Şimdi Ara

adaptör ile çalışan led gece lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler Arkadaşlar resimde gördüğünüz yılbaşı lambanın ledlerinden bu lambayı yaptım fakat kafamda sorularım var 1.fişi çekerken neden geç sönüyor 2.kaç volt ve kaç amper adaptör kullanmalıyım 3.kaç k direnç kullanmalıyım resimde kırmızı mavi kımızı altın renginde direnç var ve değerinin kaç olduğunu bilmiyorum ve arızalı modemin adaptörü nü kullanıyorum 9 volt 0.85 amper kullanmadıklarım 2 tane var 1.cisi çıkışı 3 volt 0.36 VA 2.cisi çıkışı 6 volt 300ma hangisini kullanmalıyım ledlerin bozulmasını istemem kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim
     adaptör ile çalışan led gece lambası adaptör ile çalışan led gece lambası adaptör ile çalışan led gece lambası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Direnç 2.6 kohm değerinde. Aşağıdaki adresten hesaplayabilirsiniz.

http://320volt.com/4-bant-standart-direnc-renk-hesaplayici/
  • modem adaptorunuz 12v 1a olmali.. en kullanisli adaptor o. daha sonra ise 9v 0.85a olan.. digerleri pek yaramaz...
    2 seri led 1 drenc seklinde yaparak sistemi olusturabilirsiniz. 12v icin (3 seri led + 1 seri drenc) 150 ohm drenc..
    9v icin (2 seriled +1 drenc) 150 ohm drenc ve bunlari birbirine paralelleyip kullanabilirsiniz..
    ledlerin gec sonmesi, adaptorun icindeki kondansatordendir,, hic zarari yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 28 Haziran 2015; 14:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    3. Stop lambası Ve led yapma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.