Şimdi Ara

**SATILIK-FİYAT DÜSTÜ**ASUS P10S-M WS server/çalışma LGA 1151 Micro ATX Intel C236 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Urun hiç kullanılmadı, sadece bakmak için kutu açıldı. Yurtdışı Tayvan dan alındı. Başka bir proje başladığım için anakart satılıyor.
    **SATILIK-FİYAT DÜSTÜ**ASUS P10S-M WS server/çalışma LGA 1151  Micro ATX Intel C236 Anakart
    ASUS P10S-M WS server/çalışma yeri ana levhası LGA 1151 (Soket H4) Micro ATX Intel C236 Anakart (90SB05Q0-M0EAY0)
    Marka adı: ASUS
    Ürün adı: P10S-M WS
    Ürün kodu: 90SB05Q0-M0EAY0
    EAN/UPC kodu: 4712900268744 / 0889349268742
    **SATILIK-FİYAT DÜSTÜ**ASUS P10S-M WS server/çalışma LGA 1151  Micro ATX Intel C236 Anakart**SATILIK-FİYAT DÜSTÜ**ASUS P10S-M WS server/çalışma LGA 1151  Micro ATX Intel C236 Anakart

1900.00TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caosss -- 5 Nisan 2021; 9:59:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba.
    Eger fiyat konusunda makul bir deger belirlerseniz kartı almak isterim. Kart icin 1000 lira verebilirim.

Not: Bu ilan ikinci el forum kuralları 2.4 e istinaden yorum yapılmıstır.

[2.4] 2.el forumunda satılık ilanları fiyat içermek zorundadır. Üyeler dilediği fiyatları istemekte özgürdür ancak bu fiyat mantıklı ve piyasa fiyatları çerçevesinde olmak zorundadır. Fiyatı anormal ürünler için arkadaşların ilanına yapılabilecek tek şey kibarca tekliftir, ürünün sıfırının linki verilip piyasa fiyatı örnek gösterilebilir. Fiyat ve icerik bilgisi olmadan baska sitelere yonlendirme yapmak yasaktir.

• İlginiz için teşekkürler,
    Evet doğru yurt dışından daha makul fiyatlar bulunur
    Gösterdiğiniz urun 200USD ve ayrıca “Seller refurbished” bugünkü kur fiyat bakilir ise 1500TL üstelik ikinci el onarınım yapılmış urun. Benim statiğim ise Hiç kullanılmamıştır.
    Tabi özgürsünüz bunu (ebay) alabilirsiniz shipping (kargo) artı gümrük vergilerinde ödeme yapma özgürsünüz…

Türkiye’den tehimin etmek için
    1.BOSS bilişim
    2.NanoKatalog
    3.Amazon TR

1 ve 2 yurtdışından temin ediyor ve şikâyetim var sitesinde yorumlarını size bıraktım okumaya. Amazon ayni urun nerdeyse 5000TL
    Farkındasınız ama bu urun farklı özelikleri sahip olduğu için çalışma istasyonu veya sunucu daha uygundur.

Sizin verdiğiniz teklif pek kibar ve samimi görmüyorum.. lütfen urun kıyaslamaya çalışır iken durumunu veya konumunu değerlendirmesine tavsiye ederim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• caosss C kullanıcısına yanıt
    Kibarlıgımı yazarak gosteremeddigim icin kusura bakmayınız. Bu konuya calışmam gerekiyor sanırım. Fakat samimiyet olarak ciddiyim. Yani bir malı almaya niyeti olmayıp sırf ilanı baltalamak amacı ile yazmadım. Kendi malınıza isteidiginiz fiyatı yazmakta ozgursunuz elbette benim buna itirazım olmadı. Ben kendi verebilecegim teklifi sundum. Kabul edip etmemek size kalmıs bir durumdur. Bu vesile ile size hayırlı işler dilerim. Umarım dilediginiz fiyata satarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.