Şimdi Ara

Sigorta girdi çıktı işlemi hakkında!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 02.10.2015 tarihinde işe girdim. O gün sigortam başladı. Geçen gün e-devletten primlerime baktığımda girdi-çıktı yapıldığını gördüm. Dediğim gibi 20.10.15 tarihinde giriş var. 27.10.15 tarihinde çıkış yapılmış ve 28.10.15 tarihinde tekrar giriş yapılmış. İşyeri no ve ünite farklı. Bu durumda benim hangi haklarım kaybolur!? Ve ben bu durumda ne yapmalıyım, SGK'ya şikayet etsem bir sonuç alınır mı?
    Resim'i inceleyebilirsiniz!
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1672196/3e938f84-fa81-4cff-b4c1-abcbf1a0c048.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C53D38CC1 -- 23 Kasım 2015; 1:02:52 >

• Benim gördüğüm kadarı ile gün kaybınız yok. Ücret farkı da yok. Bir kaybınız olmaz. Kişisel bilgilerinizi bu kadar açık paylaşmayın.
  • biraz gecikmiş bir cevap olacak ama, o 16 nın üstüne geldiğinizde nakil yazıyor olabilir mi ? şubeli biyerde çalışıyorsanız yer değişikliğinden kaynaklı olabilir.boşluk yok çünkü sadece yer değişikliğinden mecburen bunu bildirmeleri gerekiyor.
  • 16 nakil kodu ile çıkışınız verilmiş bir hak kaybınız olmaz.
  • 16 kod ile çıkış yapmışlar, bir sıkıntı olmaz ama yinede bunu işçinin onayı alınarak yapmaları gereklidir, etik olanıda budur.

16- Sözleşme sona ermeden sigortalının aynı işverene ait diğer işyerine nakl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.