< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Durmak yok yola devam. Fakat onlar milyonluk makam araçlarıyla vatandaşlar ise tabanvayla
![]() ![]() |
Kişi başına yıllık 25 bin doları kim kazanıyormuş? Milli gelir bir ülkede belli bir dönemde üretilen mal ve hizmetlerin net parasal değeridir. Türkiye'nin bir yılda kazandığı toplam parayı nüfusa bölerek bir sonuç çıkarmak gibi salakça matematikler, anca küresel sermayede "biz şöyleyiz, böyle iyiyiz, duble yollarımız var." demekten başka bir şeye yaramaz. Serveti milyar dolarları bulan vatandaşlar ve ultra zengin sayılabilecek %3 gibi bir vatandaş sayısı var. Türkiye'nin %7-10 gibi bir bölümünün toplam mal varlığı kalan %90'lık bölümünün toplamından daha fazla. Hangi memur, hangi işçi yılda 25 bin dolar kazanabiliyor da böyle bir istatistiğe inanabiliyorsunuz aklım almıyor.
|
Yol var,köprü var bir de avm var, onlara bakmak bedava
![]() |
At yalanı öpeyim inananı.
Türkiye'nin gsmh 857 milyar dolar, onu 80 milyon nüfusa böl bakalım 25 bin çıkacak mı? |
her şey danışıklı dövüş bence
ben hiç bir muhalefet liderinin dahi gerçekten muhalefet olduğunu düşünmüyorum biri lastiği patlattı zaten il başkanı gibi oldu diğerleri de hikaye hükümet ile ortak iş tutuyorlar bana göre yaptıkları ve yapmadıkları ile bunu net olarak ortaya koyuyorlar bence ülkede suriyeli diye bir vaka var her hangi bir parti lideri çıksa ben geldiğim anda bunların alayını gönderiyorum sınıra da duvarı örüyorum dese her partiden oy alır , almaması diye bir durum yok ben 11 yıldır sanayilerde gezen adamım , işimi icabı da çok insan ile muhattap oldum bunların arasında ihracat yapan firma sahibi de var , tezgahın başında 2bine çalışan adam da var kesinlikle suriyeliler burada kalmalı benim şikayetim yok diyene rastlamadım görmedim duymadım hem de her görüşten neden kullanmıyorlar bunu ? yıllardır siyasetin içinde olan bu insanların bunun farkında olmaması mümkünmü ? toplumun her kesiminin ortak nokta da buluştuğu konular da dahi uyuz uyuz takılıyorlar sinan çetin in oğlunun kaza olayı mesela bu da bir örnek her şey al gülüm ver gülüm |
Kalite arıyorsan çok daha ucuza örneğin E39 al, tak tüpü gez. Hem yeni olsun, hem kaliteli olsun, hem de ucuz olsun dersen birşey bulamazsın.
|
harbiden inanıyormusunuz bunlara
|
Ulan adamlar zulümden zevk alıyor resmen, çoluk çocuğunun rızkını vergiye (hırsızlara) veriyor bide çıkıp savunuyor.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoLaN -- 4 Şubat 2018; 16:38:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 4 Şubat 2018; 17:36:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |