Şimdi Ara

Adidas Daroga II kullanan varmi? tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi gunler ayakkabi alacagim acaba bu modeli kullanip deneyen varmi iyi midir? yada bu tarzda tavsiyesi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim koysan, açtığın konuyu süslesen, kalitesini arttırsan falan daha güzel olur.

Hadi köfte seni, tüyoyu kaptın. Parayla öğretiyorlar normalde.
  • Ben de düşünüyordum ancak ertele listeme almak zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Resim koysan, açtığın konuyu süslesen, kalitesini arttırsan falan daha güzel olur.

Hadi köfte seni, tüyoyu kaptın. Parayla öğretiyorlar normalde.

mobilden giriyorum :(

• yokmu kullanan veya tavsiye yapacak?

• adidas dragon akar
  • up up upp!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanıyorum son kuruşuna kadar hakediyor maşallah tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

kullanıyorum son kuruşuna kadar hakediyor maşallah tavsiye ederim

yapisi su geciriyormu yada tabani rahat mi?

• ayağınız tamamen hava alıyor hafif esintili bir havada yuruyus yaparsanız hissediyorsunuz zaten parmaklarınızın arasından hava akışı oluyor. tabanı rahat daha önce ne kullandınız ama rahatlığı meşhur bi model eski modelinide kullanmıştım bağımlılık yapar..tabanından su alıyor ıslak yerlerde biraz dikkat etmeniz gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 27 Haziran 2012; 17:53:38 >
  • quote:

ayağınız tamamen hava alıyor hafif esintili bir havada yuruyus yaparsanız hissediyorsunuz zaten parmaklarınızın arasından hava akışı oluyor. tabanı rahat daha önce ne kullandınız ama rahatlığı meşhur bi model eski modelinide kullanmıştım bağımlılık yapar..tabanından su alıyor ıslak yerlerde biraz dikkat etmeniz gerek

suanki kullandigim nike in kosu ayakkabisi simdi alacagim bunun gibi daha kibar model bakiyorum magazada baktigimda cok hafif geldi digerlerine gore ben bunu kullanirsam kis mevsimi disinda kullanabilir miyim? bide sikayetvar da 2 ayda acilma olayi varmis

• quote:

Orijinalden alıntı: dead-ly

quote:

ayağınız tamamen hava alıyor hafif esintili bir havada yuruyus yaparsanız hissediyorsunuz zaten parmaklarınızın arasından hava akışı oluyor. tabanı rahat daha önce ne kullandınız ama rahatlığı meşhur bi model eski modelinide kullanmıştım bağımlılık yapar..tabanından su alıyor ıslak yerlerde biraz dikkat etmeniz gerek

suanki kullandigim nike in kosu ayakkabisi simdi alacagim bunun gibi daha kibar model bakiyorum magazada baktigimda cok hafif geldi digerlerine gore ben bunu kullanirsam kis mevsimi disinda kullanabilir miyim? bide sikayetvar da 2 ayda acilma olayi varmis

kış mevsimi için uygun bir ayakkabı değil
  • zaten kis mevsiminde kullanmiyacam ama ben hep su kalin kalin spor ayakkabilarina alistigim icin saglamligini merak ettim 2 ayda yanlarinda acilma gibi sorunlar oluyormus..

• quote:

zaten kis mevsiminde kullanmiyacam ama ben hep su kalin kalin spor ayakkabilarina alistigim icin saglamligini merak ettim 2 ayda yanlarinda acilma gibi sorunlar oluyormus..

o konuda bir bilgim yok mesajınızda kış aylarının dışında kullanabilirmiyim yazmışsınız o yüzden öyle dedim
  • quote:

quote:

zaten kis mevsiminde kullanmiyacam ama ben hep su kalin kalin spor ayakkabilarina alistigim icin saglamligini merak ettim 2 ayda yanlarinda acilma gibi sorunlar oluyormus..

o konuda bir bilgim yok mesajınızda kış aylarının dışında kullanabilirmiyim yazmışsınız o yüzden öyle dedim

size sormak istedigim sizin giydiginiz 2 aydan uzun suredir hala saglam mi? siz hangi zamanlar kullaniyordunuz? bu arada size cok soru sordum :( ilgilendiginiz icin tsk. normalde ayakkbi alirken hic internete bakmazdim ama bu guzel ve fileli olunca korktum

• quote:

quote:

quote:

size sormak istedigim sizin giydiginiz 2 aydan uzun suredir hala saglam mi? siz hangi zamanlar kullaniyordunuz? bu arada size cok soru sordum :( ilgilendiginiz icin tsk. normalde ayakkbi alirken hic internete bakmazdim ama bu guzel ve fileli olunca korktum

ben alalı yaklaşık 1 ay oldu hocam.(yahu bende şöyle güzel böyle güzel demek istemiyorum nazar falan değer diye )adidas pişman etmez 8 yıl önce aldığım eşofmanı hala taş gibi ne renk atması var ne bir yırtığı..est. bu arada sorun sorunuzu hiç sorun değil kardeşim

• ben bilmiyordum sizin yeni aldiginizi :) hayirli olsun.. ben adidas a nedense ayakkabida hic guvenemiyorum cevremden biliyorum.. galiba siz gunluk kullaniyorsunuz

• quote:

ben bilmiyordum sizin yeni aldiginizi :) hayirli olsun.. ben adidas a nedense ayakkabida hic guvenemiyorum cevremden biliyorum.. galiba siz gunluk kullaniyorsunuz

1 gün kullanıp 1 gün dinlendiriyorum kardeşim..
  • o nasil is yaw? :S ayakkabi ayakkabi degil sanki canli yetistiriliyor..

• niye öyle dediniz hocam?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.