Şimdi Ara

Adidas Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay önce adidastan SuperStar 2G Light basketbol ayakkabısı aldım.110 YTLye.Ayakkabıyı 1 ay kullandım ama tabanı hemen deforme oldu.Yanda metal ADİDAS logosu vardı yerinden çıktı.Çıkmasının sebebi ayakkabının tabanı aldıktan sonra yumuşadı ve sünger gibi oldu.Logoya baskı yapınca çıktı haliyle.

3 Hafta önce gönderdim garantiye.

2 gün önce gelmiş.Dün almaya gittim.Verdim raporu ayakkabıyı getirdi baktığımda Şok oldum.Raporda aynen şu yazıyodu.

"Satışa sunulan her adidas ürünü müşterilerimizin rahat kullanımı, sağlığı, performansı ve ürün dayanıklılığı gözönüne alınarak üretilmiş ve kalite kontrolden geçirilmiştir

Bütün hassisiyete rağmen üretim veya malzemeden kaynaklnana hatalar nedeniyle satın almış olduğunuz üründe bir kusur oluşması durumunda, olası kayıplar firmamız tarafından telafi edilir.

CANERKEK SPOR(MERKEZ) adidas reyonnından 3.8.2008 tarihli 0012 nolu fatura ile almış olduğunuz 665730 article numaralı SuperStar 2G LIGHT ürünümüz hakkında (TABANDA AŞINMA LOGODA ÇIKMA) başvurunuz uzmanlarımız tarafından incelenmiş ve yapılan inceleme sonucunda başvurunuza konu olan sorunun, üretim aşaması ve/veya kullanılan malzemeden kaynaklanmadığı tespit edilmiştir.(ÖZENSİZ KULLANIM)Bu durumda talebinizi kabul edemeyeceğimizi üzülerek belirtmek isteriz

Bir adidas tüketicisi olarak konuya gösterdiğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür eder, sağlıklı spor dolu günler dileriz

Saygılarımızla,

adidas TÜRKİYE"

Rapor harfi harfine aynen yazıldı.Ayakkabıy veren adama itiraz etmeme rağmen bana tavrı şu oldu "Git tüketici mahkemesine yada istediğin yere şikayet et.Durum beni ilgilendirmez" dedi.

Şimdi ben ne yapayım?Bunları şikayetmi edeyim.Adidastan soğudum bi kere.Verdiğim 100YTLye yazık oldu.

Ayakkabıyı kutusuyla istediler garanti için kutulu verdim, kutusuz geldi.

Adidas artık ne kalite bi marka nede müşteri memnuniyetini düşünen bi marka.Bunuwww.sikayetvar.com 'a şikayet edecektim ama verilen cevap yeterli değil."Siz şu numarayı arayın görüşelim" diyor.Karşılığını alan bi müşteride görmedim zaten.

Size tavsiyem adidasa yaklaşmayın , alırsanız hata edersiniz.Müşteri memnuniyeti 0.Hatta hakaret edercesine konuşma.Şimdi hakaret eden adam ayakkabıyı alacağımız gün kedi gibi peşimizde dolanıyordu.Buda onların 2 yüzlülüğünü gösterir.

adidas
     Adidas Rezaleti

Sağdaki logoda çıkma
     Adidas Rezaleti

Tabandaki aşınma;
     Adidas Rezaleti

Adidas Rezaleti

Adidas Rezaleti

ADİDAS

Edit:http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-188-0-0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 12 Ekim 2008; 10:14:36 >

• Evet malesef Adidaslar pek sağlam olmuyor,4 senelik Nike ayakkabım halen duruyor sapasağlam,o yüzden Nike dan şaşmıyorum artıkSanada tavsiye ederim
  • ben isviçreden 1,5 sene önce adidas ayakkabı aldım klasik falan...

1,5 yıldır full onu giyiyorum hiç banamsn demedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Evet malesef Adidaslar pek sağlam olmuyor,4 senelik Nike ayakkabım halen duruyor sapasağlam,o yüzden Nike dan şaşmıyorum artıkSanada tavsiye ederim
    benimde 2 senelik mp var ondada bişe yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

ben isviçreden 1,5 sene önce adidas ayakkabı aldım klasik falan...

1,5 yıldır full onu giyiyorum hiç banamsn demedi
    Nikeden basketbol ayakkabısı almıştım . Basketbol topuna ayakla sektirirken patlamıştı Geri gönderdim yenisini verdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Nikeden basketbol ayakkabısı almıştım . Basketbol topuna ayakla sektirirken patlamıştı Geri gönderdim yenisini verdiler

Alıntıları Göster
    Alcağın yeri bilicen öle dandiri bi adidas satan mağazadan aldıysan tabi olur gidip güzel bi yerden alıcaktın firmaya göndermeden alabilirdin hemde o ücrete değişik bi model dahî bakabilrdin

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Evet malesef Adidaslar pek sağlam olmuyor,4 senelik Nike ayakkabım halen duruyor sapasağlam,o yüzden Nike dan şaşmıyorum artıkSanada tavsiye ederim
    Adidaslarda sağlam olmuyorsa hiç ayakkabı giymeyelim.Bu adidasımdan önce 2 sene nike kullandım,şuanki adidas ayakkabımı 1 yıldır kullanıyorum hiçbirşeyi yok.Ama ben çok temiz kullanırım orası ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    dediğin olay aynı ayakkabıda benim başıma 9.ayda falan gelmişti.

dikkat et,bu ayakkabı bastığın zeminde 1 damla su varsa,sana ters takla attırır.kaldırım taşında bile kayıyor meret.

o logo meselesini de; azıcık ittirivercen,yerine oturcak. çıktıkça aynı şeyi yapacaksın ancak böyle çözersin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Şikayetvar.com'dan iyi sonuçlar alan birisi karşında duruyor.Belki hatırlayanlar vardır,maltepe migrostan aldığımız profiterol bozuk çıkmıştı.2 gün sonra maltepe migros müdürü evi aradı,akşama müsait olup olamayacağımızı sordu.Adam bizzat 1 kilo profiterol(tadı neredeyse inci ile aynıydı)+1 kutu divan pastanesinden alınmış(ehh nasılsa 2side koçun:D) çikolata getirdi.Demekki neymiş şikayetvar yararlı bir siteymiş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Adidaslarda sağlam olmuyorsa hiç ayakkabı giymeyelim.Bu adidasımdan önce 2 sene nike kullandım,şuanki adidas ayakkabımı 1 yıldır kullanıyorum hiçbirşeyi yok.Ama ben çok temiz kullanırım orası ayrı

Alıntıları Göster
    1 yıl önce spor ayakkabı aldım adidastan her türlü koşula soktum ama hala taş gibi:)
    Bu arada tabanda aşınma normal birşeydir

• quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Alıntıları Göster
    ayakkabının tabanı aşınmış kötü mal demek yanlış yere basıyorsun kaç kilosun 60 ayakkabı her adımda 60 kilo basınçla yere basıyorsun birde emekle bakalım ellerin ne olacak böyle düşün bence resimlere tabanda hiçbir sorun yok ama logonun dusmesini yapabilirlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

1 yıl önce spor ayakkabı aldım adidastan her türlü koşula soktum ama hala taş gibi:)
    Bu arada tabanda aşınma normal birşeydir

Alıntıları Göster
    14 ay önce adidas campus aldım. biraz rengi soldu. ama ilk günki gibi sapasağlam.. bunun adidas ile nike ile alakası yok.. bazen arada çürük mal çıkıyor.. mesela şahin marka iskarpin ayakkabı aldım 3 senedir duruyor.. ama geçen yıl aldıgım dockers cortingen....

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

14 ay önce adidas campus aldım. biraz rengi soldu. ama ilk günki gibi sapasağlam.. bunun adidas ile nike ile alakası yok.. bazen arada çürük mal çıkıyor.. mesela şahin marka iskarpin ayakkabı aldım 3 senedir duruyor.. ama geçen yıl aldıgım dockers cortingen....

Alıntıları Göster
    valla kardeş bende de nike var yıllardır nike kullanıyorum ama adidas da iyi markadır.sen o basketbol ayakkabısını dışarda giydiysen tabanı o yüzen erimiştir o da büyük ihtimalle salon ayakkabısıdır o yüzden değiştirmemişlerdir.tüketici mahkemesine falan da vermeye kalkma bence çok bekletiyorlar çünkü bu arada tekrar geçmiş olsun nike 4ever

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

Alıntıları Göster
    abi ayakkabıyı naptın sen?
    Haşat olmuş....
    Nerde kullanıyon sen bunu???
    Parke ayakkabısıdırdu??
    Ha bende 2 yıldır t-mac 6 var sapa sağlam valla adidas kadar kalitelisi yok bence sorun sende olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

abi ayakkabıyı naptın sen?
    Haşat olmuş....
    Nerde kullanıyon sen bunu???
    Parke ayakkabısıdırdu??
    Ha bende 2 yıldır t-mac 6 var sapa sağlam valla adidas kadar kalitelisi yok bence sorun sende olmalı

Alıntıları Göster
    o ayakkabı salon ayakkbaisi boyle bi sonuc verebilir oıtdoor değil.ayrıca cok bişi olduguda yok buyutuısun alt tarafı kucuk bi logo dusmesi

resim cekip imageleceyiğne yapiştirmayı denesen daha faydalı bi iş yapmiş olurdun

• Fakat ayakkabıyı giydiğin taban şartları da önemli yani.Toprak asfalt çim??Hepsinde diyorsan bu yumuşama doğaldır.Çünkü asfalt günün çoğu zamanın çok sıcak olur,çim ve toprak da genelde ılık veya soğuk olur böylece lastikte gevşeme oluşabilir..

Benim de adidas klasik superstar ayakkabım var 3 yıldır hala aynı ilk aldığım gün gibi.Nasıl olur dersen gezi ayakkabısı farklı spor farklı alırsan sana yararı olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galip1907

Fakat ayakkabıyı giydiğin taban şartları da önemli yani.Toprak asfalt çim??Hepsinde diyorsan bu yumuşama doğaldır.Çünkü asfalt günün çoğu zamanın çok sıcak olur,çim ve toprak da genelde ılık veya soğuk olur böylece lastikte gevşeme oluşabilir..

Benim de adidas klasik superstar ayakkabım var 3 yıldır hala aynı ilk aldığım gün gibi.Nasıl olur dersen gezi ayakkabısı farklı spor farklı alırsan sana yararı olucaktır.
    gülüyorum çünkü bende bundan alacaktım cok uygundu fiyatı acaba bumuydu ÇOK HAFİF dimi ayakkabı ? sonra vazgeçtim sanki sadece plastikten yapılma gibiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: wuc

gülüyorum çünkü bende bundan alacaktım cok uygundu fiyatı acaba bumuydu ÇOK HAFİF dimi ayakkabı ? sonra vazgeçtim sanki sadece plastikten yapılma gibiydi

Alıntıları Göster
    basketbol ayakkabısı= nike

• quote:

Orijinalden alıntı: kız ismet

o ayakkabı salon ayakkbaisi boyle bi sonuc verebilir oıtdoor değil.ayrıca cok bişi olduguda yok buyutuısun alt tarafı kucuk bi logo dusmesi

resim cekip imageleceyiğne yapiştirmayı denesen daha faydalı bi iş yapmiş olurdun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: kız ismet

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kız ismet

Yaw ben bunlara dert yanıyorum ama müşteri hizmeti memnuniyeti berbat.Adam artist artist konuşuyo.Git şikayet et diyo.

İlk aldığımda tabanı sert duruyordu.Kullandıkça yumuşadı yumuşadı sünger gibi oldu.En ufak çakıldan etkilenir oldu tabanı.Tabanı esnekleşti iyice.Sorun malzemeden.Ayakkanıyı hor kullanmadım.Aksine hergün bakımını yaptım , zarar gelmemesi için elimden geleni yaptım.Sağ ayakkabının tabanı 1 günde öyle oldu.Bozuk zeminde hemen boydan boya altı kazındı.Logonun çıkması tabandaki yumuşaklıktan.Aldığımda güzel duruyordu ama 1 ayda bozuldu ayakkabı.

Şahit olduğum bi olayı anlatıyım;

Ayakkabıyı almaya gittiğimde karı-koca adidas shopun genel müdür yardımcısına dert yanıyorlardı.Forma almışlar rengi atmış formanın garantiden müşteri hatası diye gelmiş.Olabilirmi böyle birşey müşteri ne yapsında soldursun.Bu olayı gazeteye versem haklıyım şimdi.Yani 2 yıl önceki adidasla şimdikinin kalitesi bir değil bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.