Şimdi Ara

Adana'da insanlık dersi [HESABINDAKİ 612 MİLYON TL'Yİ...]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana'da otopsi görevlisi olarak çalışan 52 yaşındaki Resul Topal, ATM'den son 60 lirasını çekmek isterken, hesabındaKİ eski paraya göre 612 trilyon lirayı görünce şok oldu. Bankaya giderek, hesabına yanlış olarak havale edilen parayı iade etti. Telaşa kapılan banka görevlileri Topal'a bu dürüstlüğü için teşekkür etti.

60 LİRA YERİNE 612 MİLYON LİRA
    Adana Adliyesi'nde 16 yıldır otopsi görevlisi olarak görev yapan Resul Topal, önceki gün Adliye içindeki Vakıflar Bankası ATM'sinden maaşından geri kalan 68 liranın 60 lirasını çekmek istedi. Hesabında 68 lira yerine 612 milyon lira görünce dondu kaldı. Hesabındaki bu miktarı tekrar tekrar kontrol eden Topal, gördüklerinin doğru olduğunu görünce Adliye yakınındaki banka şubesine gitti. Banka görevlisine, banka hesabında dengesizlik olduğunu, hesabında 68 lirası olması gerekirken 612 milyon liranın göründüğünü bu paranın kendisinin olmadığını söyledi.

BANKACI TELAŞA KAPILDI
    Topal'ın sözleri üzerine telaşa kapılan banka görevlisi de, Topal'ın hesabına girince Ziraat Bankası'ndan Topal'ın hesabına 612 milyon lira havale edildiğini göründü. Havale işlemlerinin incelenmesi ve ilgili banka yetkilileri ile görüşülmesi üzerine milyonluk paranın yanlışlıkla Topal'ın hesabına aktarıldığı saptandı.

TOPAL'A DÜRÜSTLÜK TEŞEKKÜRÜ
    Yaklaşık 4 saat hesabına havale edilen 612 milyon lira ile ilgili yanlışlığın düzeltilmesi ile ilgili bekleyen Topal, işlemlerin düzeltilmesinin ardından bankadan çıkabildi. Kısa süre sonra bankadan bir yetkili Topal'ı arayıp, "Dürüst davranışınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.

'YANLIŞLIK DÜZELTİLİNCE RAHATLADIM' Yapılan yanlış havale nedeniyle kısa süreliğine trilyoner olan 4 çocuk babası otopsi görevlisi Topal'ın başından geçenler Adliyede çalışanlarca kısa sürede duyuldu. Hakimler, savcılar ve memurlar tarafından yaptığı dürüstlük nedeniyle tebrik edilen Topal, "Aylığımdan kalan 68 liranın 60 lirasını Adliye'deki ATM'den çekmek istedim 60 lira çekmek isterken ekstrede eski parayla 612 trilyonu görünce şaşırdım. Hemen yakınlardaki bankanın şubesine gidip durumu anlattım. Bankadakiler bir anda telaşa kapıldı. 4 saat ayakta işlemlerin düzeltilmesi için bekledim. Sonunda yanlışlıkla benim hesabıma havale yapılmış olduğu ortaya çıktı" dedi.

kaynak:http://rthaber.com/haber/201212162/Gozlerine-inanamadi-.html

Ben olsaydım o parayı bir şekilde elde edip, gün içerisinde ülkeyi terk ederdim. Enayilik bu

• o parayı cidden alıp kacıcagını mı sanıyorsun.adam dan kan alırlar kan
  • yine adana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan bu dünyada insanlik ve adalet kalmissa geri versin diyecem de resmen enayilik bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClemeNtha1914

Adana'da otopsi görevlisi olarak çalışan 52 yaşındaki Resul Topal, ATM'den son 60 lirasını çekmek isterken, hesabındaKİ eski paraya göre 612 trilyon lirayı görünce şok oldu. Bankaya giderek, hesabına yanlış olarak havale edilen parayı iade etti. Telaşa kapılan banka görevlileri Topal'a bu dürüstlüğü için teşekkür etti.

60 LİRA YERİNE 612 MİLYON LİRA
    Adana Adliyesi'nde 16 yıldır otopsi görevlisi olarak görev yapan Resul Topal, önceki gün Adliye içindeki Vakıflar Bankası ATM'sinden maaşından geri kalan 68 liranın 60 lirasını çekmek istedi. Hesabında 68 lira yerine 612 milyon lira görünce dondu kaldı. Hesabındaki bu miktarı tekrar tekrar kontrol eden Topal, gördüklerinin doğru olduğunu görünce Adliye yakınındaki banka şubesine gitti. Banka görevlisine, banka hesabında dengesizlik olduğunu, hesabında 68 lirası olması gerekirken 612 milyon liranın göründüğünü bu paranın kendisinin olmadığını söyledi.

BANKACI TELAŞA KAPILDI
    Topal'ın sözleri üzerine telaşa kapılan banka görevlisi de, Topal'ın hesabına girince Ziraat Bankası'ndan Topal'ın hesabına 612 milyon lira havale edildiğini göründü. Havale işlemlerinin incelenmesi ve ilgili banka yetkilileri ile görüşülmesi üzerine milyonluk paranın yanlışlıkla Topal'ın hesabına aktarıldığı saptandı.

TOPAL'A DÜRÜSTLÜK TEŞEKKÜRÜ
    Yaklaşık 4 saat hesabına havale edilen 612 milyon lira ile ilgili yanlışlığın düzeltilmesi ile ilgili bekleyen Topal, işlemlerin düzeltilmesinin ardından bankadan çıkabildi. Kısa süre sonra bankadan bir yetkili Topal'ı arayıp, "Dürüst davranışınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz" dedi.

'YANLIŞLIK DÜZELTİLİNCE RAHATLADIM' Yapılan yanlış havale nedeniyle kısa süreliğine trilyoner olan 4 çocuk babası otopsi görevlisi Topal'ın başından geçenler Adliyede çalışanlarca kısa sürede duyuldu. Hakimler, savcılar ve memurlar tarafından yaptığı dürüstlük nedeniyle tebrik edilen Topal, "Aylığımdan kalan 68 liranın 60 lirasını Adliye'deki ATM'den çekmek istedim 60 lira çekmek isterken ekstrede eski parayla 612 trilyonu görünce şaşırdım. Hemen yakınlardaki bankanın şubesine gidip durumu anlattım. Bankadakiler bir anda telaşa kapıldı. 4 saat ayakta işlemlerin düzeltilmesi için bekledim. Sonunda yanlışlıkla benim hesabıma havale yapılmış olduğu ortaya çıktı" dedi.

kaynak:http://rthaber.com/haber/201212162/Gozlerine-inanamadi-.html

Ben olsaydım o parayı bir şekilde elde edip, gün içerisinde ülkeyi terk ederdim. Enayilik bu

Banka o parayı size bırakırmı sanıyorsunuz? Senden alamasa anandan babandan alır. O parayı ne yapar eder senden söke söke alırlar. Adam mantıklı olanı yapmış.

• Yuh ödül filan vermemişler mi adama læ
  • Liseli kafası. O kadar parayı atmden cekeceğini mi sanıyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

.

nereye gideceksin ki her yer vize istiyor? pasaportun hazır mı ayrıca

O kadar paran olduktan sonra sahte pasaport ardından Fransa Italya gibi suçlu iadesi yapılmayan ülkelerin birisine uçuş.
  • enayilik diyorsunda o kadar paranın nereye gittiği bi şekilde ortaya çıkacaktı.çekip harcayınca senden parayı almayacaklar mı sanıyorusun?
  • quote:

Aynen öyle bende alır giderdim az bir para'da değil 612 Milyon Tl nede olsa suç işlemiş olmuyorsun atm'deki hesabından para çekiyorsun suçlu olan o parayı yanlış hesaba aktaran banka çalışanıdır.

• Yine mı Adana

• ve sizde bunu yediniz
  • Ben olsam alırdım

• Yani bırakacaklarını bende zannetmem ama işte adalet oturmuş olsa "kan alacaklar kan" lafını aklımızdan bile geçirmememiz lazım
  • Hmmm isveçte bir hesap açar o hesaba internet havalesi yapar ondan sonra kaçısn mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Liseli kafası. O kadar parayı atmden cekeceğini mi sanıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerless

Liseli kafası. O kadar parayı atmden cekeceğini mi sanıyorsun

Aha al işte, durduk yere insanın huzurunu kaçıran üyelerde arada çıkmıyor değil.

"ATM'den çeker giderdim" gibi bir cümle mi sarf ettim ben? "Gün içerisinde bir şekilde elde ederdim" dedim. Hadi ben Liseli kafasına sahibim, sen neyin kafasına sahipsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 17 Aralık 2012; 10:15:57 >
  • Parayi save leseymis keske

• Birincisi o parayı cekemezdi ne atm ne banka. İkincisi bütün mali durumumuz kayıt altında paranin üzerine yatsa bile bu para nerden geldi diye soruşturma acilirdi. 3.su gönderen kisi yargı süreci sonunda parasını geri alabilirdi.
    Bu para bana gelse bende gönderirdim.

• Abi isviçre'de hesap aç parayı aktar.Aktarırken araştırma yapmazlar sa ve para geçerse artık uçak biletini alıp vize için İsviçre'ye başvur.

İşviçre'ye git.Bildiğim kadarıyla 1 milyon İsviçre Frangı olan isterse İsviçre vatandaşı olabiliyor.

Geç İsviçre vatandaşlığına.

Yetmedi mi 200.000 eurodan fazla paralı bir ev alırsan İspanya'da İspanya vatandaşı olursun.

Yetmedi mi Amerika da turist vizesiyle 5 yıl yaşar sonra birde ABD vatandaşlığına başvurursun.

162 milyonun olduktan sonra her şeyi yaparsın her şeyi.

Şahıstan alsam 1 kuruşuna dokunmam günah diye almam ama banka oldu mu anasını bile ağlatırdım.

Kardeşlerimi de yanıma aldırırırm diğerlerinin mafya topuğuna sıktırabilir.Sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.