Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
64
Favori
101.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala şu youtube reklamı atla sorununu çözemediler bu yüzden tarayıcıda ekstra adblock kullanmak zorunda kalıyorum. Bu arada vpn için kaspersky tavsiye ederim aylık 9 tl ücretle kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 22 Ağustos 2020; 0:36:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlginiz için teşekkürler hocam, Ayrıca merak ettiğim bir diğer konu: AdGuard Chrome için yayınlanan 3.4.31 güncellemesinden 3 ay sonra 3.5.12 güncellemesi yayınlanmış. Yani bu üst kısımda İngilizce olan kısımların düzelmesini yine 3 ay mı bekleyeceğiz? 3.6 güncellemesi için?

@Sondoron

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 22 Ağustos 2020; 23:27:21 >

• Program ücretlimi arkadaşlar şöyle bir uyarı geldi ücretli ise ücretsiz tavsiye ettiğiniz bir program var mı?

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creative52 -- 30 Ağustos 2020; 11:58:38 >
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • merhaba ben iphone 7 de kullanıyorum pro uygulamasını. adguardı aktif hale getirdiğimde iphone mailleri çok geç düşüyor. bu durumu nasıl aşabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trhnglr -- 1 Eylül 2020; 20:49:44 >

https://adguard.com/tr/license.html

@Creative52

• Ömür boyu lisansa sahibim. AdGuard for Win.'u en son 3 ay önce kurmuştum. Tarayıcı içerisinde AdGuard AdBlocker eklentisi veya uBlock Origin kadar hafif çalışmıyordu. Sertifikasını yüklediği için olabilir. Ama asıl gücünü onunla ortaya koyuyor. O sebepten kapatmak istememiştim. Şu anda nasıl acaba, eklentiler kadar hafif mi, yoksa hala biraz hantallık var mı?
  • Merhaba. Ben adguard premium kullanıcısıyım. Adguard'da neredeyse bütün özellikler ve filtreler açık olduğu halde Twitter uygulaması içindeki reklamlar neden engellenmiyor?

quote:

https://forum.adguard.com/index.php?threads/apps-where-adguard-for-android-cant-filter-and-or-remove-the-ads-from.25189/

Here's a list of Android apps that AdGuard for Android can't filter and/or remove the ads from (due to whatever technical reasons - it's likely different case-to-case!). So there will be ads in these apps when running AdGuard for Android...

Facebook
    Instagram
    Twitter
    UC Browser (can't be filtered because of the use of data compression)
    YouTube

Keep in mind that Android 7.0 and above effectively prevents HTTPS filtering in most of the apps unless you have root access and can move the AdGuard certificate to the system store!

This list will be updated as more apps are found, thanks!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9unkarekoku -- 9 Eylül 2020; 17:15:26 >

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    Size de saçma gelmiyor mu? Yazılımda bir şeyin mümkün olmaması mümkün müdür? Mutlaka bir açık kapı veya başka bir yol vardır diye düşünüyorum. Dikkat ettiniz mi, bu uygulamalar milyonların kullandığı uygulamalar. Ve sahipleri çok zengin. Ben bunları engelleyecek bir uygulama yapsam ve satsam 100 TL kazanacağım. Bu firmalar ise engellemem karşılığında aldığım ücretin 10 katını bana verseler sizce ne yaparım?

Önceden Youtube engelleniyordu. Ben her şeyin bir çaresi yolu olduğuna inanıyorum. Buradaki durum da öyle gibi. Sizce?

Tabii ki bana da saçma geliyor, ama şu anda elimizden gelen bir şey yok maalesef. Hatta android sürümü ilerledikçe kısıtlamalar daha da artıyor, mesela android 6 sürümünde hiç uğraşmadan yaptığım şey android 10 sürümünde root bile isteyebiliyor. Bunlar ticari uygulamalar ve asıl hedef tabii ki kazanç. Açıkçası benim de ömür boyu lisansım var fakat uygulama yavaş yavaş zayıflıyor diye düşünüyorum.

kb.adguard.com
    How to block ads in Youtube app | AdGuard Knowledgebase
    https://kb.adguard.com/en/android/solving-problems/youtube-ads
  • Hemen bakıyorum kardeşim.

satın alımı yaptım 17 dolar, yaklaşık 130 tl/3

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kısır Hamide -- 21 Eylül 2020; 2:39:37 >
  • Windows'da çok güzel çalışıyor. Tüm reklamları güzelce engelliyor. iOS'de ise Safaride yine kusursuz fakat uygulama içi reklamlarda sıkıntı yaşıyorum. DNS koruması açık fakat arada sırada engelleyip tekrar bozuluyordu artık hiç bir şekilde engellemiyor. Çözümünü bilen var mı acaba?

Not premium sahibiyim.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Https filtreleme etkin mi? Belki etkin değilse ondan olabilir.

Orijinalden alıntı: Wadjet

Windows'da çok güzel çalışıyor. Tüm reklamları güzelce engelliyor. iOS'de ise Safaride yine kusursuz fakat uygulama içi reklamlarda sıkıntı yaşıyorum. DNS koruması açık fakat arada sırada engelleyip tekrar bozuluyordu artık hiç bir şekilde engellemiyor. Çözümünü bilen var mı acaba?

Not premium sahibiyim.
    Bende Adguard Pro kullanıcısıyım. Ben facebook kullanmıyorum şuan ama kullandığım zamanda facebook, adguard dns aktif olmasına rağmen diğer uygulamara reklam atıyordu ve iş görmüyordu Adguard. Bilemiyorum ama faceden kaynaklı olabileceğini tahmin ediyorum. Eğer varsa messengerla beraber kaldırıp deneyebilirsiniz. Facebook=Full reklam maalesef.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.