Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Adil Kullanım Kotası Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar istanbulda oturuyordum 25Mbit kullanıyordum tek başıma güzeldi. Üniversite için Kastamonu ya geldim. Orda bir ev tuttum. Daha öncede konu açmıştım Telekomdan geldiler hattın en fazla 2Mbit destekler dediler. Ancak şuan 7Mbit gelmekte baya arayıp kavga etme sonucunda. Evde 3 arkadaş kalıyoruz. 50 Lira fatura geliyor NETLİMİTSİZ paketinden güzel sıkıntı yok. 50GB Adil Kullanım Kotası var.
    TTNETİ Arıyorum diyorki 8Limitsize geçebilirsiniz İndiriminiz var. 80 lira ödüyceksiniz. TTNET Bayiye gidiyorum diyorki paket 120 lira indirim diye birşey yok. TTNET i tekrar arıyorum başka müşteri temsilcisi oda diyorki 124 Lira 8Limitsiz paket. Sözleşme ile 110 liraya geliyor. Sözleşme yapmak istemiyorum her ay 120 lira ödersem çok yüksek para çıkıyor ortaya.
    50GB Adil kullanım kotası var ve öğrenciyiz yani film vs. izliyoruz. 8 Günde 30 GB dolmuş bile.
    Adil kullanım kotası kaldırmak için bikaç ayar var. Onlar gerçekten oluyor mu , onu mu yapayım acaba arkadaşlar ?
    Çünkü 55 Liralık pakette sırf indirme kotasını kaldırınca 125 lira her ay ödemek zorunda kalıyorum .Bu resmen kazıklama. Bunu ttnete söylüyorum diyorki cezanı ödeyip iptal ettirebilirsin diyor. Yav kim dedi iptal ettircem diye bu nasıl saçmalık.
    Birde internetim 7 Mbit ama 1-2 dakkalığına 1mbite düşüyor sonra tekrar yükseliyor . Dışarda yani balkonda açık bi kablo var. Elektrikci ondan kaynaklanmaz diyor ama olabilirmi ?

• Arkadaşlar benim için önemli konu cevap bekliyorum başlık altlara gidiyor..
  • Ek varsa bantli değilse sıkıntı olur modem arayüzündeki adsl hat değerlerini koy mh ye pek takilma utanmasa modem nasil fise takiliyor iyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL Bağlantısı: Bağlı
    Veri Gönderme Hızı(Kb/s): 797
    Veri Alma Hızı(Kb/s): 7735
    Mod: ADSL2+
    Gelen Veri Hattı Zayıflaması (dB): 48.0
    Giden Veri Hattı Zayıflaması (dB): 26.8
    Gelen CRC hataları: 45601
    Giden CRC hataları: 0

Dostum yanlış birşey dediysem özür dilerim tam oalrak hangi değerleri istiyorsun acaba
  • szroels S kullanıcısına yanıt
    Hat kötü evdeki kablolari kontrol edin ek varsa tekrar elden gecirin olmadi telekoma ariza kaydi birak ilgilenirlermi bilemem.

• İlgilenmiyorlar. Hattı yeni çektim kablo yeni yani. Genede bir tamir yapıcaz. Dışardaki kabloları felan kapatıcam.. Saol yenede. Keşke Telekom yardım etse
  • Santrale çok uzaksın ve 8 mbps'e yakın bir hız alıyorsun. Kopma yaşıyorsan hızını 6 veya 7'ye sabitlet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kopma yaşamaıyorum da dostum dediğim gibi 2 dakikalığına hızım 1 mbite iniyor. ping çıkıyor düzeliyor sonra
  • szroels S kullanıcısına yanıt
    Crc hatalarından anlaşılıyor. Hattın stabil değil. 6 mbps'e sabitletmen faydana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.