Şimdi Ara

Adam gibi ISP yok mu bu memlekette???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Lanet olsun yil olmus 2013 hala 20mb fiber internetle ( bana sorsaniz bes para etmez ) ugrasiyoruz. SOL kullananlar, calisanlar bilgisi olanlar bir yardimci olsun.

Antalya`da yasiyorum ve baglattigim gunden beri fiber internet ile alakasi olmayan Download yapmaktan baska bir halta yaramayan bir internete sahibim. Ne canli yayin izleyebiliyorsunuz ne adam gibi bir bant genisligi, pingi mevcut online oyunlarda rezil. Musteri hizmetleri beyinsiz bir dunya insanla dolu. Ne yapacaz biri akil versin. Aramak istemiyorum artik musteri hizmetlerini gercekten bir halttan anlamayan bos beles insanlarla dolu. Bu kadar kolay mi ya SOL`da musteri temsilcisi olmak?

optik kutu ile router ( kendini modem sanan kutu... ) arasındaki ethernet kablosunu değiştir sorun o... + wifi kanalınıda otomatik yap... 20 ve 40 yazan yeri 20/40 yap... + mac filitresi aktif et sadece kayıtlı olan cihazlar bağlansın...
    kabloyu alırken güçlü mıknatısla test et tutanı alma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 23 Aralık 2013; 22:49:21 >
  • Benim hız konusunda sıkıntım yokta en çok kota rahatsız ediyo insanı ,3mb e düşünce hd video izlemek tam bir işkence, o hızın 5mbps olması lazım ben bunu daha 3mb e çekmeden yani adil kullanım 1mb olduğundada söylüyordum ...
    // İntel i7 4770k @4Ghz // Asus P8-Z77 Pro // Corsair 1600mhz cL9 2x4 // OCZ Vertex 4 128 GB // OCZ ZS-750W psu // WD 1TB green // WD 640 GB Black // CM Hyper 212 EVO // Asus 23'' VS238H-P // Asus GTX 780 DCU II
  • GetLucky kullanıcısına yanıt
    evet download hızı akk dolunca 5mbps olmalı 3mbps bir işe yaramıyor...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.