Şimdi Ara

Adc önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir top laner oyuncusu olarak çoğu top laner e sahibim ve diğer lanelere de yönelmek istiyorum.Zaten top ve jung birbirine biraz yakın olduğu için jung da tamam gibi birşey.İlk olarak adc başlamak istiyorum ve bunun için sağlam bir hero almak istiyorum.Elimde sadece graves,ashe,sivir ve tristana var.Gold-Plat eloda yapabilecek adc önerir misiniz?

• Mf, Kalista,Caitlyn,Ezreal,Jinx,Twitch bunlar iyidir aralarından seç. Eğer hard seviyorsan draven dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdibey1 -- 21 Nisan 2017; 0:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kog Varus Corki hakkında düşüncesi olan?
  • Wayen jinx cahit xayah varus

• Xayah şuan freelo kesin nerf gelecek ama gelene kadar elonu kas
  • Cait ile baslamani oneririm. Menzili uzun oldugu icin daha rahat edebilecegini dusunuyorum. Lane kontrolu de en iyi olan adclerden.

• Xayah' ı dün deneme fırsatım oldu. Şu tüyleri doğru kullanınca anlık hasarı çok yüksek ve ultisi sayesinde hasargörmezlikte kazandığından bayağı güçlü şuanda, alınabilir. Adc oynarak elo kasacaksan şu metada twitch ve caitlyn ile diğer adclere göre daha rahat elo kasabilirsin diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cait Ez Mf oynama ne oynarsan oyna.

Bu üçü botta yanima geleceğine Yasuo gelsin Zed gelsin daha iyi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kog,Varus ve Corki kötü mü peki bu metada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlooDHunteR

Kog,Varus ve Corki kötü mü peki bu metada?

Sezon başında corki ve varus op idi fakat nerf yediler dengeliler şuan. Corki zaten adc değil mid oynanıyordu.

Kogmaw hypercarry sınıfında oynayabilirsen her türlü iş yapar taşırsın. Kasamazsan çöp, pek ortası olduğu söylenemez.

Caitlyn ile twitch güçlü şuan. Bu üçünü alıp riske girmektense al caitlyn range i fazla, güvenli mesafeden dürtüyorsun lane aşaması çok rahat.

Twitch hypercarry sınıfında oyun taşıma potansiyeli çok fazla. Muazzam hasarı var tflerde arkada bekle ulti aç penta.

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    Hem tw'i hem kog'u çok iyi bilsem hangisinde daha fazla iş yaparım?
  • Twitch daha mantıklı şuanki metada. Hypercarry olduğu için earlysi biraz güçsüz ama mid ve late gamede yağ gibi akıyor

• Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.