Bildirim
Adam kızları götürüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı ben. _____________________________ En Kolay Gün Dündü -
olm adamın sahneden indiği yok nası götürüyo kızları?.. ayrıca şarkı da çok güzelmiş.. bana farklı video falan mı açıldı, nerde götürüyo kızları? adamda tip de var, ses de güzel, şarkı da güzel.. kızların hayran olması doğal, bana mı hayran olsunlar yani..
ama o balkondakiler neydi aga öle
_____________________________ -
bu lavuk bugün real madridin antrenmanına katılmışdı. forma,imza sonra futbolcularla fotograf cektiriyodu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSM -- 12 Ocak 2012; 19:14:29 >_____________________________ "Allah'ı arayan kalbim ölüm korkusuyla sarsılmaz. Ne yazık; biraz düşünüp benim soyuma dikkat etseydiniz, teslim olmamı beklemezdiniz. Ben Ali'nin oğluyum ve bilin ki Allah'a tevekkül eden yürek ölümden korkmaz." Ebulfazl Abbas -
Bunu dinliyodum tamda hæ. _____________________________ -
O konserde olmak isterdim
Cennet gibi
Ayrıca izleyiciler arasında erkek göremedim alayı kızZzZ

prezervetif _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: andruil
olm adamın sahneden indiği yok nası götürüyo kızları?.. ayrıca şarkı da çok güzelmiş.. bana farklı video falan mı açıldı, nerde götürüyo kızları? adamda tip de var, ses de güzel, şarkı da güzel.. kızların hayran olması doğal, bana mı hayran olsunlar yani..
ama o balkondakiler neydi aga öle
Bende o anlamda götürüyor demedim aslında
kızlar hastası olmuş anlamında
-
-
bana mi oyle geliyor yoksa herkese mi, yabanci kizlar turk kizlarina gore hep guzel geliyor bana.Edirneden basliyor guzellesmeye. Bu videodakiler brezilyali onlar da buyuk oranda avrupa kokenli bir millet. _____________________________ Universite ve Bolum Tavsiyeleri Icin Danisabilirsiniz.Makine Muhendisi olarak, ozellikle muhendislik bolumleri hakkinda sormak istediklerinizi cevaplamaya hazirim.Ozel mesaj atin. -

quote:
Orijinalden alıntı: ata1606
bana mi oyle geliyor yoksa herkese mi, yabanci kizlar turk kizlarina gore hep guzel geliyor bana.Edirneden basliyor guzellesmeye. Bu videodakiler brezilyali onlar da buyuk oranda avrupa kokenli bir millet.
yok banada yabancı kızlar güzel geliyor vede bizimkilerin gibi totoları kalkık olmuyor_____________________________ -
Şu Yabancı kızlar çok güzel _____________________________ Katılım zamanı: 27 Haziran 2007; -
Ya topçu olacaksın ya popçu .
Allah razı olsun
+rep
edit : kız / erkek oranına dikkatinizi çekerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 12 Ocak 2012; 23:35:48 >_____________________________ -
Benzer içerikler
- basurdan kurtulanlar ekşi sözlük
- pasaportun arkasındaki barkod önemli mı
- arabadan kusmuk kokusu nasıl geçer
- süzme elektrik sayacı cezası
- kapının açılış yönünü değiştirmek
- yeşil nasim
- rekorlar kitabı
- moonwalker ayakkabı
- prompt mühendisliği nedir
- discord açılacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler