Şimdi Ara

adana'daki küçük amerika

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
4.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu resimler amerikada değil adana incirlik amerikan hava üssü lojmanlarında çekildi amerikalı coniler burda beleşe yaşıyor kendilerine ait okul kilise hastane market evler ne ararsan var

adana'daki küçük amerika

adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika

ahanda burasıda gerçek adana

adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika
    adana'daki küçük amerika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 18 Şubat 2021; 19:31:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Adana'daki Küçük Amerika: İncirlik Amerikan Evleri

Adana'nın kuzeybatısında, İncirlik Hava Üssü civarında yer alan Adana Amerikan Mahallesi, Türkiye'deki önemli askeri varlıklardan birine ev sahipliği yapmaktadır.

İncirlik Amerikan Evleri olarak bilinen bu mahalle, Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri ve NATO personeline konut sağlamaktadır. Mahalle, geniş ve modern evleri, altyapısı ve sosyal tesisleriyle karakterize edilmektedir.

Adana Amerikan Evlerinin sakinleri, Adana'nın sunduğu çeşitli olanaklardan yararlanabilmektedir. Mahalle, şehrin merkezine yakın bir konumda bulunmakta ve restoranlar, alışveriş merkezleri ve kültürel mekanlara kolay erişim sağlamaktadır.

Ayrıca, İncirlik'teki Amerikan Evlerinin sakinleri, mahallenin kendi sosyal tesislerine de erişebilmektedir. Mahallede bir sosyal merkez, bir spor kompleksi ve bir sağlık tesisi bulunmaktadır.

Adana Amerikan Mahallesi, güvenli ve aile dostu bir ortam sunmaktadır. Mahalle, 24 saat güvenlik hizmeti ile korunmakta ve sakinlere huzurlu ve rahat bir yaşam alanı sağlamaktadır.

İncirlik Amerikan Evleri, Türkiye ile Amerika Birleşik Devletleri arasındaki uzun süreli askeri ilişkinin bir simgesi haline gelmiştir. Mahalle, yalnızca askeri personele değil, aynı zamanda bölgedeki Amerikan topluluğuna da önemli bir katkı sağlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben saygı duydum vatandaşına bu kadar değer veren oynıcağı bezbolu bile ayarlayan ülke için . gerçekten saygı duyulması lazım bence . ortadoğunun batağında 3 5 bin vatandaşı için yaptığı harcadığı paraya bak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 Kasım 2020 -- 18 Şubat 2021; 18:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkiler böyle ev yapsa gece rahat uyuyamazlar

• Medeniyet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bizde ülkemize bu şekilde yayılsaydık, belli yerlere sıkışmak yerine.
  • Durumu olduğu halde kendini geliştirmeyen insanlardan farklılar demekki, normal.

• Adamlar o rahati konforu buraya getirmis. Mimarisinden tut yoluna kadar hemde. Bizde ise askerlere ver konserve fasulye cik dagda 3 gun kal...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerikanlar askerine nasıl bakıyor işte görüyoruz. Tr'de askere bok temizletir, hayvanın yemeyeceği yemeği yedirtirler. Umarım bir gün tr de amerikalılar kadar vatansever olur.

• İsteyince böyle adam gibi mimari yapılıyormuş demekki. Bizde 10 milyonluk villaya bakıyorsun kocaman ortak duvarı var.

• Ağaçlara dikkat eden oldumu bir sürü ağaç var. Google mapten istanbulun fakir semtlerine bakıyordum ilk dikkatimi çeken hiç ağaç olmamasıydı bitişik beton yapılar hiç ağaç yok. Zengin semtlerde de ağaç sayısı nispeden fazla en azından yol kenarındakileri ev kenarlarındakini kesmemişler.

• Şu fotoğraflar amerikadan görüntü deseydin inanırdım.

Adamların tarzı belli, yerlerde 1 tane bile çöp yok baksana çevre ne kadar temiz. Evlerin yapısı falan desen yine çok şık ve sade. Ayrıca sokaklardaki asfalt dümdüz ne güzel.

Bizim sokaklarımıza bakıyorum her yer çöp, her yerde yamuk yumuk binalar. Asfalt dökmeyi bile beceremiyor bizim milletimiz. Yolda araba sürüyorum asfaltta mı gidiyoruz off road mı yapıyoruz belli değil çukurlu yamuk yumuk yollar yapıyoruz hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 18 Şubat 2021; 22:6:41 >
  • Şanlı Amerika vatandaşının bulunduğu her yeri güzelleştiriyor.

Tam 60-90 dönemi Amerikan rüyası görselleri..

Şuansa dünyayı saran SJW zihniyeti ABD'ye yasadışı göçmen yığıyor, bireyselliği yok ediyor, özgürlükleri kısıtlıyor. (Bu bana TR'yi hatırlattı)

• "ahanda burası gerçek adana"

burayı görür görmez, koptum adana'daki küçük amerika 

• Ilk başta amerika sandım cidden adamlar harika bir mahalle yaratmış, halka açık mı diye soracağım ama değildir, öyle olsa bizim millet içine ederdi oranın

• Defalarca girdim gezdim içeride giriş güvenlik tim komutanı arkadaşım onun vasıtasıyla girdim.
    Kendimi californiada sandım yerde bir tane sigara çöpü yok her yer yemyeşil.
    Yolların asfaltı bile Abd den gelmiş askerlerin eğlenebileceği gece klübü var incirlik deluxe diye efsane ötesi.
    Beyzbol sahaları rugby sahaları hepsi ayrı ayrı.
    Her evde havuz var benzin çok ucuz kıyafetler çok ucuz.
    Starbuck kahveleri içerde çok ucuz.
    Yalniz dikkat ettiğim bir sey var içerdeki tüm amerikan askerleri spor yapıyor kadınından erkeğine kadar salonlar tıklım tıklım hepsi çok fit sigara içen asker yok gibi.
    Bowling oynadık bir kaç hatunla çok eglenceliler hiç öyle aslarım abdlyim felan yok bildiğin komedi şen şakrak tipler.
    Bir diğer ilgimi çeken konu içerde ki arabaların yüzde 80 chevrelot marka tek tip gmc marka jeepler var.

• Vay be. Adana'nın tamamını toplasan şu kadar estetik durmaz herhalde. Gavur yapıyor hakikaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.