Şimdi Ara

'Adam Olalim' - ARTIK iOS 5.1 DESTEKLENIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkiye'de ikamet eden, iOS yazilimi gelistiren kucuk bir sirketiz. Dun "Adam Olalim" isimli uygulamamiz yayinlandi. "Biz nasil adam oluruz?" sorusu icin bir fikri olan herkes, bunlari paylasabilir, paylasilanlara oy verebilir ve email ve Facebook'la da arkadaslarina gonderebilir. Basit, kucuk bir uygulama.

Uygulama tamamen ucretsiz ancak reklam var. Indirip, hatta katilip, burada kritik de yaparsaniz cok memnun olurum :)

Bu bir yana, buraya asil yazmamin sebebi su. Su an uygulama iOS 6 gerektiriyor. Bazi teknik problemlerden dolayi boyle olmasi gerekti. Apple kullanicilarin en az yuzde 70'i iOS 6 kullaniyor dedigi icin cok da dert etmemistik ama simdi bakiyorum ki bu istatistik Turkiye'de dogru olmayabilir. Sanirim burada epey bir JB kullanan var. Onlarin hepsi de iOS 5 kullaniyor tabi.

Bu konuda bir bilgisi olan, ya da fikri olan var mi acaba?

NOT: iOS 5.1 destekleyen guncelleme bu sabahtan itibaren (19 Ocak 2013) onaylanmistir. Yukleyip kullanabilirsiniz! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mun -- 19 Ocak 2013; 16:36:36 >

• İndirdim yazdım yorumumu
    Başarılar dilerim
  • Uygulamanız hayırlı olsun, devamını bekleriz
  • Hayırlı olsun, başarılar dilerim.
  • ios 5.1 deyim. ios 6 ya suan icinde gecmeyi dusunmuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

ios 5.1 deyim. ios 6 ya suan icinde gecmeyi dusunmuyorum

+1
  • iOS 5.1.1 deyim ve kesinlikle iOS 6'ya gecmeyeceğim. Keske uygulamanız en azından iOS 5 gerektirseymis..
  • İOS 6 kullanıyorum ve cok memnunum. Çevremdeki tüm arkadaslarım da benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

İOS 6 kullanıyorum ve cok memnunum. Çevremdeki tüm arkadaslarım da benim gibi.
    hocam hangi dili kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

hocam hangi dili kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    ios 5.1.1, uyumlu olsaydı indirirdim
  • Bir kaç haftaya herkes iOS 6 ya geçer merak etme. Jb çıkınca.
  • Güzel düşünce,tebrik ederim
    Tavsiyem;
    Cümleler daha doğru kurulabilir,
    Arkadaşlıklarda,
    Yolculukda,
    Misafirlikte,
    Okulda,
    Alışverişte
    ...
    Gibi konulara ayrılırsa daha başarılı olabilir
    Linki de ekleyelim;

https://itunes.apple.com/tr/app/adam-olal-m/id591092086?l=tr&mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansant -- 12 Ocak 2013; 10:21:52 >
  • İmdiricem..basarılarınızın devamını dilerim
  • Gerekli tüm desteği sağladım yorum, puan vs olarak başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FCCAF9FF

Gerekli tüm desteği sağladım yorum, puan vs olarak başarılar
    Konsept olarak ben mi ince düşündüm bilmiyorum fakat sanki Türk milleti olarak adam değilmişiz de böyle bir uygulamaya ihtiyacımız varmış gibi bir durum oluşmuş. Yine de emeğinize sağlık, ülkemizden uygulamaların çıktığını görmek güzel, başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 12 Ocak 2013; 12:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FCCAF9FF

Gerekli tüm desteği sağladım yorum, puan vs olarak başarılar
    Hepinize cevaplariniz icin ve desteginiz icin cok tesekkur ederim. Ilerleyen aylarda buna benzer ama farkli konularda bir kac uygulama daha yayinlayacagiz.

hakansant - oneriniz icin cok tesekkur ederim. Kategoriler olursa cok guzel olur, haklisiniz. Ilerleyen haftalarda kullanici ve gonderi sayimiz artarsa, bunu mutlaka uygulariz diye dusunuyorum.

multiTYRT - bu uygulamayi tamamen objective c ile yaptik. Isleri karistiran Apple'in API'lari iOS 6'da degistirmis olmasi. Bazi arayuz elamanlari iOS 5'de garip davraniyor. Mesela en buyuk sorunumuz pop-up pencerelerde. Apple bunu hali hazirda desteklemiyor. Biz bunu kendimiz yaptik (bir pencere aciliyor, dokunarak bunu kapatiyorsunuz gibi arayuz elamanlari/fonksiyonlari). iOS 6'da cok guzel calisan sistem, iOS 5'de baktik ki desteklenmiyor. Bunun gibi bir de "scroll" fonksiyonlari var. Yani tam hersey bitti derken, boyle bir sorunla karsilasinca, o zaman simdilik sadece iOS 6 destekli yapalim dedik. Belki de, iOS 5'i desteklemek icin tum arayuzu yeniden tasarlamak gerekebilir. O da hem zaman alici hem sinir bozucu :)

Simdilik anladigim kadariyla yuzde elli, yuzde elli...iOS 6 kullanicilari oldugu kadar iOS 5 de var...Bir cozum bulacagiz...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Konsept olarak ben mi ince düşündüm bilmiyorum fakat sanki Türk milleti olarak adam değilmişiz de böyle bir uygulamaya ihtiyacımız varmış gibi bir durum oluşmuş. Yine de emeğinize sağlık, ülkemizden uygulamaların çıktığını görmek güzel, başarılar...

:)

Gelismekte olan bir ulkenin vatandaslari olarak, eksik oldugumuz cok konu oldugunu dusunduk. Aslinda bu her topluma uyarlanabilir, mukemmel bir millet yok tabi ki. Bir nevi oz elestiri - cunku daha ileriye gitmek icin once oz elestiri yapmaliyiz diye dusunduk. Bizde de "adam olmak" kavrami var. Onun esprisini kullanalim dedik :) Yoksa baska bir art niyetimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mun

quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

:)

Gelismekte olan bir ulkenin vatandaslari olarak, eksik oldugumuz cok konu oldugunu dusunduk. Aslinda bu her topluma uyarlanabilir, mukemmel bir millet yok tabi ki. Bir nevi oz elestiri - cunku daha ileriye gitmek icin once oz elestiri yapmaliyiz diye dusunduk. Bizde de "adam olmak" kavrami var. Onun esprisini kullanalim dedik :) Yoksa baska bir art niyetimiz yok.

Alıntıları Göster
    Fikir olarak güzel bir uygulama yapmışsınız, başarılarınızın devamını dilerim
    Yalnız iOS6 gerektirdiği için deneyemeyeceğim, keşke en az iOS5 destekli yapabilseydiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Fikir olarak güzel bir uygulama yapmışsınız, başarılarınızın devamını dilerim
    Yalnız iOS6 gerektirdiği için deneyemeyeceğim, keşke en az iOS5 destekli yapabilseydiniz.

Alıntıları Göster
    store daki binlerde diğer uygulama gibi bu da tuhaf bir uygulama olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

store daki binlerde diğer uygulama gibi bu da tuhaf bir uygulama olmuş

Nicin tuhaf olmus acaba? Her turlu elestiriye acigiz, ama ayrinti verebilirseniz sevinirim. Konu mu tuhafiniza gitti? Yoksa uygulama mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.