Şimdi Ara

ADATA 240GB SSD [220 TL] ALMAYANI DÖVÜYORUZ :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
8.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldan fazladır 2 pc de kullanıyorum 10 numara,zamanında 140 a almıştım uçmuş malüm benjo yüzünden.
  • Ben bunun üst modeli SU800 kullanıyordum. Bilgisayar 5 açmamdan 1 inde boot ekranın takılıp kalıyordu. Reset atmam gerekiyordu. Evo 860 aldıktan sonra bu durumu 1 defa bile yaşamadım. Evo'ya o kadar para verilmez ancak adata bence kesinlikle ssd de kötü. Gidip sandisk ultra 3D, crucial almak çok daha mantıklı.
  • KRONİK SORUNLU DİYENLER İÇİN AÇIKLAMA : KENDİ İŞİM DIŞINDA BİLGİSAYAR İŞLERİ İLE UĞRAŞIYORUM BİR ÇOK KİŞİYE BU SSD İÇEREN SİSTEM TOPLADIM KENDİMDE ÖNCEKİ SİSTEMLERİMDE ÇOKÇA KULLANDIM BU MODELİ 240GB 480GB MODELLERİNİ HİÇ BİR SORUN YAŞAMADIM. ALIN ALMAYIN ÇOK MÜHİM DEĞİL BENİM İÇİN BEN FIRSAT OLARAK GÖRDÜM VE SİZLERLE PAYLAŞTIM. KRONİK SORUN OLAYI İSE NEDİR BİLMİYORUM BEN HİÇ BÖYLE BİR SORUN YAŞAMADIM VE SİSTEM TOPLADIĞIM MÜŞTERİLERİMDEN HERHANGİ BİR ŞİKAYET ALMADIM. BİR SORUN OLSA BİLE 2 SENE GARANTİSİ VAR ARENA BİLGİSAYAR İTHAL EDİYOR ADATA SSD LERİNİ SERVİSİNE YOLLARSINIZ PROBLEM VARSA DEĞİŞİM YADA İADE İÇİN ONAY VERİRLER AMAZONDAN PARANIZI YADA YENİ ÜRÜNÜNÜZÜ ALIRSINIZ BU KADAR BASİT. ÇOK FAZLA BÜYÜTÜLMÜŞ OLAY VE KRONİK SORUNLU DİYE YAZ DİYENLER OLMUŞ BU SEBEPLE BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMA İHTİYACI DUYDUM. ALANLARA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.

@cohannan konu içine yazabilirsen sevinirim bu açıklamamı ben düzenleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 4 Mayıs 2020; 10:38:6 >

• ADATA almak 3-4 ay sonra dizlerini dövmekle sonuçlandıracak zaten farklı yerden aldığım 2 üründe 6 ayını bile dolduramadan bozulur mu? ADATA SSD demek bedava olsa alınmaz demek. Zar zor iade edebildim. Macera isteyip parasını çöpe atacak varsa gidip alabilir.
  • 11.11'de sandiskinden 2 tane 255 liraya almıştım 2 hesabıma 50 şer tl gelmişti trendyolda. (biri 125 diğeri 130 a gelmişti) (240 GB tabiki)
  • Hay arkadaş kafa beyin bırakmadınız bişe alırken şuraya hem girmek gerekiyor hem de girince beynin hoşaf oluyor bu kadar çelişkili yorumların olduğu başka bir mecra yoktur.Sabah beri elim iptal tuşunda araba alırken bu kadar git-gel yaşamamıştım yemin olsun ya
  • Başlığa ve içeriğe bak çay demle ne zaman düzgün başlık açmayı öğreneceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1tane vida sokabildim sonra durumu hoşuma gitmedi 4 vidalik delik açtım oturttum yanlamasina.

• 240gb çok az
  • Aldik teşekkür

• Fiyat çok iyi ama yorumlara bakınca almaktan vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_o3

Fiyat çok iyi ama yorumlara bakınca almaktan vazgeçtim.
    Ben de hocam ssd alıcam ama ne tercih etsem karar veremedim

• Selamlar

Sorun nedir?
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Bir senedir kullanıyorum bir şey olmadı. Bende ilk aldığımda çok araştırmamıştım sonradan sorunlu oluklarını öğrendim ama şuana kadar sorun olmadı
  • Benim gibi kararsız kalan var mı? Kronik diye korkuyorum tam istediğim fiyat ve hafıza.
  • Nazar değmesin yıllardır işletim sistemimi ayakta tutuyor. Bir sorun yok. 4 seneyi buluyor önce laptopda kullanıyordum sonra masaüstü için takmıştım. Garanti edilen yazma sınırı 140 tb'ın yanına da yaklaşamadık. Birtek after effect gibi uygulamaların geçici belleklerini hdd ye atıyorum. Benimki SU650.
    ADATA 240GB SSD [220 TL] ALMAYANI DÖVÜYORUZ :)
  • Bir çok yorumda Adata alınmaz sorunlu vs. deniyor gerçeklik payları var ama SU 650 serisi sorunluydu. SU 630 ile bunu düzelttiklerini ve sıkıntılı olan 650 serisi sahiplerine yardımcı olacakları yabancı kaynaklarda dolaşıyordu.

2 senedir 650, 1 senedir 630 ve XPG SX8200 256gb kullanıyorum hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım F/P olarak gayet mantıklı bir ürün bana kalırsa.

Bilmeyen varsa XPG, Adata'nın oyuncular için ürettiği ürünlerin markası.
  • Ben aldım yaklaşık 2 yıl kullandım, fakat en sonunda bu ürünü aldığıma pişman oldum.
    Ucuz etin yahnisi hakkaten yavan oluyor. Samsunga gectim rahatladim.
    Hic imkan yoksa hdd yerine alinacaksa alinabilir, ama uzerine biraz daha koyup guzel bi marka almak en isabetlisi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Expert.678

Samsung alın
    Samsung fiyatları çok pahalı şu sıralar hocam.
  • 240 yetmiyor artık sabit diskin yanına sistemi kurulmak için alınır onun dışında 1 tb lık ssd lere geçmemiz lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.