Şimdi Ara

Adam dövülcek kimler gelir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar abimin sevgilisinin kardeşi arkadaşlarını toplayıp abimi dövmüş. Karakolda dedim bize adaletin olduğunu gösterin yoksa ben kendim çözerim diye.

Davanın sonuçlandırılmasını bekliyorum sonra ben de gidip çocuğa dalıcam kimler gelir abime ?

Not: Tek de gitmesini biliyorum ama o çocuk tek gitmemiş o yüzden kısasa kısas

• Mertime sataşanın kellesini alırım herkes haddini bilecek birader. Haftaya izmirdeyim bensiz dövme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

huUUUELLEEEEEEAAAAAAAAAAAAA EAAAAAAAAYYENNNNNNNN!!!!!

KİMSE MERTİN ABİSİNİ DÖVEMEZ OLOM. İNDİROELİ ŞŞ ELKOL YAPMA! ELKOL YAPMA!!! İNDİROELİ... NAMIK HOOOP GEL KARŞİM BUĞRAYA SÖYLEYİN LAN Bİ HOOP DUR DEDİK ŞŞ NE NE NEO NOE HAA BANA SESİNİ YÜKSELTME GEL ANLAT BİDERDİNİZ VARSA DELİKANLI GİBİ.. ADAM OLUCAKSINIZ OLM.

huUUUELLEEEEEEAAAAAAAAAAAAA EAAAAAAAAYYENNNNNNNN!!!!!

Sen cengaver birine benziyorsun ön saflarda sen dur.

• Adam mısın lan tek kişinin üzerine adam toplayıp gidiceksin az delikanlı ol kendine güveniyorsan teke tek işini bitir. Delikanlılığa sığmaz adam toplamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklusalam

Adam mısın lan tek kişinin üzerine adam toplayıp gidiceksin az delikanlı ol kendine güveniyorsan teke tek işini bitir. Delikanlılığa sığmaz adam toplamak

not u okur musun canım kardeşim
  • Yaslar kac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Bu kız kim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.