Şimdi Ara

'Adam mısın' isimli filme gitmeyin, gideceklere engel olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler böyle saçma bir film olamaz, olmamalı, film arasında çıktık, dayanamadık, filmde oyuncu denebilecek kariyere sahip tek adam kadir çöpdemir, kalanları 0, senaryo berbat ötesi, oyunculuk namına zerre bir şey yok, 90dk enes batur izleyin samimi söylüyorum daha iyi, hatta gidin komik video filan yazın youtube a, gitmeyin böyle filmlere, paranıza yazık, tvde iyiler diye film yapmak zorundalar mı ya, aman diyim, çevrenizde gidecek varsa uyarın gitmesinler. Karşılaştırma yapmak için buyrun:

Mandıra filozofu ve güvercin uçuverdi tarzı filmlerden daha kötü

Düğün dernek gibi filmlerle kıyas kabul edecek düzeyde değil

Cemyılmazın son dönemde yaptığı bütün filmler bundan 10 20 kat daha iyi

Eline kamera alanın, azıcık popüler olan herkesin film çektiği bi yere dönmesin bu sektör.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisiflamingo -- 28 Kasım 2016; 23:55:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah izlenmemesi gerekenler listeme ekledim,

fragmanına baktım, çakallarla dans gibi saçma sapan bişeye benziyor,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda cıvık komedi filmi çekerek para kazanma olayı çok artı. Bakıyorlar iyi para dönüyor bu işte sinema namına hiçbir şey ifade etmeyen şeyleri film diye sunuyorlar. Zarar etmedikleri sürece kurtulamayız bu filmlerden, keşke hiç gitmeseydiniz

Orijinalden alıntı: Batman

Fragmanı izleseydin gidilmeyecek bir film olduğunu anlardın. Parana yazık olmuş.

Genelde özellikle komedi filmlerine giderken, esprilerin yarısını fragmana koydukları için izlememeye çalışırım, ama bi da böyle bir risk almayı düşünmüyorum

Orijinalden alıntı: TD-W9970_V3

eyvallah izlenmemesi gerekenler listeme ekledim,

fragmanına baktım, çakallarla dans gibi saçma sapan bişeye benziyor,

Rica ederim hocam, 1 kişinin de olsa hayatından 90dk yı kurtardıysak ne mutlu

• Ben artık bu tür tırt filmlerin, veya yazları çıkan ve standart belli başlı "oyuncu"ların oynadığı yaz komedilerinin vs, tamamen kara para aklama için kurulan birer paravan olduğunu düşünüyorum. Adamlarda ne oyuncu var, ne senaryo, ne çekimleri kaliteli. Hiçbir şeye para ödemiyorlar. Ama sorsan filmin bütçesi bilmem kaç milyon dolar derler. Hırsızlıktan, uyuşturucudan, kaçakçılıktan felan kazandığı kara parayı, böylece prodüktör abilerimiz devlete film sektöründeki girişimleri için harcamış gibi gösterebiliyorlar. Harcamadıkları ama harcamış gibi gösterip de ceplerinde kalan bu parayı da çatır çatır, helal paraymış gibi yiyorlar. Kimse de hesabını soramıyor. Biz de burada sözüm ona entellektüeller olarak "Aman ne tırt film olmuş bu" diyoruz. Sanki çeken adamlar bilmiyor filmin ne kadar tırt olduğunu. Amaç bu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Zaten sinema kültürü olan bir insan bu tarz filmlere prim vermiyor.

İyi kötü bir sinema zevkimin ve kültürümün olduğunu düşünürüm. Bu filme gitmemdeki tek sebep dedim acaba 0 gerçek oyuncuyla tvde yapılan güzel bir şovla mesela sadece iyi bir yönetmen veya senaristle nasıl bir iş ortaya çıkar acaba'yı görmekdi. Meğer yönetmen de senarist de bu adamların oyunculuğundan daha betermiş.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.