Şimdi Ara

Adam Bir Derse Girdi Verdiği Sözlüye Bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dönem 3 Geometri hocası değiştirdik.. Çok konu işleyemedik ve Geometriyi çok çalışamadık..2 haftada geometri dersleri boş geçti.. İlk sınavdan 46 aldım ilk hocanın sınavından fakat onu çalışamamıştım fakat en sonki hoca durumumuzu bile bile çok zor bir sınav yaptı ve 40 aldım.. 10 sorudan 9 soru yaptım fakat içlerinden 4 tanesi doğru çıkmış.. Diğerlerine 3 puan verse çünkü birşeyler karalamıştım 55 olurdu not , onuda sınavda vereceğim dedi ve vermedi.. Bugün sözlülere bakıyoruz adam bir derse girdiği halde bu dönem ve daha bizi tanımadan sözlüme 50 - 50 vermiş.. Bu nasıl bir adaletsizliktir ? Adam bir derse giriyor ve daha beni tanımadan 50-50 veriyor.. İnsan bare 65-65 yaparda sövermiş gibi sözlü vermez.. Geometrimde kötü değil bugün okulun genel sınavı vardı 10 tane felan soru vardı geometriden hepsinide yaptım , arkadaşlara hatta kopyayı ben dağıttım..

Böyle hocalara mı kalıyor geleceğimiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Ocak 2010; 17:51:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bu dönem 3 Geometri hocası değiştirdik.. Çok konu işleyemedik ve Geometriyi çok çalışamadık..2 haftada geometri dersleri boş geçti.. İlk sınavdan 46 aldım ilk hocanın sınavından fakat onu çalışamamıştım fakat en sonki hoca durumumuzu bile bile çok zor bir sınav yaptı ve 40 aldım.. 10 sorudan 9 soru yaptım fakat içlerinden 4 tanesi doğru çıkmış.. Diğerlerine 3 puan verse çünkü birşeyler karalamıştım 55 olurdu not , onuda sınavda vereceğim dedi ve vermedi.. Bugün sözlülere bakıyoruz adam bir derse girdiği halde bu dönem ve daha bizi tanımadan sözlüme 50 - 50 vermiş.. Bu nasıl bir adaletsizliktir ? Adam bir derse giriyor ve daha beni tanımadan 50-50 veriyor.. İnsan bare 65-65 yaparda sövermiş gibi sözlü vermez.. Geometrimde kötü değil bugün okulun genel sınavı vardı 10 tane felan soru vardı geometriden hepsinide yaptım , arkadaşlara hatta kopyayı ben dağıttım..

sınav ortalaman 43 değil mi?
    4 geliyormuş, adam bir de zayıftan kurtarmış seni, adama demediğini bırakmamışsın.

tanımadığı adama niye 65 versin? ortalamanı vermiş hatta biraz da kıyak geçmiş.

genelde de ikinci sınavdan zayıf alanı bırakıyorlar.

• Valla ben fizikten 60-45-90 aldım sözlüme 65-70 vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

Bu dönem 3 Geometri hocası değiştirdik.. Çok konu işleyemedik ve Geometriyi çok çalışamadık..2 haftada geometri dersleri boş geçti.. İlk sınavdan 46 aldım ilk hocanın sınavından fakat onu çalışamamıştım fakat en sonki hoca durumumuzu bile bile çok zor bir sınav yaptı ve 40 aldım.. 10 sorudan 9 soru yaptım fakat içlerinden 4 tanesi doğru çıkmış.. Diğerlerine 3 puan verse çünkü birşeyler karalamıştım 55 olurdu not , onuda sınavda vereceğim dedi ve vermedi.. Bugün sözlülere bakıyoruz adam bir derse girdiği halde bu dönem ve daha bizi tanımadan sözlüme 50 - 50 vermiş.. Bu nasıl bir adaletsizliktir ? Adam bir derse giriyor ve daha beni tanımadan 50-50 veriyor.. İnsan bare 65-65 yaparda sövermiş gibi sözlü vermez.. Geometrimde kötü değil bugün okulun genel sınavı vardı 10 tane felan soru vardı geometriden hepsinide yaptım , arkadaşlara hatta kopyayı ben dağıttım..

sınav ortalaman 43 değil mi?
    4 geliyormuş, adam bir de zayıftan kurtarmış seni, adama demediğini bırakmamışsın.

tanımadığı adama niye 65 versin? ortalamanı vermiş hatta biraz da kıyak geçmiş.

genelde de ikinci sınavdan zayıf alanı bırakıyorlar.

Sınav ortalamam 43 gelsin.. Ben bu sınav notunda değilim.. Beni tanımadan bu hoca 50-50 nasıl veriyor anlamıyorum.. Benim notlarıma yakın arkadaş var sınavları 50-38 buna sözlü olarak 65-65 vermiş.. Benim sorunum sözlü notuyla..

• e adam seni tanımıyorsa, sözlü notu vermese kalıyorsun

alemsiniz ya, bize 67'den 4 verdiklerinde küfrederdik, siz 43'ten kurtulunca sevinmiyorsunuz

ortalamayı 2 puan mı yükseltecekti onu anlamadım :)
  • Tanımadığı adama niye yüksek versin , tanımadığı için yazılı notları civarında vermesi lazım zaten 1 geliyormuş , 2 yapmış. daha ne istiyorsun? Nerden bilsin 100lük öğrenci olduğunu
  • quote:

e adam seni tanımıyorsa, sözlü notu vermese kalıyorsun

alemsiniz ya, bize 67'den 4 verdiklerinde küfrederdik, siz 43'ten kurtulunca sevinmiyorsunuz

İlk önce siz olayı kavrayamamışsınız.. Okulda 3 hoca değiştirdik ders eksiklerimiz var buradan bize biraz daha avantaj sağlaması lazım fakat hiç sağlamamış.. İkinci olarak madem bizi tanımıyor sözlü verebilmesi için bizi tanıması gerek , tanımıyorsa bizi sözlü vermesi onun ne işine o zaman ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277
    Valla ben fizikten 60-45-90 aldım sözlüme 65-70 vermiş

fizik 55 29 40 sözlüler 65 55 sevıyorum senı KEL
  • quote:

quote:

İlk önce siz olayı kavrayamamışsınız.. Okulda 3 hoca değiştirdik ders eksiklerimiz var buradan bize biraz daha avantaj sağlaması lazım fakat hiç sağlamamış.. İkinci olarak madem bizi tanımıyor sözlü verebilmesi için bizi tanıması gerek , tanımıyorsa bizi sözlü vermesi onun ne işine o zaman ?

yani sözlü vermeseydi notum 43'te kalsa daha iyiydi diyorsun

• valla ben 45-28 ile kaldım ilk dönem. Bırakır herhalde
  • Adam seni tanımadığı için 50-50 vermiş işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

quote:

Ondan şunu isterdim.. Sınıfa gelip çocuklar ben sizi tanımıyorum benden çok yüksek olmasada kaç puanlık bir sözlü isterdiniz demesini isterdim.. O zaman bende hakettiğim kadarını 70-70 söylerdim , benden daha iyi olanlar 80-80 deseydi ona göre hoca yapsaydı o zaman hiç kızmadım.. Bizi tanımadan böyle puan vermesi çok yanlış.. Adı üstünde sözlü ; davranış , derse katılıma göre yapılır..

@gyükseltürk : Bende şunu demeye çalışıyorum.. Bize bir ders giren adam bize nasıl sözlü verebiliyor ? Benim yerimde sen olsaydın bu kadar rahat diyemezdin kurduğun cümleyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Ocak 2010; 18:13:06 >

• quote:

quote:

quote:

çok güzel cevap vermişsin

adam hiç şans tanımamış mı?
    1 not yükseltip zayıf almanı önlemiş,

"sana kıyak geçiyorum, 44'ten 4 veriyorum" diye dalga geçenler vardı bizde

şükret haline

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ondan şunu isterdim.. Sınıfa gelip çocuklar ben sizi tanımıyorum benden çok yüksek olmasada kaç puanlık bir sözlü isterdiniz demesini isterdim.. O zaman bende hakettiğim kadarını 70-70 söylerdim , benden daha iyi olanlar 80-80 deseydi ona göre hoca yapsaydı o zaman hiç kızmadım.. Bizi tanımadan böyle puan vermesi çok yanlış.. Adı üstünde sözlü ; davranış , derse katılıma göre yapılır..

Sence bu akla mantığa uyuyor mu? Sence uyuyorsa tamam diyicem daha fazla üstelemicem

Nasıl sözlü verebiliyor diyorsun? Zayıf gelen notunu 2 yapmış zaten. Bence sen ilkokulda kalmışsın dostum. Lise öğrencisi gibi davran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 19 Ocak 2010; 18:14:28 >

• Hocam sen ne diyorsun?

Bizim fizik hocamız vefat etti yılbaşından bir gün önce.

1 hafta sonra yani 2 hafta önceye denk geliyor yeni fizik hocası geldi. İlk hafta dersimize girmişti aslında bu hoca, derse o günde katılmıştım 2 hafta öncede yeniden girdiğinde katıldım. Her türlü katıldım hemde. Parmak kaldırdım, doğru cevap verdim... Dinledim filan... Geçen hafta raporluydum zaten gidemedim okula.

Toplam 2 dersimize girdi. ve bana verdiği sözlü notu 70 90 almak için kıçımı yırttım sınıfta. Sınavlar 88, 64. Hadi beni bilmiyor diye sınavlarımın ortamasını sözlüye vermiş dicem ama ortalamasıda 75 filan yapıyor. 70 nedir ya

• Seni tanımadığı için sana sözlü notu vermesin o zaman. Sorun ortadan kalkar Seni anlıyorum sen eğer anlattığın kadar iyiysen geometride o sözlü notunu zaten öğretmen seni tanımadığı için almışsın. En azından 2 getirmiş bence fazla kurcalama ve hocaya karşı tavır alma. 2. dönem gerekeni yapar hakettiğini alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock3699

quote:

quote:

quote:

quote:

Sence bu akla mantığa uyuyor mu? Sence uyuyorsa tamam diyicem daha fazla üstelemicem

Nasıl sözlü verebiliyor diyorsun? Zayıf gelen notunu 2 yapmış zaten. Bence sen ilkokulda kalmışsın dostum. Lise öğrencisi gibi davran.

Daha şereflisi tanımayıp düşük vermek mi yoksa kimseyi kırmadan sonuç bulmak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 19 Ocak 2010; 18:15:59 >

• Matematik ortalamam 43 geliyordu. 40 40 vermiş bırakmış. Gerçi sınıfta matematikten geçen yok.Adam geçemeyelim diye elinden geleni yapıyor. Bence sen haline şükret.
  • LİSE 2 ÖĞRENCİSİYİM..KREDİM 104..GEOMETRİ 1 2 YAPSAYDI TEŞEKKÜR ALICAKTIM..GEOMETRİ HOCALARINA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2112

Ben sizi tanımıyorum çocuklar sınav ortalamanızı sözlü notu olarak vericem deseydi de kalsaydın keşke.
    Ne doyumsuz insanlarsınız yahu

Beni anlamıyorsunuz hala.. Beni tanımayan adam rahat rahat nasıl 50 - 50 veriyor.. Gelip dediğim gibi bizle konuşsa herşey çözülecekti.. Yaptığı hiç öğretmenliğe yakışmıyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.