Şimdi Ara

Adam ne albüm yaptı be!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuşkusuz 2012'nin en iyi yerli albümüdür , "Bir Güzellik Yap".Yotube'da izlenme sayısı 25 milyona dayananarak , şimdiye kadarki en çok tıklanan Türkçe şarkı bu albümden çıkmıştır.Ardından "Kader" adlı parçasıyla yine ortalığı kasıp kavurdu , o da 13 milyonu geçmiş.Albümün 3. şarkısı "Lüzumsuz Savaş" 10 milyona dayanarak dillerden düşmedi.İnsanın ruhuna işleyen "Neyleyim İstanbul'u" şarkısı ve son olarak albümden 5.parça "Bir Hayli" adlı şarkıyla 2012'yi ve 2013'ü kasıp kavurmaya devam ediyor.Yine klibi çekilmese bile 8 milyon dinlenmiş "Yalan Dünya" parçası da bu albümden.Bir albümden 5-6 tane popüler şarkı çıkarmak her babayiğidin harcı değildir.Ben şahsen Murat Dalkılıç'ı bu başarısından dolayı burdan tebrik ederim.

Not:Türkçe müzik sevmeyenler konuyu baltalamazsa sevinirim.

• Keşke Murat Dalkılıç'ı en başa yazsaydın da devamını okumasaydım.

Neye göre kime göre en iyi albüm? Müzikal açıdan tırt. Müzisyenliği geçtim sanatçı bile olamayacak bir insan Murat Dalkılıç.
  • Bir an şaka sandım, sondaki not tüm çıplaklığıyla ciddiyetini sundu.
    Melis Danişmend'e, Nil Karaibrahimgil'e ve daha nicesine yapılan hakaretten başka bir şey değil bu konu.
  • Şarkıları çok güzel gerçekten özellikle lüzumsuz savaş sarkısını çok seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

Bir an şaka sandım, sondaki not tüm çıplaklığıyla ciddiyetini sundu.
    Melis Danişmend'e, Nil Karaibrahimgil'e ve daha nicesine yapılan hakaretten başka bir şey değil bu konu.

+999999444444841351486741
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Keşke Murat Dalkılıç'ı en başa yazsaydın da devamını okumasaydım.

Neye göre kime göre en iyi albüm? Müzikal açıdan tırt. Müzisyenliği geçtim sanatçı bile olamayacak bir insan Murat Dalkılıç.

Laf söyledi bal kabağı. Öyle bir laf etmişsiniz ki "sanatçı bile olamaz" sanki sanatçı olmak çok kolay.sanarsınız ki her müzisyen,şarkıcı aynı zamanda sanatçı. Sanatçı başka bir şeydir. Her şarkı söyleyen, beste yapan sanatçı olamaz.

Sesini beğeniyorum ben. En azından bi yerlere çıktığında canlı okuyor. Detone olduğuna da denk gelmedim. Konserlerinde bile playback yapan insanların milyonlar kazandığı bir ülkede daha fazla ilgilyi hakettiğini düşünüyorum.

• Kuşkusuz 2012'nin en iyi yabancı albümüdür , "Baby".Yotube'da izlenme sayısı 855 milyona dayananarak , şimdiye kadarki en çok tıklanan İngilizce şarkı bu albümden çıkmıştır.Ardından "Never say Never" adlı parçasıyla yine ortalığı kasıp kavurdu , o da 368 milyonu geçmiş.Albümün x. şarkısı "Boyfriend" 237 milyona dayanarak dillerden düşmedi.İnsanın ruhuna işleyen "As Long as You Love Me" şarkısı ve son olarak albümden y.parça "All Around the World" adlı şarkıyla 2012'yi ve 2013'ü kasıp kavurmaya devam ediyor.Yine klibi çekilmese bile 13 milyon dinlenmiş "#thatPOWER" parçası da bu albümden.Bir albümden 5-6 tane popüler şarkı çıkarmak her babayiğidin harcı değildir.Ben şahsen Justin Bieber'ı bu başarısından dolayı burdan tebrik ederim.

Yıl 2013 Youtube'da en çok tıklanan şarkı en iyi şarkı zannediliyor. Ondan sonra neden Türk müziği gelişmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Keşke Murat Dalkılıç'ı en başa yazsaydın da devamını okumasaydım.

Senin gibilerin okumayacağını tahmin ettiğim için yazmadım.Neye göre ve kime göre en iyi albüm olduğunu konuda açıklamışım fakat okuduğunu anlamada sıkıntın var belliki son cümlemi Türkçe müzik sevmeyenler konuyu baltalamasın yazımı da idrak edememişsin.

quote:

İlk söylediğinin ismini bile duymadım , Nil Karaibrahimgil'in hiçbir şarkısı aklıma gelmiyor.Adam akıllı bir rakip söylesen gam yemiycem.Verdiğin örneklerin müzikle alakalı başarısı bir bile yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Kuşkusuz 2012'nin en iyi yabancı albümüdür , "Baby".Yotube'da izlenme sayısı 855 milyona dayananarak , şimdiye kadarki en çok tıklanan İngilizce şarkı bu albümden çıkmıştır.Ardından "Never say Never" adlı parçasıyla yine ortalığı kasıp kavurdu , o da 368 milyonu geçmiş.Albümün x. şarkısı "Boyfriend" 237 milyona dayanarak dillerden düşmedi.İnsanın ruhuna işleyen "As Long as You Love Me" şarkısı ve son olarak albümden y.parça "All Around the World" adlı şarkıyla 2012'yi ve 2013'ü kasıp kavurmaya devam ediyor.Yine klibi çekilmese bile 13 milyon dinlenmiş "#thatPOWER" parçası da bu albümden.Bir albümden 5-6 tane popüler şarkı çıkarmak her babayiğidin harcı değildir.Ben şahsen Justin Bieber'ı bu başarısından dolayı burdan tebrik ederim.

Yıl 2013 Youtube'da en çok tıklanan şarkı en iyi şarkı zannediliyor. Ondan sonra neden Türk müziği gelişmiyor.

Örnekleme olmamış.Yazdığın şarkılardan Baby hariç diğerlerinin ismini bile duymadım.Justin Bieber'ın hitap ettiği kitle farklı.Kimse kalkıp Justin Bieber'ı Madonnayla , Britney Spears ile , Rihanna ile kıyaslamıyor.

• Arkadaşlar, Murat Dalkılıç ı ilk çıktığında ben de sevmezdim. Bir güzellik yapsana falan filan.. Ama Türkiye de bir yerlere gelmek istiyorsan önce saçma sapan şarkılar yapıp milletin ilgisini çekmen gerekiyor. Bu adam da bunu fazlasıyla yaptı. Son albümünde ki her parça gayet güzel. Kendini yavaş yavaş göstermeye başlıyor. Bu adamı bir Serdar Ortaç la bir tutmamanızı öneriyorum.

Ben Trakya Üniversite sinde okuyorum. Bu sene bahar şenliklerine geldi. Gayet keyifli bir konserdi. Sesi olsun sahne şovu olsun belli bir ortalamanın üstündeydi. Canlı performansının bu kadar iyi olacağını zannetmiyordum. Beklediğimden iyi çıktı.
  • trololololololo olmuş forum
  • Tabi tabi..

sen ve senin gibiler (yatcaz kalkcaz hop ordayım hop burdayım hop firardayım dinleyicileri) böyle düşündükçe bizden sanatçı çıkmaz...

sonra da diyorlar bizden neden bir madonna bir bob marley bir rihanna çıkmıyor diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

İlk söylediğinin ismini bile duymadım , Nil Karaibrahimgil'in hiçbir şarkısı aklıma gelmiyor.Adam akıllı bir rakip söylesen gam yemiycem.Verdiğin örneklerin müzikle alakalı başarısı bir bile yok.

Türk müziği kültürünün sıfır olduğunu açıkladın zaten, bir de tastiklemene gerek yoktu. Kalkıp da Murat Dalkılıç'a adamakıllı rakip olamayacaklarını iddia ediyorsan Teomanlar da müziği bırakır, Melis Danişmendler de, Nil Karaibrahimgiller de.

Tebrik ederim. Böyle devam edin lütfen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Türk müziği kültürünün sıfır olduğunu açıkladın zaten, bir de tastiklemene gerek yoktu. Kalkıp da Murat Dalkılıç'a adamakıllı rakip olamayacaklarını iddia ediyorsan Teomanlar da müziği bırakır, Melis Danişmendler de, Nil Karaibrahimgiller de.

Tebrik ederim. Böyle devam edin lütfen.

Türk müzik kültürü dediğin bunlar mı?1 yıl müziği bırakanlar ertesi yıl tekrar başlayanlar

• bir güzellik yap'ı dinledim.şarkı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: double minded

bir güzellik yap'ı dinledim.şarkı değil

aynen baska bir sey o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.