Bildirim
ADAY İŞLEMLERİ AÇILMIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Günaydın mübarek. -
Kotalı mı? -
hayırlı olsun -
?quote:
Orijinalden alıntı: Fan of Canada
Kotalı mı? -
Bu gece aciklanirsa cepten aramak isteyen var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Eskapada
Bu gece aciklanirsa cepten aramak isteyen var mi?
yolla pmden telefonunu 8 e kadar ayaktayım ben -
Anlamı ne ki bunun
quote:
Orijinalden alıntı: emreeealp1
Anlamı ne ki bunun
aciklanicak mi nolcakk acabaa -
Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
böyle bi yazı çıkıyor
bu bişi demek mi acaba ? -
az önce başka bir konuda da söylemiştim adres bilgisini artık değiştirmeyelim diye kapattılar bence çünkü bir çok okul kazandıktan sonra kayıtlarla ilgili broşür gönderiyor verdiğimiz adreslere
Sabaha kesin açıklanır. Geçen yılda böyle olmuştu. Önce sisteme giremedik. Sonra sabaha açıklandı -
quote:
Orijinalden alıntı: hukuk2506
az önce başka bir konuda da söylemiştim adres bilgisini artık değiştirmeyelim diye kapattılar bence çünkü bir çok okul kazandıktan sonra kayıtlarla ilgili broşür gönderiyor verdiğimiz adreslere
ne alakaa ki yaa bence onla alakasi yokk istedigin kadar degistir ole bsy isteseler o sekmeyii etkisiz hale getirirler -
bende bilmiyorum ösym bu seferde dalga gecmiyordur umarım ne hala geldik ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Seda23241
quote:
ne alakaa ki yaa bence onla alakasi yokk istedigin kadar degistir ole bsy isteseler o sekmeyii etkisiz hale getirirler
ya işte açıklanacaksa kimse adres değiştirmesin üniversitelere bu bilgi gitti mantığındadırlar belki geçen yıl arkadaşlarıma hep zarf gelmişti ondan öyle düşündüm ne bileyim ya her şeye umut bağlar olduk zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Seda23241
quote:
ne alakaa ki yaa bence onla alakasi yokk istedigin kadar degistir ole bsy isteseler o sekmeyii etkisiz hale getirirler
ya işte açıklanacaksa kimse adres değiştirmesin üniversitelere bu bilgi gitti mantığındadırlar belki geçen yıl arkadaşlarıma hep zarf gelmişti ondan öyle düşündüm ne bileyim ya her şeye umut bağlar olduk zaten
aynenn ama bence 6 gibi olabilir ygdeki gibi bekleyin gencler ben uyimm yarin buraya bakinca anlarim aciklanmissa zaten :D yasliyim ben bunyemm kaldirmiyo sabaha kadar duramiormm :))
-
yüklemeden dolayı mı acaba böyle.. ben cuma sabahlamayı düşünüyom ama bugün kalasım geldi bu olaydan sonra :D kalsam mı acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
bende bilmiyorum ösym bu seferde dalga gecmiyordur umarım ne hala geldik ya
her şeyi sonuçların açıklanmasına bağlar olduk okul başlayıncada bitse de kurtulsak muhabbetleri
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: justcalw_07
bende bilmiyorum ösym bu seferde dalga gecmiyordur umarım ne hala geldik ya
her şeyi sonuçların açıklanmasına bağlar olduk okul başlayıncada bitse de kurtulsak muhabbetleri
genç olmanın temel prensipleri suanki bekleyişimizde aslında güzel tatlı heyecanlar ama daha sonra anlıcaz sanırım bunları :D
Benzer içerikler
- polar apolar nasıl anlaşılır
- buspon 5 mg kullanıcı yorumları
- eczacılık okumak zor mu
- tersi kendisine eşit olan fonksiyon
- diş hekimliği mi eczacılık mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X