Şimdi Ara

Adidas Samoa'yı nasıl bilirsiniz? SS'li (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
24.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16
    babamlar almş adidas samoa da bunda eski adidas amblemi var neden acaba ? Eski üretim mi ?

up
  • aga samoa var bende bi tane nasıl dayanıklı bi ayakkabı öyle... abim arkadaşından çökmüştü çocuk 2 yıla yakın giymiş abim 3 yıla yakın giydi bende 4 yıldır giyiyorum nerdeyse ayakkabıyla halı saha maçlarına bile çıktım hala giyilecek halde...indirim bekle kardeşim geçenlerde megakupon diye bi sitede indirim kuponu vardı bi alana bi bedava intersportsta bi siyah bide beyaz samoa aldım artık bi 10 yıl daha ayakkabı almam herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16
    babamlar almş adidas samoa da bunda eski adidas amblemi var neden acaba ? Eski üretim mi ?

bi cvp lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: G N R

quote:

Orijinalden alıntı: ottomanos

Ya arkadaş çok ciddi söylüyorum pazar ayakkabılarına benzio, hatta ileri gideyim pazar ayakkabılarının görünüşü daha bi güzel, cezbedici...

+1

Ayakkabı önerin hocam o zaman cık deyip kenara çekilmeyin.
  • porche design akar gerisi bakar
  • buna benzer bir ayakkabıyı geçen kipadan 10tlye aldım
  • bende de bu var 180tl den indirimli 105 e almıştım.
     Adidas Samoa'yı nasıl bilirsiniz? SS'li

renkler tam aynı değil yeşil çizgi bende yok onun yerine siyah çizgi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 24 Nisan 2011; 12:57:05 >
  • samoa nasıl terletiyormu acaba yada ne önerirsiniz başka uygun fiyatlı,rom çok güzel ama 180 papelde çok

new balanceler nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

samoa nasıl terletiyormu acaba yada ne önerirsiniz başka uygun fiyatlı,rom çok güzel ama 180 papelde çok

new balanceler nasıldır?

yazın rom da terletiyor üstad
  • Samoa'da giydim ama şu an giydiğim ayakkabı hem samoa'dan daha rahat hem daha şık adidas sambavulc
    özellikle kahverengi olanı çok güzel siyah ve beyaz seçenekleride var ve daha ucuz
  • Dün itibari ile yeşil modelini aldım 98 Lira ya

Son 44 numarası kalmıştı.Bende 44 giyiyorum ayağıma tam oturdu ama 44.5 falan olsa tabi daha iyi olurdu.
    Şimdilik bi problem yok, bi tek şey ise boyum biraz uzuyor bu ayakkabıları giyince o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

Dün itibari ile yeşil modelini aldım 98 Lira ya

Son 44 numarası kalmıştı.Bende 44 giyiyorum ayağıma tam oturdu ama 44.5 falan olsa tabi daha iyi olurdu.
    Şimdilik bi problem yok, bi tek şey ise boyum biraz uzuyor bu ayakkabıları giyince o kadar.

Bende bir siyah modeli birde beyaz modeli var samoa nı.Benım beyaz samoa,mavi-beyaz.Hayılır olsun güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut.

Dün itibari ile yeşil modelini aldım 98 Lira ya

Yeşil rengi baya bi hoşuma gitti benimde, ayrıca şurda adidas samoa yeşil üzerine beyaz çizgili modelide var

• Neden kimse adidas country den bahsetmemiş? Bir tek ben mi seviyorum bu modeli ya_? Hastasıyım ama üretimi durmuş ROM ile birlikte...
  • 16 17 yıl önceki adidas samoa larımı unutamıyorum aynısından almak istiyorum ama üretimi durmuş ne yapmam lazım başka modellerede varmı güzel öyle akıl verirseeniz sevinirim. Ahh İstanbul sokaklarında mavi samolarımla ne kadar rahat ne kadar özgürdüm
  • siyahını da almıştım çok güzeldi
  • Rom efsane bir ayakkabıydı gerisi traş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk sayfada mesajım varmış, 145liralar falan çok pahalı geliyormuş o zamanlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.