Şimdi Ara

Adam dövecem nasıl bir yol izleyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: insan örümcek

daha önceden kavga tecrüben varmı??

yok gardaş sorun orda hep kavgadan kaçındım çünkü dayak yiyip asla pes etmem ya ben bayılacam ya o

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

Lisede felan okuyorsan daha dikkatli olman lazım bu kavga konularında. Sen 1 kişiyi döversin, ertesi gün 60 kişi seni döver.

Öyle adam toplayabilecek birisi değil mevzuyu büyütürse ben hapise o mezara gider.

problem ne peki, mevzu ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

quote:

Lisede felan okuyorsan daha dikkatli olman lazım bu kavga konularında. Sen 1 kişiyi döversin, ertesi gün 60 kişi seni döver.

Öyle adam toplayabilecek birisi değil mevzuyu büyütürse ben hapise o mezara gider.

problem ne peki, mevzu ne?

Mevzu öyle büyük birşey değil benle dalga falan geçiyor. Bir güzel dayak atayım da çevresine karşı seviyeli olmayı öğrensin.
    Bizim bölüm öğretmeniyle durumu konuşayım önce o dayak atmazsa ben atacam

• Seviyorsan git konuş bence.

Bu arada şaka maka kavgayla iş çözülmez. Git çek karşına de böyle böyle uğraşma benle. O da hatasını anlıyacaktır.
  • okulda kavga etme. gereksiz biri icin istikbalini tehlikeye atmana gerek yok. Bi süre sen de uğraş. Artik her gördüğünde birbirinize laf atma, sataşma , omuz atma seviyesine gelince iş tamamdir. Şimdi herifi takip ediyosun evini mevini öğreniyosun. Her gün hangi yollardna geçiyor nereye gidiyor zart zurt. Yanina bi tane adam aliyon sağlam. Iki cop işinizi görür. Veya beyzbol sopasi. Yumrukla olmaz bu iş. Gözünü korkutmaniz lazim. Okulda giymediğin ayakkabi, kiyafetleri giyip kafana da kar maskesi takip tenha bi yerde herifi kistirip ağzini burnunu kiriyorsunuz. adin X ise. en son herif yerde debelenirken " x'den uzak dur" deyip arazi oluyorsunuz. büyük ihtimal kavgayi senin değil, adamlarinin yaptiğini düşüncektir ve akilliysa bi daha bulaşmayacaktir. sağlam dayak atin ama gözü korksun.

Orijinalden alıntı: Elbryan

Seviyorsan git konuş bence.

Bu arada şaka maka kavgayla iş çözülmez. Git çek karşına de böyle böyle uğraşma benle. O da hatasını anlıyacaktır.

Laftan anlayacak biri değil hatasını biliyor bilerek yapıyor tek istediği dayak

quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Seviyorsan git konuş bence.

Laftan anlayacak biri değil hatasını biliyor bilerek yapıyor tek istediği dayak

Kavganın kime ne faydası olmuş ki? Bugün sen döversin yarın hiç ummadığın zamanda saldırır o seni döver. Bu döngü böyle devam eder. Her insan laftan anlar merak etme sen. Git bir konuş baktın çözemiyorsun konuyu okulda ki öğretmenlerine söyle. Belki seviyesi senden düşüktür ama seninle aynı okulda olduğuna göre aranızda öyle uçurum kadar fark olduğunu sanmıyorum.

• Kavga ederken yol izleme mi olur? Karşındakinin vereceği tepkilere göre sende savunmanı yapacaksın. Kavga dediğin zaten 30 - 40 saniyelik bir olay zinciri, bir taraf o süre içinde yıkılır gider daha fazla direnecek gücü kalmaz. Git karşısına vuracağını belli etme, burnuna gelişine yumruk çak tamam bitti. Ya da çene altına vur gelişine, şoka uğrar yerede düşebilir. Kulak üstüne avuç içiyle sert bi darbe indirirsende yine biraz başı döner, kulağı çınlar, hemen tepki veremez. Yap birini gitsin, sonrada cebinden kalem çıkar gözüne sok beynine kadar bastır ölsün

Orijinalden alıntı: 4Reaky

kafasına çalış acıma hiç o sana acımıcak. baktım yakaladı kolunu felan ısır kasıgına tekme at. dayak yiyosanda kaçabildgin kadar kaç

Kolunumu ısırsın ? Asla yapma kavgadan sonra pitbull it gibi lakaplar takar eğer gerçekten sade bi kavga olsun istiyosan

Kafa at yumruk falan at ayrıca nereye gidiyor bu konu ?
    = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI =
  • quote:

sen hayatında hiç yumruk felan yedinmi ? yada ciddi dayak yedinmi ?

Yok dayak yemedim 183 boyunda 84 kiloyum zaten pek zayıf biri değilim fiziksel olarak.

Orijinalden alıntı: Teardrops

/>

çocun şaftını kaydırdı

Senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının hiç mi farkında değilsin?
  • quote:

/>

Full versiyon :http://www.youtube.com/watch?v=isfn4OxCPQs&feature=related

Çocuğun ayağa kalkmaya çalışması komik

• quote:

quote:

Orhan pamuk akıllı olsun akıllı!!!11!!!birbir!!
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentLegend

quote:

/>

bende full versıyonu var mı dıye yazıcaktım eline saglık kardesım cok merak ettım cunkü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: SilentLegend

quote:

/>

bende full versıyonu var mı dıye yazıcaktım eline saglık kardesım cok merak ettım cunkü :D

Bunların röportajı falan var aileleriyle konuşuyolar çocuklarla konuşuyolar ama ingilizce yada almanca bişi anlamadım :D

• abi ne biçim insanlar var bu liselerde. Bi insan niye bu kadar çöp bi düşünce benimser? Yok beni gıcık etti dövecem. İyi git döv ne geçecek eline?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.