Şimdi Ara

ADAM OLMAYANIN FİŞİ ÇEKİLİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan sonra forumdaki trollere aldırış etmeyin yüz vermeyin saçma konulara cevap bile yazmayın, onlar adına konu açmayın bu son konu olsun bu herkese bir uyarıdır!
    Forumun kalitesi tekrar eski günlere gelecek!

• sorma aylar sonra bir girdim foruma.eski forumdan eser yok.sözlüğe çevirmişler iyice.küfürlü başlıklar çeşit çeşit trollükler.
    çok faydalıydı önceden.az mı doktor mühendis çıkardı.şimdi yararlanmak isteyenlere yazık oluyor çünkü yararlanamıyorlar bazıları yüzünden.
  • Yargıla su trolleri reyiz ygsden onceki dh yi ozledik. Üşüyoruz Dh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz onlara prim vermeyin teker teker gidecek onlar az kaldı dayanın!
  • benimkinide çekiver bi zahmet bir saatte kaç tane post girmişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Etmeye Geldim

Bundan sonra forumdaki trollere aldırış etmeyin yüz vermeyin saçma konulara cevap bile yazmayın, onlar adına konu açmayın bu son konu olsun bu herkese bir uyarıdır!
    Forumun kalitesi tekrar eski günlere gelecek!

yapabilceğin en iyi şey hesabını kapattırman teşekkürler.
  • @Revv.0 Kardeş sen iyi çocuksun sen eskisin seninki mizah ,
    birkaç haftadır forumu zeka yaşı 10 olan adını ağzıma almak istemediğim cisimler basmış onlar küfürlü söylemlerle insanları rahatsız ediyor,insanları delirtiyor,moralini bozuyor. Senin bir zararın yok

Arkadaşlar sizlerden tek ricam bu cisimlere cevap vermemeniz ve her gördüğünüz yerde şikayet etmeniz!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bak benim seninle bir sorunum yok sana sadece hafif takıldım tatlı bir tartışmaydı bunu mizah olarak algılıyorum çünkü ben öyle yapıyorum
  • Evet gençler gördüğünüz trolleri şikayet edin teker teker ban yiyorlar haydi herkes trolleri şikayet etsin ve asla açtıkları konulara, yazdıklarına vs. cevap vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

sorma aylar sonra bir girdim foruma.eski forumdan eser yok.sözlüğe çevirmişler iyice.küfürlü başlıklar çeşit çeşit trollükler.
    çok faydalıydı önceden.az mı doktor mühendis çıkardı.şimdi yararlanmak isteyenlere yazık oluyor çünkü yararlanamıyorlar bazıları yüzünden.

Aynen kardeşim seni geçen seneden hatırlıyorum. Güzeldi geçen sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sorma aylar sonra bir girdim foruma.eski forumdan eser yok.sözlüğe çevirmişler iyice.küfürlü başlıklar çeşit çeşit trollükler.

Aynen ya, ne güzeldi forum o günler de.
    Çok yararlı konular açılıyordu. O konularda notlar, tecrübeler, tavsiyeler vb. menfaat gözetmeksizin paylaşılıyordu.
    İnşallah en kısa zamanda eski haline döner.
    Hiç döneceğini zannetmiyorum, bizim nesilde aşırı haddinden fazla hırs var, bencillik var ama bi' umut işte...

• quote:

Orijinalden alıntı: SiradanÇinkoKarbonPil

quote:

Aynen kardeşim seni geçen seneden hatırlıyorum. Güzeldi geçen sene

senin nick de bana tanıdık geldi.haklısın
  • 1 aydır forma bakmıyorum bile form öldü yararlı bişey yok. Kendini tatmin etmek isteyenlerle dolmuş
  • Görüşürüz gençler fişlerini çektim kalan sahalar sizindir!

BEN DEDİĞİMİ YAPARIM!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.