< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
Sonuç olarak ikisi de reklam, takipçi, bilindik zararlı siteleri engelleme işlevi görüyor ama AdGuard DNS'in içerisindeki domain sayısı az olduğu için bu konuda vasat denilebilir. Fakat AdGuard DNS'in veya NextDNS'in kişiselleştirilebilir DNS hizmetine (ücretsiz) üye olup OISD filtresini ekleyebilirsiniz. İkisi de aylık 300K sorguya kadar ücretsiz hak tanıyor ve özellikle NextDNS'in settings sayfasındaki Anonymized EDNS Client Subnet, Cache Boost, CNAME Flattening seçeneklerini aktif hale getirirseniz 300K aylık sorgu fazlasıyla yeterli olacaktır. OISD'nin içerisinde barındırdığı filtrelere aşağıdan göz atabilirsiniz. AdGuard uygulamasının başlıca avantajı kozmetik filtreleme. Engellenen reklamların boşlukları kalmaz veya kalsa bile manuel müdahale de bulunabilirsiniz. DNS filtrelemesiyle engellenen bir reklamın ise bulunduğu alanda boşluklar kalabilir. AdGuard uygulamasında HTTPS filtrelemesini açarsanız AdGuard cihazınıza root sertifikası yükler, HTTPS (şifreli) trafiğinizin içerisi açar ve reklam engellemesi yapar. Bu işleme Man In the Middle (MITM) denilir. AdGuard'ta şu ana kadar bir skandal yaşandığını okumadım ama bu işleme güvenip güvenmeme kişinin kendisine kalıyor. Ben AdGuard'a güveniyorum deseniz bile bu bahsettiğim konunun yol açtığı açıklar var ve gelecekte de farklı türden açıklar mutlaka olacaktır. Normal HTTPS bağlantısı kullanıldığında. ![]() AdGuard uygulamasında HTTPS filtrelemesini kullanırsanız. ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 18 Aralık 2024; 16:31:10 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Selam arkadaşlar, aşağıdaki resimde gördüğünüz ömürlük plan aklımı çeliyor, bu planın diğer AdGuard ürünlerini de kapsıyor mu merak ettim? Chrome eklentisi olarak ve telefonumda uygulama olarak kullanıyordum ama ücretsizdi ve bana yetiyordu şimdi satın almam gerekli mi emin olamadım. ![]() |
Ücretli/ücretsiz versiyonlarda farklılıkları gösteren bir sayfa var mı? AdGuard sitesinde bakındım öyle bir şey göremedim. Şuan Chrome tarayıcısındaki eklentiyi oturum gerekmeden kullanabiliyorum, ömürlük lisans alınca ne gibi ayrıcalıklara sahip olacağım? |
|
AdGuard Reklam Engelleyici ömür boyu aile lisansı aldım arkadaşlar, cihaz başı 100TL olarak verebilirim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 15 Mart 2025; 12:13:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
muhtemelen aynı fakat biri direkt satın alma seçeneği sunuyor, diğeri ücretsiz versiyon + daha önce temin edilen kodu girip pro/premium olarak kullanmanızı sağlıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrotek -- 15 Mart 2025; 22:44:54 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 16 Mart 2025; 21:51:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|