Şimdi Ara

ADDISON NOTEBOOK SOĞUTUCULARINDA KAMPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADDISON MARKA NOTEBOOK SOĞUTUCULARINDA KAMPANYA - UYGUN FİYAT

LINK :http://dkbilgisayar.com/asp/group/1677/HAFTANIN-URUNU

• Güzelmiş te kargo ücreti ne kadar alıyor? 20 liralık şey için 7 lira kargo vermeyelim
  • İş görürlermi acaba BF 3 ısınmadan 1 saat fazla oynasam yeter.
  •  ADDISON NOTEBOOK SOĞUTUCULARINDA KAMPANYA

targusun böyle bi modeli var.. bilenler vardır.. siz hangisini tavsiye edersiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

targusun böyle bi modeli var.. bilenler vardır.. siz hangisini tavsiye edersiniz??

Kuzenimde var, pek işe yaradığı söylenemez. Benim kullandığıma sulanıyor şu an. (İmza)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Kuzenimde var, pek işe yaradığı söylenemez. Benim kullandığıma sulanıyor şu an. (İmza)

çok etkili oluomu peki :) en azından bi oyun açtığında felan?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

çok etkili oluomu peki :) en azından bi oyun açtığında felan?

İmzamdakini soruyorsan işlemci %100'de 5-6 dk. stres test yaptığımda 76 derecenin üzerine çıkaramadım. 85 derecede reset atıyor normal şartlarda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake notebook soğutucu
    4 yıl önce açıldı
    Asus Vivobook pro fan sorusu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya sonuç olarak abartılacak derecede fark ettirmiyo.. o yüzden bende 50 60 lira boşu boşuna para vermek istemiyorum.. aslına bakarsan hiç almayı düşünmüyorum, fiyatı uygun görünce bi sorayım dedim işte :)..
  • Kargo ücreti 6 TL dir.
  • quote:

ya sonuç olarak abartılacak derecede fark ettirmiyo.. o yüzden bende 50 60 lira boşu boşuna para vermek istemiyorum.. aslına bakarsan hiç almayı düşünmüyorum, fiyatı uygun görünce bi sorayım dedim işte :)..

Ben 50 TL'ye mi ne almıştım Vatandan. Şu an 47 TL'ymiş.

http://www.vatanbilgisayar.com/Soğutma%20Sistemleri/xigmatek-tituli-d1611-tituli-10---14-aluminyum-notebook-sogutucu-(2-port-usb)/productdetails.aspx?I_ID=57215

• Notebook çok ısınıyorsa bu tarz ürünlere para vermek yerine, el yapımı bir soğutucu yaparak daha iyi bir performans alırsınız diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.