Şimdi Ara

'Adam Olalim' - ARTIK iOS 5.1 DESTEKLENIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel düşünce, böylece karşınızdakilerin neye sinirlendiklerini, nasıl davranma'ma'mız gerektiğini anlayabiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple mi sizi min. ios 6 olarak ayarlamaya zorluyor ? Uygulamanizi denemek isterdim fakat surumum 511

• quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

Apple mi sizi min. ios 6 olarak ayarlamaya zorluyor ? Uygulamanizi denemek isterdim fakat surumum 511

Hayir, biz uygulamayi yuklerken o sekilde seciyoruz. Yoksa iOS 5'te arayuzde bazi butonlar aksak calisiyor.
  • Gayet güzel hoş bir düşünce olmuş. Arayüz ve konsept zamanla geliştirilebilir. Tebrik ederim.

Hakikaten adam olmamız için çooooooookk uzun bir yol var. Ben yazarım yazmasına da bir yazarım pir yazarım, sonra bahçemde kesin el bombası bulurlar.

Başarılarınızın devamını dilerim.
  • takdire sayan bi uygulama... bazilari garipse se bu uygulamayla, aci seyler konusulacak... uygulama(dost) aci soyler...!
  • Guzel sozleriniz icin cok tesekkur ederim. Henuz cok hareket yok ama umarim ilerleyen haftalarda daha cok kisi kullanmaya baslar ve katilim hizlanir.

Bu arada uygulamayi iOS 5 icin uygun hale getirdik. Daha dogrusu 5.1.1 icin. Apple'a gonderdik. Onaylandigi zaman tekrar buradan anons ederim.
  • Yeni update bu sabahtan itibaren onaylanmistir. Artik iOS 5.1.1 kullananlar da uygulamayi indirebilir. Tesekkurler!
  • bakmadan diyorum elinize sağlık..

indireceğim.
  • Uygulamanın mantığını beğendim, gayet güzel olmuş. Arayüz biraz daha geliştirilebilir ve iPad desteği de eklenirse daha iyi olur diye düşünüyorum
  • Çok hoş ve yararlı bir uygulama olmuş bence. Umarım yazılanlardan bir kısmını günlük hayatta ihmal edenler varsa okuyup da kendilerine örnek alabilirler.

Uygulamaya üyelik sistemi getirilirse daha iyi olur sanırım; bu şekilde düzenli olarak çeşitli konular hakkında yazılar oluşturulur ve zengin bir kaynak ortaya çıkmış olur. Bir de aynı konu hakkında sadece farklı kelimelerle bilgi kirliliğinin oluşmaması için biraz sözlük kıvamında bir değişikliğe gidilebilir. Böylece bir durum hakkında insanlar düşüncelerini aynı başlık altında aktararak daha düzenli bir veri bütünlülüğü sağlanmış olur gibime geliyor. Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekobi -- 19 Ocak 2013; 20:06:56 >
  • Çok teşekkür ederim. Önerileriniz çok güzel. Mutlaka değerlendireceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel yükledim bende. Beğendim

• favori ikonuyla tarih label ının yerini değiştirebilirsin bence.
    oy verme butonları ile bir alttaki favori butonu basarken sıkıntı oluşturabiliyor.
    fikir güzel, modal ile sayfa geçişleri çok iyi düşünülmüş.

hayırlı olsun
  • Çok güzel ve asil bir düşünce.. Programada yazıcam buradada paylaşayım.. Özeleştiri yaparak.. Kimse alınmadan gocunmadan, özeleştiri yapsın. Yukarıda birkaç mesajdada var mesela "Ne yani biz adam değilmiyizki?" gibi anlamlar çıkarılmış .. Önce kendindeki hataları görmeye başlasın bu millet. Hep karşısında kusur aramaktansa özeleştiri yapsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

favori ikonuyla tarih label ının yerini değiştirebilirsin bence.
    oy verme butonları ile bir alttaki favori butonu basarken sıkıntı oluşturabiliyor.
    fikir güzel, modal ile sayfa geçişleri çok iyi düşünülmüş.

hayırlı olsun

Cok guzel bir oneri. Bir dahaki guncellemede bunu yapariz. Tesekkurler!
  • Muthis hocam eline saglik ipad destegi bekleriz bide

• quote:

Orijinalden alıntı: mun

Selamlar,

Turkiye'de ikamet eden, iOS yazilimi gelistiren kucuk bir sirketiz. Dun "Adam Olalim" isimli uygulamamiz yayinlandi. "Biz nasil adam oluruz?" sorusu icin bir fikri olan herkes, bunlari paylasabilir, paylasilanlara oy verebilir ve email ve Facebook'la da arkadaslarina gonderebilir. Basit, kucuk bir uygulama.

Uygulama tamamen ucretsiz ancak reklam var. Indirip, hatta katilip, burada kritik de yaparsaniz cok memnun olurum :)

Bu bir yana, buraya asil yazmamin sebebi su. Su an uygulama iOS 6 gerektiriyor. Bazi teknik problemlerden dolayi boyle olmasi gerekti. Apple kullanicilarin en az yuzde 70'i iOS 6 kullaniyor dedigi icin cok da dert etmemistik ama simdi bakiyorum ki bu istatistik Turkiye'de dogru olmayabilir. Sanirim burada epey bir JB kullanan var. Onlarin hepsi de iOS 5 kullaniyor tabi.

Bu konuda bir bilgisi olan, ya da fikri olan var mi acaba?

NOT: iOS 5.1 destekleyen guncelleme bu sabahtan itibaren (19 Ocak 2013) onaylanmistir. Yukleyip kullanabilirsiniz! :)

Gordugum en gereksiz ve kotu uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Selamlar,

Turkiye'de ikamet eden, iOS yazilimi gelistiren kucuk bir sirketiz. Dun "Adam Olalim" isimli uygulamamiz yayinlandi. "Biz nasil adam oluruz?" sorusu icin bir fikri olan herkes, bunlari paylasabilir, paylasilanlara oy verebilir ve email ve Facebook'la da arkadaslarina gonderebilir. Basit, kucuk bir uygulama.

Uygulama tamamen ucretsiz ancak reklam var. Indirip, hatta katilip, burada kritik de yaparsaniz cok memnun olurum :)

Bu bir yana, buraya asil yazmamin sebebi su. Su an uygulama iOS 6 gerektiriyor. Bazi teknik problemlerden dolayi boyle olmasi gerekti. Apple kullanicilarin en az yuzde 70'i iOS 6 kullaniyor dedigi icin cok da dert etmemistik ama simdi bakiyorum ki bu istatistik Turkiye'de dogru olmayabilir. Sanirim burada epey bir JB kullanan var. Onlarin hepsi de iOS 5 kullaniyor tabi.

NOT: iOS 5.1 destekleyen guncelleme bu sabahtan itibaren (19 Ocak 2013) onaylanmistir. Yukleyip kullanabilirsiniz! :)

en?

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Selamlar,

Store'da çoook daha gereksiz uygulamalar var ancak bence de gereksiz bir uygulama yani en azından kişisel konuşacak olursam 2.kez açıp bakmayacağım bir uygulama.

• Dusunceleriniz icin tesekkurler. Hayatta herseyde oldugu gibi, sevenlerin yaninda sevmeyenlerin de olmasi cok dogal. Aldigimiz elestiriler dogrultusunda daha iyi uygulamalar yapmak amacimiz. Bu uygulama aslinda daha sonraki daha genis kapsamli uygulamalar icin ilk adim bizim icin. Turkiye'deki iPhone kullanicilarinin ne istedigini olcmek, nasil katkida bulunduklarini gormek, yani kisacasi bir nevi market arastirmasi. Aslinda bu zamana kadar hep Amerika AppStore icin calistik. Orada bir baska musteri icin Deep Thoughts adinda bir uygulama yapmistik. Aradan 4 yil gecmesine ragmen, uygulamanin sahibi olan firma hic bir guncelleme yapmamasina ragmen hala gunde bir iki post aliyoruz. Insanlar dusuncelerini paylasmak istiyor. Amerikadaki kullanicilarin espri anlayisi, paylastiklari, paylasma sekilleri, egitim duzeyleri, Turk kullanicilarindan cok farkli. Bu farki gormek bile bize burada neler yapabilecegimiz konusunda onemli olcude fikir veriyor.

O uygulama gibi, Adam Olalim uygulamasi da her gun her saat kullanilacak bir uygulama degil. Diyelim ki bir gun otobuse binersiniz. Yaniniza biri gelir. Buram buram ter kokar. Nefes alamazsiniz. Zamaninda bu konuda cok sikayetci oldugum icin (zamaninda diyorum cunku otobuse binmeyeli cok uzun yillar oldu) bunu bagira bagira haykirmak istemistim. Iste acin uygulamayi, "deodorant kullanmayi aliskanlik haline getirdigimizde" diyin. Hem icinizde kalmamis olur, hem de baska kac kisinin sizinle ayni fikirde oldugunu gormek bence cok guzel. Bu hergun basiniza gelmeyebilir. Ayda bir olabilir. O zaman ayda bir kullanirsiniz uygulamayi. Ya da diger gonderileri merak ediyorsaniz, yatmadan once bir bakarsiniz ne var ne yok. Boyle bir sey umurunuzda da olmayabilir. Herkes farkli. Mesela bence Twitter da baya gereksiz. Ama milyonlarca kullanicisi olan bir uygulamanin albenisi oldugunu inkar etmek de sacma olur. Tabiki twitter ile karsilastirmiyorum uygulamamizi, milyonlarca kullanicimiz da yok. :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.