smile adsl 8 megabite kadar sınırsız internet tarifesine uyeyim.6ay oldu.normalde hızım ortalama 750kb/sn.ayda 49tl. ilk ay 60gb 2.ay 90gb 3.ay 158gb 4.ay 208gb 5.ay 237gb buayda 170gb download yaptım.smile adil kullanım hakkı adı altında hızımı 50kb/snyeye dusurduler. adil kullanım hakkı 15 gb miş madem bole bir sınırlama var sınırsız tarife diye satmaları bana tuketiciyi kandırma gibi geldi.bide hızımı 50 kbye dusurmeleri ayrı dert.smile yi aradıgımda dedimki madem bole bişey var herkese uygulanmıyo dedim vede kadın bana dediki bu ay 17gb download yapmıssınız dedi.2gb aşşmış dedi dedim bi hata var bu ay 170gb download yaptım dedim vede 6aydır yenimi aklınıza geldi dedim kadın serverlarımızda hata vardı yeni tamir ettik dedi vede bana akılverdi bi tarife var ayda 99tl ona gecin bole sorunlar yok dedi
tuketici hakları mahkemesi. dernegi ne varsa basvurmayı dusunuyorum bu konuda bni aydınlatırsanız cok memnun olurum.edirnede yasıyorum aynı sorunu yasayan arkadaslar varsa birlikte basvuralım birlikten kuvvet dogar
Tüketici hakları mahkemesine başvurmanız birşeyi değiştirmez. Siz sözleşmeyi kabul etmişsiniz. Ve çok abartmışsınız. Smile Adsl haklıdır.
ya beim takıldıgım olay ya hızımı 1megabite dusursun(512 suan=50kb/sn) yada 15 gb olayı 30-45 gibi rakamlar yapsın.bu tarifede en az 2megabit internet aldıgımı dusunursek kafadan 60-70gb downlaod yapabilirsin bnim takıldıgım noktalar bunlar
malesef bişi yapamazsın sözleşme imzalamışsındır , zaten işin tezi önce alıştırmak sonra aratmak yada yalvartmak