Şimdi Ara

Adana içi detaylı temizlik tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun süredir araştırma sonucunda bir araba alabildik ancak her ikinci el araba alanın yaptırmak istediği gibi bende detaylı bir iç temizlik yaptırmak istiyorum
    Acaba Adana içi tavsiye edebileceğiniz detaylı iç temizlik yaptıran yerler nerelerdir ? ortalama ne kadara mal olur bana bu ?

her türlü tavsiyeye açığım ilk arabamız haliyle acemiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

Arkadaşlar merhaba
    uzun süredir araştırma sonucunda bir araba alabildik ancak her ikinci el araba alanın yaptırmak istediği gibi bende detaylı bir iç temizlik yaptırmak istiyorum
    Acaba Adana içi tavsiye edebileceğiniz detaylı iç temizlik yaptıran yerler nerelerdir ? ortalama ne kadara mal olur bana bu ?

hocam detaylı iç temizlik sıkıntılı bir konu, adanada autowaxtan uzak dur (t. özal da metroparkın karşısındaki) sonax kazık atar, ziebart falanda aynı. benim sana tavsiyem; eğer h.sonları boş vaktin varsa, boya korumasınıda detaylı iç temizliğinide kendin yap. forumboyakoruma die bir site var, gayet bilgilenir kendin yapacak kıvama gelirsin. bende adanada yaşıyorum, sonax ta dahil hepsini denedim hepsi sıkıntılı. bir de senin arabana senden daha özen göstererk kimse uygulama yapamaz. yukarda bahsettiğim siteye bende üyeyim. geçenlerde, carrefoursa nın kapalı otoparkında boya koruma yaptım kendi aracıma ( malzemeleri interntten temin ettim), daha önce sonax a 300 tl ye yaptırmıştım ondan daha kaliteli oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

Arkadaşlar merhaba

dışarda 200-250 tl ye yaptırırsın, sonax en son 200 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. ama kendin yaparsan 100 tl ye çok rahat malzemelerin hepsini alır ve 4-5 kezde uygulama yaparsın.
  • Adana'da yeni açılan ve 50 üzeri kategoride hizmet sunan AdanusTemizlik.Com adında bir firma Adana'da halı yıkama ve ev temizliği hizmetlerinin yanı sıra Adana'da Detaylı Araç Temizleme işleminide yapıyor. Hemde 200 TL'ye. Bir arkadaşım aracını hundayi götürmüş arabanın motoru hariç her tarafını yeni gibi etmişler.

• demir körünün altından, ışıklardan sağa doğru kasım gülek köprüsünün oraya doğru giderken 3M var doblom vardı çok kaliteli iş cıkarmışlardı geçen sene 150 tl vermiştim şuan bilmiyorum lakin 3M e güvenebilirsin
  • Konuyu canlandıralım.
    Secenekler coğaldımı, detaylı temizlik yaptıranların deneyimleri nedir.
  • merhaba araç detaylı temizliği çok basit bir iş gibi görünse de aslında zahmetli ve dikkat gerektiren bir uygulama. Bunun için kullanılan temizlik malzemelerinin kumaşta veya uygulandığı yerde leke yada benzeri iz bırakacak bir malzeme olmaması gerekiyor. Araçların koltuklarının yerinden çıkartılmadan temizlenmesi lazım. Şimdi yeni bir sistem çıktı ; buharlı vakumlu ve ozon ile ahtapot temizliği. Yapılan işlemler hem anti-bakteriyel hemde gerçek temizlik ürünleri. Bunun için sizlere tavsiyemwww.softcarcare.com adresini ziyaret edin orada adres bilgisi ve yapılan işlemlerin görselleri mevcut. Hem ilgili güler yüzlü hizmet veriyorlar hemde uygun fiyatı kalite ile birlikte sunuyorlar.

İyi günler dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Özel Servis Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acd_80

merhaba araç detaylı temizliği çok basit bir iş gibi görünse de aslında zahmetli ve dikkat gerektiren bir uygulama. Bunun için kullanılan temizlik malzemelerinin kumaşta veya uygulandığı yerde leke yada benzeri iz bırakacak bir malzeme olmaması gerekiyor. Araçların koltuklarının yerinden çıkartılmadan temizlenmesi lazım. Şimdi yeni bir sistem çıktı ; buharlı vakumlu ve ozon ile ahtapot temizliği. Yapılan işlemler hem anti-bakteriyel hemde gerçek temizlik ürünleri. Bunun için sizlere tavsiyemwww.softcarcare.com adresini ziyaret edin orada adres bilgisi ve yapılan işlemlerin görselleri mevcut. Hem ilgili güler yüzlü hizmet veriyorlar hemde uygun fiyatı kalite ile birlikte sunuyorlar.

İyi günler dilerim.

Detaylı temizlik fiyatı ne kadar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaddar_88

quote:

Orijinalden alıntı: acd_80

merhaba araç detaylı temizliği çok basit bir iş gibi görünse de aslında zahmetli ve dikkat gerektiren bir uygulama. Bunun için kullanılan temizlik malzemelerinin kumaşta veya uygulandığı yerde leke yada benzeri iz bırakacak bir malzeme olmaması gerekiyor. Araçların koltuklarının yerinden çıkartılmadan temizlenmesi lazım. Şimdi yeni bir sistem çıktı ; buharlı vakumlu ve ozon ile ahtapot temizliği. Yapılan işlemler hem anti-bakteriyel hemde gerçek temizlik ürünleri. Bunun için sizlere tavsiyemwww.softcarcare.com adresini ziyaret edin orada adres bilgisi ve yapılan işlemlerin görselleri mevcut. Hem ilgili güler yüzlü hizmet veriyorlar hemde uygun fiyatı kalite ile birlikte sunuyorlar.

İyi günler dilerim.

Detaylı temizlik fiyatı ne kadar hocam

Şimdi telefonla aradım araç içi detaylı temizlik fiyatı 250 TL imiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.