Premier Lig kulüplerinden Manchester City'nin Togolu golcüsü Emmaneul Adebayor, takımdan ayrılmak istediğini açıkladı. Yedek kalmaktan şikayet eden Adebayor, “İyi bir teklif gelmesi halinde, kesinlikle City'i terkedeceğim” ifadelerini kullandı.
Emmanuel Adebayor, bu sezona da pekçok önemli transfer ile giren Manchester City'de, menajer Mancini'nin gözünden düşmüş görünüyor. Mancini, Togolu golcüye, sezonun ilk 2 maçında sadece 7 dakika süre verdi. Bu durumdan şikayet eden Adebayor'un, ayrılık kartını açması da uzun sürmedi.
26 yaşındaki futbolcu, yeniden ilk 11'de forma giymek için elinden geleni yapacağını, ancak iyi bir teklif gelmesi halinde, Manchester City'den ayrılmakta tereddüt etmeyeceğini söyledi. Adebayor, “Bu sezon benim için çok zor ve uzun geçecek. Her futbolcu gibi oynamak istiyorum. Bu yüzden başka bir takım beni kadrosuna katmak isterse, kesinlikle City'den ayrılacağım. Çünkü ben bir futbolcuyum ve her zaman sahada olmak amacındayım” diye konuştu.
Cıty ile Paraguaylı golcüsü Roque Santa Cruz arasında da ayrılık rüzgarları esiyor. Menajer Mancini, Lazio ve Fulham'ın peşinde olduğu Santa Cruz'un ayrılma kararına saygı göstereceklerini belirtti. Mancini, “Roque kalmak isterse memnun olurum. Ancak fazla forma şansı bulamıyor. Bu nedenle ayrılma kararı alması halinde önünü tıkamayı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.
Bu saatten sonra bence hiçbir Türk takımına gelmez Fb forvetini aldı Gs zaten bütçe ile uğraşıyor Bjk için kötü olan Uefa da oynaması en iyisi milana gitsin Robi de Bjkye gelsin
Avrupa kupalarına katılan hiç bir takım almaz bunu artık. Onu oynamadan önce düşüncektin Piskopat Togolu.
hani gruplara kalınca uefaya yeni liste bildiriliyordu. play off maçları önemsizdi ??
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
hani gruplara kalınca uefaya yeni liste bildiriliyordu. play off maçları önemsizdi ??
eğer başka bir takımda avrupa maçında forma giydi ise aynı sezon başka takıma transfer olup avrupada forma giyemez.
mesela robinho m.city de ön eleme maçlarına çıkıp oynamadı. bize geldiği vakit yeni liste ile birlikte ueafaya bildirilip güzelce maçlarına çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
yeni kural bildiğim kadarıyla şöyle. eğer uefa elemesinde oynadıysa ve transfer olduğu takım şampiyonlar ligindeyse yeni takımıyla ş liginde oynayabilir veya tam tersi.
bu kurala göre adebayor bizde oynayamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
Pazartesini bekleyin sadece bu kadar diyorum duyum çok sağlam şuanda üstünde oturuyorum.