Şimdi Ara

Adidas Ayakkabı (CUSTOM) Pro Model AdiColor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Adidas PRO MODEL. Yan şeritler değişebilir. Yanında verilen rekli çubuklardan 3tanesi kayıp yaklaşık 25 tane kadar 3lü çubuk var ve adidas mağazalarından ücretsiz temin edilebilir.Ben kendi yaptığım çubukları kullandılm (çubuk boyunda kağıt kesip üzerine bişeler çizerek).
    Dış yüzeyinde bulunan özel kaplama sayesinde leke tutmaz,yanında verilen parlatıcıyla kuru yada nemli şekilde silerseniz tertemiz olur ve parlar.
    Bağcıkları sonradan taktığım kalın bağcıklardır.Kendi bağcıkları biraz ince,bunlar ayakkabıyı daha hoş gösterdi..
    Air taban 44.5 numara ancak ben 41 numara giyiyorum.Ayağıma tam oturuyor.İç kaplaması ayağı sardığı için numarasından küçük bi ayak girse bile ayağı içerde tutuyor,44numara bi ayağa giyildiğinde esneyerek yine ayağa tam oturuyor.
    Baketbol maçlarında salonda kullandım yaklaşık 6ay 20ye yakın maçta..Dış kaplamasında çizik yada çoğu ayakkabıda yürürken ön tarafta oluşan izlerden vesair yoktur.
    Tabanın yan tarafındaki yazıları kendim yazdım,Sabunlu bezle silinebiliyor yazılar.Geriye iz-leke kalmıyor.

Fiyat olarak 80Lira değil 70 Lira düşünüyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 12 Eylül 2008; 0:04:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• balta değil bilgi

adidas superstar, adidas 35th year özel serileri, adicolor gg da 89ytl adidas factory outlerde ise 99 ila 115 ytl arasında değişirken bu fiyat ikinci el için fazla gbi

yinede güzel ayakkabı iyi satışlar
    ss64 , command_4 , kjamci , Ermaz34@yahoo.com.tr , s.akin01 , infrared , kond , ömerözkan , wyloa , KEHRIBAR , lightt , meteor_xxx , jeandan Type-R , caytekh , comozor , whamx , technician77 , teskocuu , Drift ......
  • GG ürünlerinin orjinal olduğunu sanmıyorum,outlet mağazalarda doğrudur o fiyatlarda olduğu..İndiriyim ozaman fiyatı Ama bununda kullanıldığı pek belli bile diyil

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.