Şimdi Ara

adidas çocuk kar botu 69 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adidas cocuk botu özdilekteyim.com da 69 tl bana sıcaak geldi tüm numaralar var sayılır...diğer modellerde var ama büyük numarra grubunda en iyi fiyat....

http://www.ozdilekteyim.com/magaza/p/211805/adidas-cocuk-ayakkabi-q35168

• Bu tarz botlar giyilip çıkarmada vs kullanışlı ise bir adet almayı düşünüyorum kullanan varsa yaorumlayabilir mi?
  • Çocuk için yazık bu paraya. Çunkuuu bir kış giyer. Belkiii iki kış. Sonra ayagı buyur. 25 liraya buyuk marketlerden alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli kar varsa alinirda ayda yilda bir giyilecekse gereksiz.

3 ay önce aldigim bot zor oluyor şuanda en basitinden.

• Kar botu gibi bir ibare yok.İstanbul da yaşayan biri olarak artık kar göremez olduk.Çocukların ayağı hızla büyüdüğü için bu tür ayakkabılar çok lüzumlu olmuyor.
  • yorumlara bak Allahım yarabbim yok ayagı büyüyor yok şu yok bu.. Siz ayakları artık durma noktasına gelince alın
  • Daha önce ozdilekten aldığımız 35 Tl'ya spor ayakkabılar vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar burdan aldım bir çift, bot çok kaliteli yalnız giydirip çıkarırken zorlanıyor insan. bir fermuar koymaz mı insan, biraz kullanışsız. şimdi ki tecrübem olsa almazdım.
  • Kahverengi olan botu baharda adidas magazasindan 79 liraya almistim.oglumun en sevdigi ayakkabisi.bu arada 35 liradan adidas superstar da almistim ozdilekten ondanda memnununuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bukaya00

yorumlara bak Allahım yarabbim yok ayagı büyüyor yok şu yok bu.. Siz ayakları artık durma noktasına gelince alın

Çocugunuz var mı bilmiyorum. Şu anda evde iki adet çocuk kar botu gıcır gıcır yatıyor. 3 er kere falan giyilmiştir. Para harcayalım ama karşılıgını alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: bukaya00

yorumlara bak Allahım yarabbim yok ayagı büyüyor yok şu yok bu.. Siz ayakları artık durma noktasına gelince alın

Çocugunuz var mı bilmiyorum. Şu anda evde iki adet çocuk kar botu gıcır gıcır yatıyor. 3 er kere falan giyilmiştir. Para harcayalım ama karşılıgını alalım

Çevrende ihtiyacı olan birileri illaki vardır hocam. Kenarda çürütme bence botları. Devamı gelecekse onu bilemeyiz tabi.

• Selamlar. oğluma özdilekten almıştık.yoğun yağmur olduğu günlerde de giydiriyoruz. soğuk havalarda da giyiyor son olarak kar sonrası oluşan cıvık cıvık erime sürecinde de giydi. eve geldiğimiz de ayakları sıcak ve kuruydu. vermiş olduğum paraya değdiğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.