Şimdi Ara

ADATA 240GB SSD [220 TL] ALMAYANI DÖVÜYORUZ :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alınmaz, çöp diyenler lütfen aynı fiyata alternatif belirtsin. Bende biliyorum 2 kat pahalıya daha performanslı ürünü, burada amaç fiyatın iyi olması.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Tarik

Buraya gelip üç ay, dört ay, 1 yıl önceki fiyatları yazıp çöp diyorsunuz. Yahu şundan 1 ay önce bile dünya farklı bir yerdi. Kur ne hale geldi. Stoklar ne hale geldi. Uzun bir süre de bu durum değişmeyecek. O yüzden ihtiyacı olan insanların hevesini durduk yere kırmayın. Normal kullanıcı ve gündelik işler için gayet yeterli, günümüz koşullarında da gayet sıcak fırsat
    Bu işin içinde NAND flash fiyatlarıda etki ediyor.

Çok iyi hatırlıyorum 2016 yılında çok güzel bir fırsatta denk gelip 750GB SSD'yi 140 dolara almıştım (Crucial MX300)... ondan sonra NAND Flash fiyatları arttıkça arttı ve çok uzun bir süre SSDler dolar/GB bazında o fiyatı görmedi.
    220TL gayet güzel bir fiyat (30 dolar daha ne istiyorsun).

• Bitmiş yine elimiz boş döndük alanlar güle güle kullansınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: m4shroom

Samsung fiyatları çok pahalı şu sıralar hocam.

Alıntıları Göster
    Evet biraz fazla artmış. 250lık 860evo samsung ssd 300 civarına aldıydım sanırım, daha da düştü sonra hatta. Risk almaya değmez böyle zamazingolarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert.678 -- 4 Mayıs 2020; 22:55:22 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gidin 50 lira daha verin doğru düzgün ssd kullanın
    Edit:müthiş link 😄
    Edit2:sakın almayın su630 daha iyi 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 4 Mayıs 2020; 22:52:51 >

• Evet 10gun oldu daha 311gb de ( kendinyazilimda yazan) sadece sistem duruyor ödevleri dersleri vs için aciyorum pcyi felaket hizlandi. Bu ssdlerden alacaktim ilk ama araştırınca direkt samsungu.aldim. Yoğun bir kullanim vs de yapmıyorum uzun ömürlü olur gibi.

Orijinalden alıntı: alpalp84

Alınmaz, çöp diyenler lütfen aynı fiyata alternatif belirtsin. Bende biliyorum 2 kat pahalıya daha performanslı ürünü, burada amaç fiyatın iyi olması.
    Acil ihtiyaç vardı aldım.

• Satın alanların ürünleri geldi mi arkadaşlar. Var mı bilgisayara takan yorumlayacak olan?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.