arkadaşlar uzun süredir bu ayakkabıyı almayı düşünüyordum almaya karar verdim gittigidiyordan alıcam sizin bildiğiniz tanıdık kaliteli satan bir satıcı varmı önerebiliceğiniz?dayanıklı birşey olmasını istiyorum almışken.daha önce 35.yıl serisinden alan varmı gg'den?
Hocam gittigidiyordan alıcaksan çakmayı geçiriverirler valla söyliyim.
Ben de var orjinali. Ama gg'de %95 sahte. Sahte olmayanını iyice bi araştır.
orjinalleri çıktığı gece bitmişti piyasadakiler çakma ama kaliteli olanlar var iyi satıcı bulursan al
Türkiyede orjinalini bulmak çok zor. İstanbul - Ankara - Edirne - Bursa - İzmir bu saydığım yerlerin hepsinde araştırdım 1 tane bile bulamadım.GG gibi sitelerden alacağın ayakkabı %95 sahte çıkacaktır. Orjinal bulmayı dene sağlam satıcıdan. Bulamazsan sahtenin en sağlamını al giy.
kesinlikle bu ayakkbıyı alıcam sizin önerdiğiniz bir yer var mı veya bir satıcı?
Bende almayı düşünüyorum internetten alışveriş yapmadım biraz kararsızım. Alan arkadaşlardan referans bekliyorum.
614 işlemde, %99.11 olumlu yorum almıştır. Uygun gibi.
hocam hepsiyle konustum ben hepsi aynı taktik ya çinden alıp satıyolar biraz fazla konusunca zaten yalanları cıkıyor ortaya bana 102 ye alıyoruz dedi kendisi 110na satıyor gg zaten %10 komisyon alıyor yani o adama 99 tl geciyor neden zararına satsın? + çinden buraya kargosu var ben vazgectim normal alıcam superstarımı giderim ayakkabı dünyasına alırım birşey herkezde olmayan birşey alıcaz diye 110 lira geçircekler yoksa.
kaç senelik ayakkabı yani hepsi çakmadır
Dün geldi bana gg dan kargoyla biraz uzun sürüyor kargonun gelmesi ama ayakkabı orjinal... 99 tl
quote:
Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
Dün geldi bana gg dan kargoyla biraz uzun sürüyor kargonun gelmesi ama ayakkabı orjinal... 99 tl
dostum yarın almayı düşünüyorum verebilirmisin şu profili?
arkadas dün geldi dedği için satıcıların yorumlarına baktım dün verenlerden sadece 2 satıcı var biri superstar35 adlı satıcı diğeri snowcorner bunlardan birinden almıs sanırım bende yarına kadar beklerim yarın cevap vermesse arkadas ikisinden birinden alcam.
Çoğu ayakkabı konusunda yazdığım gibi aynı şeyi yazıyorum, ggden alacağınız 35. yıl serilerinin hepsi imitasyon üründür.
Bu adreste orjinalle çakma arasındaki farkları göstermişler:
İmitasyon ürün olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Ona vereceğin parayı hakkeden çok ayakkabı var puma basket, puma suede, adidas stan smith, superstar gibi
internet üzerinden ayakkabı almak ne kadar doğrudurki ayağına olacakmı, orjinalmi imitasyonmu bilemezsin ki eğer imitasyon sa kalıpları çok farklı oluyor ayağına uymama gibi sorun oluyor sonra kargo ile geri gönder bekle geri gelsin en sağlamı git mağazasına orjinalini al içinde rahat olsun ayağında ;)