Şimdi Ara

ADC Mainler Bir Bakın Hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 7 de adc lerin durumu hakkında neler düşünüyorsunuz.Adc öğrenmeye çalışıyordum ancak assassin updateden sonra önüne gelen tek atmaya başladı sanki.Atılan yeteneğin sekmesinden bile tek yiyorum.Sizin bu konu hakkındaki fikirleriniz neler merak ediyorum.

• herzaman tek yiyordun bi değişiklik yok sadece biraz daha fazla dikkatli olman lazım varus jhin oyna
    7.4 patchiyle daha iyi hale gelecek kabiliyetler filan nerflendi baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barkside

herzaman tek yiyordun bi değişiklik yok sadece biraz daha fazla dikkatli olman lazım varus jhin oyna
    7.4 patchiyle daha iyi hale gelecek kabiliyetler filan nerflendi baya

Jhin de nerf yedi.
  • Uzun uzun yazardım inan ki yoruldum artık açıklamaktan benim tavsiyem kimse adc oynamasın

Adc rolü kalırsa alın cassiopeia gibi heroları hem daha güvende olur daha fazla hasar çıkartırsınız

2017'de adc ve support dışında her role yönelebilirler

Kurunun yanında yaş yanar muhabbeti var ya buda supportları örnek veriyor zaten
  • Varus iyi gibi. Hem eğlenceli geliyor bana. Q 600e yakın vuruyor fln. Ama as crit build mi arpen build mi dizsem karar veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adc adc olmaktan çıktı ashe ve varus oynanması bunun kanıtı. Artık utility için adc alıyorlar cc atıp ölelim bari diye. O eskiden olan cait vayne jinx yok artık. Oyun sonu çoğunlukla supportun hasarı adcden fazla oluyor. Bence bunu değiştirmeleri lazım adc nin utility değil ismindeki gibi carry olması lazım. Son lethality güncellemesiyle bazı adcler girdi metaya o iyi oldu ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suikastçi güncellemesinden önce herkes vayne vayne diye ağlıyordu şimdi vayne kelimesi dahi geçmiyor :D Lethality güncellemesi sonrası mf biraz iş yapmaya başladı. Caitlyn jhin varus arasında dönüyor zaten bot lane. Eskiden suplar ap gidiyor diye kızardık şimdi ap gitmesini tercih ederim şahsen zaten adcler bir işe yaramıyor sup bari vursun. Özellikle brand ölmeden bi ulti atsa zaten tfyi kazandırıyor. Kara balta düzenlemesine bakılırsa tank metası oyun dahada berbat olacak. Zaten kule tanklayarak double atan tanklar şimdi penta atar sanırım. Poppy denen bi kabız var 5 kişi+kule tanklayabilen şimdi napacak merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jinx o kadar da kötü durumda değil şu an. Önümüzdeki patchle olur mu bilmem ama adcler düzene oturduğu zaman parlayan ilk adclerden biri olacak. 10'lu win streak yaptım geçen gün. Tabi supportun benden daha çok hasar attığı oldu, 1-1-22 gidip S kazanarak oyun kazandığım oldu. Yani bu halde bile supportive oynamayı bilmeniz lazım.
  • Adc mainlere sorsan Jhin'in op olduğunu açıklayamazlar. Varus'un lanede inanılmaz can sıkıcı olduğunu da. Çünkü onlara göre sadece suikastçiler ya da büyücüler op olur.
  • Şuanda adc'ler berbat durumda.Yanında vuran bi sup yoksa lane'i kesinlikle kaybediyorsun.Tf'lerde ise az uzaktan vuran mezilli skilleri olan adcler support görevi görüyor dürtüyorsun sadece.Çok zor oynamak.Ama şöyle de bişey var.Eğer takımın senin taşımana izin verirse karşı takımın içinden geçiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Adc mainlere sorsan Jhin'in op olduğunu açıklayamazlar. Varus'un lanede inanılmaz can sıkıcı olduğunu da. Çünkü onlara göre sadece suikastçiler ya da büyücüler op olur.

Dilediğin kadar op olsun khazix e-q zed w-e syndra r basarak öldürebiliyor?

Adcye başlayacak arkadaş başlamasın lütfen boşuna kendini kanser etmesin.
  • Biliyorum forumda bunun tartışmasını en çok ben verdim sadece burdaki samimiyetsizliği açıkladım. Sırf bir şampiyon grubu tek atıyor diye öteki taraftakileri normal göstermek gülünç geliyor.
  • adcler çöp değil aslında atlayıp zıplayıp hasar çıkartan herolar çok fazla eskidende tek yiyolardı pek değişen yok açıkçası şuan daha çok işlevsel rolde adcler cc gibi jinx kötü bi pick değil bu arada late jinx son olarak devamlı oynadınız uyumu yakaladınız birileriyle girmeniz yararınıza olur çoğu support autofillden geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemuun -- 16 Şubat 2017; 19:14:27 >
  • Hacı adc oynanmaz bu metada.Suikastçiler şu an inanılmaz güçlü tam anlamıyla adcyi tükürerek öldürebiliyolar.
    win almam önemli değil adc öğreneyim diyosan bu fırsat kaçmaz ama bu meta bitene kadar paramparça olursun meta geçtiğinde en kötü duruma alıştığın için sağlam bir adc olabilirsin.
  • Sorun yok çekiyorum yaso alıyorum runaan hypercarry

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zırh delme güncellemesiyle, draktar, gecenin kıyısı gibi eşyalarla birlikte adclerin en önemli statlarından biri olan "saldırı hızı" yerini kelepir zırh delmeye bıraktı. Oyun boyunca Varus, jhin gibi herolar alınıp skill spamlanıyor, kite imkanı yok. Ama şu an çoğu adc karaktere zırh delme daha elverişli oluyor çünkü matematiksel olarak daha önde çıkılıyor hasar açısından, ama eski sistem yok kaçarak keseyim düz vurayım falan...
  • 5 senelik adc mainiyim, oyunu bıraktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.