Şimdi Ara

Adidas Stan Smith Kullananlar Sizlere bir sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
18.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bayramdan önce kendime stan simit aldım , tamam güzel ayakkabı vs onları geçtim ama kütük gibi ya satan adam bu giydikçe açılır rahatlar dedi.

Bu ayakkabı giydikçe güzelleşir gibilerinden konuştu.Sanırım doğru gibi ama şu var bu ayakkabı şuan deyimi yerinde ise kütük gibi ve çok dar görünüşü var benim gördüklerim hep geniş gibi sanki nedir sizce nedeni..

Gerçi değiştirebilirim diye şuan giymedim ondanda biraz öyle ama bu ayakkabı giydikçemi rahatlaşır.

• evet. bağcıklarını da fazla sıkma
  • Temin bi konuya daha yazdım bende stan smith 2 aldım.

Bunun aynısı.Bağcıkları çok sıkmazsan çok rahat.Geçen gün çıktım dışarı giydim baya iyi.100 e aldık.
  • Nike zoom serisinden bi ayakkabı kullanıyorum ve bahsettiğin gibi sıkıyordu ilk başta "kütük" gibiydi ancak şimdi çok rahat yumuşak bi hal aldı.

Açılır yani zamanla.
  • Stan smith bendede var siyah fakat bi alt tarafı beyaz bağcık filan komple siyah hosuma gitmiyor 2aydır var son zamanlar cok klasik gözüküyor bağcıkları beyazmı yapsam diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

Arkadaşlar bayramdan önce kendime stan simit aldım , tamam güzel ayakkabı vs onları geçtim ama kütük gibi ya satan adam bu giydikçe açılır rahatlar dedi.

Bu ayakkabı giydikçe güzelleşir gibilerinden konuştu.Sanırım doğru gibi ama şu var bu ayakkabı şuan deyimi yerinde ise kütük gibi ve çok dar görünüşü var benim gördüklerim hep geniş gibi sanki nedir sizce nedeni..

Gerçi değiştirebilirim diye şuan giymedim ondanda biraz öyle ama bu ayakkabı giydikçemi rahatlaşır.

Bağcıklarını bol tut, zamanla hem genişler hem de gözün alışır. Çok sıkınca cidden hoş durmuyor bağcıklar.
  • Bağcıkları sıksanızda bol bıraksanızda ayağınız taraklıysa yani genişse o ayakkabı o kadar çok açılır hocam ve ön kısmı çok kolay tahrip oluyor yan kısımları fazla açılmadan dolayı kolay açılıyor fakat bana iki sene dayandı ayakkabı şu an haşat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk aldığımda yolda yürürken karşıdan gelenler bakmadan geçmiyodu
    soruna gelince bende hiç öyle sıkma durumu olmadı belki arkadaşın dediği gibi bağcıkları gevşetmen gerekiyodur sonuçta halı saha ya da krampon değil
  • 3 ay oldu beyaz-yeşil stan smith im var. çok memnunum tek sorun bağcıkların çok çabuk kirlenmesi. beyaz kısımlar için sprey aldım. ne kadar kir varsa hepsini temizliyor.. ama bağcıkları 2 kere filan yıkattım makinada ancak 2 günde hemen yine kirleniyorlar. ben çok rahatım. öyle bir kütüklük hiç hissetmedim..

bunun yeşili işte..

• bende aynısını 1 seneyi aşkındır giyiyorum hala sapasaglam adidasın en saglam modeli budur
    quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

Temin bi konuya daha yazdım bende stan smith 2 aldım.

Bunun aynısı.Bağcıkları çok sıkmazsan çok rahat.Geçen gün çıktım dışarı giydim baya iyi.100 e aldık.
  • stan smith normalde tenis ayakkabısı ama günlük hayatta da kullanabilirsin çok rahat bir ayakkabıdır ben 2 senedir kullanıyorum bir bozulma olmadı bu ayakkabı giydikçe ayağının şeklini alıyor çok rahat edersin yani bağcıklarını fazla sıkma top oynama deforme olmaz
  • 100 liraya alan arkadaş bayağı şanslıymış. Ben 8-9 ay önce 150 liraya almıştım fakat hakkını verdi ayakkabı. Hâlâ kullanmaktayım ve giydikçe de açılıyor, merak etme @droll
  • Arkadaşlar herkese çok çok teşekkür ederim..

Benim aldığım model simsiyah hoşuma gitti aldım.

Bu ikisi arasında kaldım simit aldım

Ama aklım hala diğer modelde biraz değişme şansım hala mevcut ama değişmeyeceğim sanırım:)

• quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

100 liraya alan arkadaş bayağı şanslıymış. Ben 8-9 ay önce 150 liraya almıştım fakat hakkını verdi ayakkabı. Hâlâ kullanmaktayım ve giydikçe de açılıyor, merak etme @droll

Hacım zaten Adidas mağazasından aldım 149 du fiyatı %25 indirim vardı hatırladığıma göre birde peşin verince 100 e bıraktı.
  • Hocam 2 ay önce bende aynı ayakkabıyı adidas mağazasından 135 lira civarı bir fiyata aldım.Ne olduda düştü böyle fiyatı.
  •  Adidas Stan Smith Kullananlar Sizlere bir sorum olacak.

1 Senedir giyiyorum görenler yenimi aldın diyor taş gibi ayakkabı ve çok ama çok rahat tırnak batması vardı bende bu ayakakbıyı giymeye başladığımdan beri sanki yok gibi.
  • !XiR ,
    Teşekkür Ederim.

Erden_ ,
    Çok iyi bir fiyata almışsın ben yaptıra yaptıra sadece 8 lira indirim yaptırabildim

AnotheRDie ,
    Teşekkürler umarım öyle olur açıkcası hoşuma giden bir model aldım kursağımda kalmaz umarım:)

Gerçi çok ahım şahım birşey değil sonuçta bir ayakkabı ama içime sinerek aldığım için biraz böyle oldu:)

jemholiee ,
    Güzel bir fikir olabilir denemeye değer:)

Ben beyaz alacaktım normalde ama ben Beyaz Ayakkabıya hiç bakamıyorum ve malum kışda geldi:P

Umut ,

Bollaştırdım şimdi hemen gayet iyi oldu:) Ama giyerken biraz sıkıcam sanırım:)

punısher17 ,
    Ayaklarım Geniştir

volkan...
    Hadi ya
    Dikkat çekmesini istemem açıkcası benim için rahatlık daha önemli.

reos ,

Benim aslında alacağım renk Beyaz, Yeşil ama bende beyaz'a bakamıyorum dolayısı ile almadım ama şu spreyi öğrendiğim iyi oldu bakayım bir ara.

Dt_Mustafa Evet kendini kanıtlamış bir model.

Method Man Satıcıda aynen böyle söyledi giydikçe ayağının şeklini alır filan dedim onu her ayakkabı yapar başka ama bu giderek rahatlaşır dedi

RevidaL Evet arkadaş çok iyi fiyata almış bende:)

Erden_ Cidden çok iyi fiyata almışsın indirimde şansına denk gelmiş:) Bende nakit aldım sadece nakit indirimi düz olur dedi.

IDarkLuck
    Evet benim aldığım yerdede aynı fiyat vardı ama 135'e bırakmadı yani fiyatı hala aynı.

salih_763 Evet benim sorunumda şuan taş gibi olması biraz ama 1 saattir ayağımda sanki alıştım gibi Ayrıca adına sevindim rahat ettirdiği için:)

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar

Simitleriniz ayaklarınızda paralansın güle güle giyinin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 24 Eylül 2009; 14:53:23 >

•  Adidas Stan Smith Kullananlar Sizlere bir sorum olacak.

2008 in 6. ayında aldım hala giyiyorum taş gibi gerçekten çok rahat ayağında yokmuş gibi ayakkabıyı yenimi aldın diyenler oluyor
    (bulabildiğim en büyük fotoğrafı bu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 23 Eylül 2009; 15:10:52 >
  • ayrıca ben 1 sene önce gebze ykm den 95 e almıştım
  • tek sorunu var burnu çok çabuk açılabilir, çamaşır makinesinden uzak tutun ıslak değil nemli bezle temizleyin. yani fazla suyla haşır neşir olmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.