Şimdi Ara

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.248
Cevap
65
Favori
101.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aschil

Bu mesaj silindi.
    Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnyylmz

YouTube Vanced kullanın hocam. Reklam yok, arkaplanda oynatma ve daha birçok ek özellik mevcut.
    Yükledim hocam çok teşekkür ederim aradığım buydu

Psn:Kolbozuk-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Yükledim hocam çok teşekkür ederim aradığım buydu

Alıntıları Göster
    Rica ederim.
  • Bende bir iphone kullanıcısı olarak Adguard satın aldım. Apple Store dan kurulumunu yaptım ve giriş yaptım. Sonrasında Apple store da 12 TL lik pro versiyounu gördüm. İos için ücretsiz ve ücretli olan pro versiyonu arasında ki fark nedir? Sonuçta ben adguard a para verdim. Ekstradan prosunu mu yüklemem gerek?

Ek olarak vpn üzerinden çalıştığı için telefonunun üst kısmında sürekli vpn yazıyor. Bunu kapatabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

Ayrıca Windows için v7.1 çıktı.

adguard.com
    Sürüm notları | AdGuard
    https://adguard.com/tr/versions/windows/release.html

• Merhaba arkadaşlar. 1 yıllık pc+mobil lisansım var. Pc tarafında kullanmaya başladım. Bayıldım! Android tarafında denemek istiyorum ama ram ve batarya kullanımına ektisini bilmek istiyorum. Bu konuda tavsiyeli arkadaşlar yazabilir mi acaba?

Orijinalden alıntı: CorleoneFamily

Bende bir iphone kullanıcısı olarak Adguard satın aldım. Apple Store dan kurulumunu yaptım ve giriş yaptım. Sonrasında Apple store da 12 TL lik pro versiyounu gördüm. İos için ücretsiz ve ücretli olan pro versiyonu arasında ki fark nedir? Sonuçta ben adguard a para verdim. Ekstradan prosunu mu yüklemem gerek?

Ek olarak vpn üzerinden çalıştığı için telefonunun üst kısmında sürekli vpn yazıyor. Bunu kapatabiliyor muyuz? Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
    Pro versiyon sistem genelinde engelleme yapma özelliğine sahip.Yani uygulama içindeki reklamları da engeller.Şu an stabil çalışmıyor ama.Apple bu tip uygulamaları yasakladı.Sadece Safari tarayıcısı üzerinde çalışan reklam engelleyicilere izin veriyor.

VPN simgesinin gizlenmesi lazım.Ayarlarda bununla ilgili bir özellik var ancak ben denemedim.

AdGuard Reklam Engelleyici [ANA KONU]

• AdGuard artık çevirileri OneSky'dan Crowdin'e taşıyor sanırım? Hepsi değil ama bazı projeler oraya taşınmış.OneSky çok kullanışsız ve hantal bir siteydi.Crowdin ise daha gelişmiş, iyi ve hızlı bir site.
    Böylesi iyi oldu gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Temmuz 2019; 13:42:9 >

Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

arkadaşlar şimdi yükledim adguard sürümünü bunun için bi ayar yapmaya gerek varmı varsa nasıl yapılır
    Hangi sürümü yüklediniz?

başkalarında bu sorun olmadığına göre reklam engelleyiciden olabilir diye düşünüp komple kapattım ama değişen bir şey olmadı
    bu nedendir bir türlü çözemiyorum :)
  • kampanyalar arada sırada oluyor, bir arkadaşa bakarken rastladım. %35 indirimli imiş. bazen daha az oluyor, %40 ve hatta %50 indirimde arada sırada denk gelebiliyor. %20 iskonto ile alan arkadaşlarım bunu görünce üzülecek :(

You applied a coupon "BTS35_2019" with a discount of 35% to all types of licenses
    adguard.com
    Buy a license key | AdGuard
    https://adguard.com/en/license.html?promoCode=BTS35_2019

The smartest deal to protect the whole family (-35%)

Try other AdGuard products
    Did you know that we have AdGuard for almost every device? Choose your version and give it a try!
    iOS
    macOS
    Android
    Windows

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Crowdin'de hesabınız var mı? Epey bir hatalı çeviriye rastladım.Çevirileri düzelten kişilere "Proofreader" özelliği veriliyor.AdGuard'dan talep edin bunu bence.

AdGuard Blog
    Time to shake things up! AdGuard moves to a new translation platform
    https://adguard.com/en/blog/moving-to-crowdin.html

@lugo_cloud

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 29 Ağustos 2019; 14:34:50 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Kampanya bilgisi için teşekkür ederim. Ama almaya çalıştığımda hata veriyor, satın alınmıyor. Deneyen var m ıacaba?

sağlıcakla

Omurboyu premium lisans satin aldim ama iOS telefonumda sadece ucretsiz verisyon gibi safari de engelleme yapiyor. Tum uygulamar icin 2.5 euro pro versiyonu mu almam lazim yoksa bana verilen urun anahtari ile baska bir yolu varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba

Kampanya bilgisi için teşekkür ederim. Ama almaya çalıştığımda hata veriyor, satın alınmıyor. Deneyen var m ıacaba?

sağlıcakla
    Merhaba,

Sorunu çözdüm. UBlock Origin reklam engelleyici kullanıyordum bu program engelleme yapmış. Programı etkisizleştirdiğimde satına aldım.

Verimli kullanım ayarları için önerisi olan var mı eski kullanıcılardan.

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim

sağlıcakla

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Sorunu çözdüm. UBlock Origin reklam engelleyici kullanıyordum bu program engelleme yapmış. Programı etkisizleştirdiğimde satına aldım.

Verimli kullanım ayarları için önerisi olan var mı eski kullanıcılardan.

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim

sağlıcakla

Alıntıları Göster
    Sadece ekran görüntüsündeki filtreleri seç,başka filtre seçme.EasyList,Fanboy gibi filtreleri kullanma.

• Iosta var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bilgi için teşekkür ederim. Ancak ben Adguard satın aldım. AdGuard verimli kullanmak için ayarları hakkında bilgi istemiştim.

sağlıcakla

Orijinalden alıntı: sepultura99

Iosta var
    Yazmak istediğinizi biraz açar mısınız? Bu arada alıntıladığım mesajı okudunuz mu? Kişi Premium lisans satın aldım yazmış. Premium lisans satın aldıysa zaten iOS'da da kullanamıyor mu?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.