Şimdi Ara

Adam nunuyla 10 levelde solo baron yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mağaramıyım bilmiyomda cok şaşırdım. Varmı böyle başka hero.

• hemde çok derin mağarasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralarda bi söz vardır joe

• Edit : Yanlış yere mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdceza -- 29 Haziran 2013; 1:12:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boolboxer

buralarda bi söz vardır joe

No ss no güven

• 10 level mi hayriyenin kocası emin 9 levelde yapmış

• Yapılıyor hemde çok rahat, nerf gelecek zaten nunuya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 levelde dragon alır, 10 levelde baron alır. WHY NUNU WHY!
  • İlk önce soruya cevap verelim: Warwick, Fiddle gibi heroların da solo baron şansları var. Ayrıca kasarsa Vayne ile bile yapılabilir. He Aatrox da çok rahat yapıyor.

Sonra geleneksel tören: Mağara.
  • o Q varken solo her şey yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

İlk önce soruya cevap verelim: Warwick, Fiddle gibi heroların da solo baron şansları var. Ayrıca kasarsa Vayne ile bile yapılabilir. He Aatrox da çok rahat yapıyor.

Sonra geleneksel tören: Mağara.

Warwick cok sonralari yapabiliyor. Fiddle zaten cok sıkıntı. Uzun suruyor bayagi. Knock up yiyor barondan surekli, drain bozuluyor.
    Nunu harika ya. Gecen Elise oynuyorum geldi cagirdi beni, 2 saniyede aldik baronu. Bizim adc supp filan lanedeydi daha yani, adamlar da sasirdi.

• komşunun oğlu 5 levelda yapmış.
  • nunu op
  • Mağaradan çıkmaya çalışıyorsun

http://****.com/1288147016.swf
  • Shaco da yapıyor 9 lwl civarı youtubede videosu vardı
  • Benim tanidik usta bi oyuncu var Ahmet abi diye. Gecen anlatiyordu. Thresh ile jungle oynuyormus cok sasirdim , az sonra anlatacaklarimi duyunca siz daha da sasiracaksiniz. Adamin level 11 miş. 5vs5 girmisler birbirlerine. 9 kisi ölmüs en son yari canla bu kalmis. Sonra gitmis baronun yanina. Baronu bi cektim zincirle diyo mid lane'e rakip takimin minyonlarin onune. Karsi takima nispet yaparcasina bi kestim diyo baronu (smitesiz bi de). Ondan sonra karsi takimdan hic bi oyuncu gorulmemis daha haritada. Sonuc olarak eger inanmissan her chample solo baron alirsin. Sikinti degil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlayer

Shaco da yapıyor 9 lwl civarı youtubede videosu vardı

1.000.000 patch öncesiden bahsediyor arkadaş.
  • TheB0SS kullanıcısına yanıt
    Doğrudur esasında ama yine de late gamede solo baron yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemreeex

Benim tanidik usta bi oyuncu var Ahmet abi diye. Gecen anlatiyordu. Thresh ile jungle oynuyormus cok sasirdim , az sonra anlatacaklarimi duyunca siz daha da sasiracaksiniz. Adamin level 11 miş. 5vs5 girmisler birbirlerine. 9 kisi ölmüs en son yari canla bu kalmis. Sonra gitmis baronun yanina. Baronu bi cektim zincirle diyo mid lane'e rakip takimin minyonlarin onune. Karsi takima nispet yaparcasina bi kestim diyo baronu (smitesiz bi de). Ondan sonra karsi takimdan hic bi oyuncu gorulmemis daha haritada. Sonuc olarak eger inanmissan her chample solo baron alirsin. Sikinti degil yani.

Trollediniz mi yoksa gercekten baronu mide kadar cekmis mi anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

Orijinalden alıntı: xemreeex

Benim tanidik usta bi oyuncu var Ahmet abi diye. Gecen anlatiyordu. Thresh ile jungle oynuyormus cok sasirdim , az sonra anlatacaklarimi duyunca siz daha da sasiracaksiniz. Adamin level 11 miş. 5vs5 girmisler birbirlerine. 9 kisi ölmüs en son yari canla bu kalmis. Sonra gitmis baronun yanina. Baronu bi cektim zincirle diyo mid lane'e rakip takimin minyonlarin onune. Karsi takima nispet yaparcasina bi kestim diyo baronu (smitesiz bi de). Ondan sonra karsi takimdan hic bi oyuncu gorulmemis daha haritada. Sonuc olarak eger inanmissan her chample solo baron alirsin. Sikinti degil yani.

Trollediniz mi yoksa gercekten baronu mide kadar cekmis mi anlamadim

Baronu base e kadar çeken var qnq sen ne diyon

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.