Şimdi Ara

ADATA CH11 2.5' 1 TB USB 3.0 TAŞINABİLİR DİSK (PUAN İLE 205 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
10.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verilen linkte 50 tl indirim diyor hocam?
    bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

verilen linkte 50 tl indirim diyor hocam?
    bilgisi olan var mı?

2 tane 25 TL indirim veriyor.
  • evet bende 1 tb olanını alıcam galiba

zamanında 2tb 'na bu paraları verdik hey gidi günler heyy
  • Kaptım bi tane, teşekkürler
  • aldım bi tane teşekkürler
  • bende aldım 500 gb olanını teşekkürler
  • usb3 diyosunuz da notebooku olana yarar, yoksa bu disklerin yanında 1 karış kablo geliyor, onu da pc kasasının arkasına bağlamak imkansız gibi bişey, he tabi önde usb3 yuvası vardır başka :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

Arkadaş 50 yi tek seferde kullanamıyor muyuz? :D

Keşke kulanabilsek ama puanlarımızın tamamını kullanabilmek için iki tane 100 lira ve üzeri alışveriş yapmamız gerekiyor,zaten indirimde olan ürünleri artı 25 TL indirimli aldığımızda kârlı çıkmış oluyoruz

Ama arkadaşlar fiyatların kampanyaların cazibesine aldanıp gereksiz alışverişler yapmayalım,hele hele harddisk mevzusunda,fiyatların düşüşte olduğu görülüyor ve düşmeye devam edecektir ama yine de ihtiyacı olanlar için güzel fiyatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: hamitb3

quote:

Keşke kulanabilsek ama puanlarımızın tamamını kullanabilmek için iki tane 100 lira ve üzeri alışveriş yapmamız gerekiyor,zaten indirimde olan ürünleri artı 25 TL indirimli aldığımızda kârlı çıkmış oluyoruz

Ama arkadaşlar fiyatların kampanyaların cazibesine aldanıp gereksiz alışverişler yapmayalım,hele hele harddisk mevzusunda,fiyatların düşüşte olduğu görülüyor ve düşmeye devam edecektir ama yine de ihtiyacı olanlar için güzel fiyatlar

Bende tamda bunu düşünüyorum şu anda, gereksizmi değilmi:) Digiturk sinema kanallarını kapatıp torrentemi dayansamki acep 500 gb olan yeterli olurmu acaba brrip filmler için, 71 tane film alıcak ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EAY- -- 13 Temmuz 2012; 14:42:08 >

• Ben de aldım bir tane. İhtiyacım vardı. İyi denk geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

quote:

Bende tamda bunu düşünüyorum şu anda, gereksizmi değilmi:) Digiturk sinema kanallarını kapatıp torrentemi dayansamki acep 500 gb olan yeterli olurmu acaba brrip filmler için, 71 tane film alıcak ama..

ben de yakın zamanda bir 150 gb torrentledim brrip filmlerin tanesi 550-800 mb civarı yer kaplıyor harddiskte,ben notebook harddiskime kaydediyordum zaten öylesi daha mantıklı internetiniz çok hızlı değilse saatlerce usb üzerinden işlem yapacak bir harddisk takdir edersiniz ki dahili bir harddiske göre fazlaca yıpranacak ve yorulacaktır,şöyle bir şey de yapılabilir 60 veya 120 gb SSD alınıp notebook-masaüstü bilgisayara takılıp ordan elde edilen harddisk depolama amaçlı kullanılabilir,zaten 150-160 TL yi gözden çıkaranlar için söylüyorumhttp://bizdehesapli.com/?mainpage=urunler&grup_id=1120 inceleyin fiyatların piyasaya göre uygun olduğunu göreceksiniz daha önce bu siteden alışverişim oldu 1 günde teslim ettiler,adamlar toptan fiyatına ürün satıyorlar bilgisayar toptancısı bir şirket sanırım,neyse bu SSD yi bilgisayarımıza taktıktan sonra içinden çıkan harddisk için bize bir de harddisk kutusu lazım

http://www.hizlial.com/u30.045.1217.0001/codegen-mobile-25-usb-20-siyah-mmb-hdd-kutusu (USB 2.0)(2.5 inç)

http://www.teknobiyotik.com/depolama/hdd-kutu-disk-kutusu/dark-2-5-usb-3-0-aluminyum-disk-kutusu.html (USB 3.0)(2.5 inç)

VEYA burdan;
    http://www.hizlial.com/c482623/disk-kutulari?SOrder=PA&Page=1 (2.5 inç disk kutuları)

http://www.hizlial.com/c482623/disk-kutulari?SOrder=PA&SList=15405%3d3%2c5+%C4%B0n%C3%A7%3b&Page=1 (3.5 inç disk kutuları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 27 Temmuz 2012; 18:20:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelaynak33

quote:

quote:

Dilersen şu ürünü de bir incele puan kullanınca 100 TL civarına geliyor,türlü türlü marifetleri var http://www.hizlial.com/u30.024.1196.0005/asus-rt-n13u-bver-300mbps-3g-kablosuz-n-5-portusbbittorent-router

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 13 Temmuz 2012; 16:39:22 >

• ANTİ-HIZLIAL TEAM DİĞER KONUYA DADANMIŞ buraya uğramıyor ,hızlıal.com linkini verdiğim ürünler bilgisayar malzemesi olduğundan sorun yaşama ihtimali minimum,ne bileyim ürünü beğenmediniz iade edeceksiniz vs. sorun çıkarmazlar ama gidip buzdolabı,televizyon alınca işin seyri biraz değişiyor galiba

Şu aralar yoğunlar bugün kaç tane harddisk sattılar mesela
  • fiyat 139 tl gözüküyor

2x25 tl hediye çeki mi veriyor?

bu çekleri istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz ve alt limit var mı?
  • 500luk aldım bende fiyat iyiymiş. bu siteden ilk alışverişim umarım sonuncu olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

fiyat 139 tl gözüküyor

2x25 tl hediye çeki mi veriyor?

bu çekleri istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz ve alt limit var mı?

Konunun ilk mesajındaki puan linkine tıklayarak üye olunca hediye puan veriyor,evet alt limit var her 25 TL için 100 tl alt limit,31 temmuza kadar kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 13 Temmuz 2012; 18:41:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

evet bende 1 tb olanını alıcam galiba

zamanında 2tb 'na bu paraları verdik hey gidi günler heyy

O 2 tb olan 3.5" olmasın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Seagate olan usb 3.0 modedl ps3lerde calısıyormu ? fat32 yapınca bazı ps3ler görmüyor kullanan varmı ? ona göre alıcam

edit: 2sindende aldım bakalım banada acil lazımdı bu aralar :) iyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 13 Temmuz 2012; 20:09:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

arkadaşlar Seagate olan usb 3.0 modedl ps3lerde calısıyormu ? fat32 yapınca bazı ps3ler görmüyor kullanan varmı ? ona göre alıcam

çalışır tabi niye çalışmasın ama ntfs değil fat 32 formatında formatlaman gerekiyor,kablosu usb 3.0 kablo olabilir ama usb 2.0 girişine takıldığında sadece usb 3.0 a özgü bulunan pinler temas etmediklerinden hiçbir fark yaşanmaz,usb 3.0 cihazların eski sistemlerde de çok performanslı çalışabilmeleri bellek kontrolcülerinin güçlü oluşundandır...bir de puan kampanyasıyla alışverişini 100 liraya tamamlamak isteyen arkadaşlar altın ve kontör hariç olduğundan sistem puanlarını kullandırmayabilir buna dikkat etsinler...

ADATA CH11 2.5' 1 TB USB 3.0 TAŞINABİLİR DİSK (PUAN İLE 205 TL)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

arkadaşlar Seagate olan usb 3.0 modedl ps3lerde calısıyormu ? fat32 yapınca bazı ps3ler görmüyor kullanan varmı ? ona göre alıcam

çalışır tabi niye çalışmasın ama ntfs değil fat 32 formatında formatlaman gerekiyor,kablosu usb 3.0 kablo olabilir ama usb 2.0 girişine takıldığında sadece usb 3.0 a özgü bulunan pinler temas etmediklerinden hiçbir fark yaşanmaz,usb 3.0 cihazların eski sistemlerde de çok performanslı çalışabilmeleri bellek kontrolcülerinin güçlü oluşundandır...bir de puan kampanyasıyla alışverişini 100 liraya tamamlamak isteyen arkadaşlar altın ve kontör hariç olduğundan sistem puanlarını kullandırmayabilir buna dikkat etsinler...

ADATA CH11 2.5' 1 TB USB 3.0 TAŞINABİLİR DİSK (PUAN İLE 205 TL)

mesela wd passport usb 3.0 serisi harici hdd ler slim ps3lerde tanımıyor ama kalın kasa ps3lerde tanıyor 3-4 ps3 de denedim sonuc aynı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.