Şimdi Ara

Adam akıllı ekran korucuyu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İphone 6 için önereceğiniz bir film varmı
    Aliexpress üzerinde 2-3 dolara cam temperli filmler bar önerirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Orijinalden alıntı: bLind

ßen ip5 için şuan kullanıyorum ve çok memnunum.Bir tanede 6 için sipariş verdim yolda.Daha önceden spigende kullandım kesinlikle ondan daha kaliteli alan pişman olmaz.

IP5 icin hangisini kullanıyorsun hocam spigen mi?

İp5 de iki tane spigen eskittim simdi aliexpressten aldigim godosmith titan marka olanı kullanıyorum spigenden daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balleyci kullanıcısına yanıt
    Evet free ama ben alırken 1 dolar fazla varip singapore post ile aldım daha çabuk geliyor çin postasına göre.

• bLind kullanıcısına yanıt
    Gönderim süresine baktım da söylediğiniz posta günü daha fazla veriyor hocam ?

• Balleyci kullanıcısına yanıt
    Öyle yazıyor ama daha çabuk geliyor ben singapore post varsa hep onu tercih ediyorum.

• kartal tarafına gidersem m1'de clear coat taktırcam. Clear Coat'ın üstü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

kartal tarafına gidersem m1'de clear coat taktırcam. Clear Coat'ın üstü yok.

hocam gittiğinizde sorar mısınız kargoyla il dışına gönderim var mı diye ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pit0N

kartal tarafına gidersem m1'de clear coat taktırcam. Clear Coat'ın üstü yok.

hocam gittiğinizde sorar mısınız kargoyla il dışına gönderim var mı diye ?

yaptırınca konu açıcam
  • quote:

Merhaba arkadaslar telefona 3 kere ekran koruyucu aldım ama her biri birbirinden fena çıktı bi ton para da bosa gitti

Kimisi kırılmaz cam diye aldık o kadar
    kalınki parmak izi okuyucu zar zor çalışıyor

Bir tanesi dokunur dokunmaz elin temiz veya kirli farketmez inanılmaz leke yapıyor

En son aldığım da bu sefer mat sanırım telefonun ekranının hiçbir özelliği kalmıyor canlı ekran saçma sapan birşey oldu

Şimdi sizden tavsiyem cidden ise yarar bi ekran koruyucu yokmu ince orijinal ekranın özelliğini ve parlaklığını kapatmayan aynı zamanda da parmak izini çok belli etmeyen bir ürün ?

Eğer yok böyle birşey derseniz kullanmayacağım koruyucu filan en azından aramaktan da vazgeçerim

Şimdiden teşekkürler

Edit: telefon 5s

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-5s-cases-screen-protectors-covers-skins-shields/9208
    http://www.bodyguardz.com/screenguardz-hd-impact-screen-protector-apple-iphone-5c-5s-5.html
    Senelerdir telefonlarımda veya ipod touch'ımda zagg veya bodyguardz kullanırım.Şahsi düşüncem kullandıklarım arasında en iyileri.Tabi başka arkadaş başka yorum yapabilir,onada saygı duyarım.

• bLind kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler.

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
    O sitedekini gördüm ama HB'dan sipariş verdim çünkü o siteye güvenemiyorum. İş yerinde bir kaç kişi bazı şeyler aldılar oradan ve hepsi sahte ürünler. Gerçi bilerek aldılar tüm ürünleri orası ayrı. Orijinali 450-500 TL. olan montu 32 $, TAG saati (10.000 TL. sı rahat var) 30$ aldılar ve gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansız. Dolayısıyla oraya kesinlikle güvenmiyorum.

Cama gelince; parmak izi okuyucu hafif çukurda kalıyor ama en ufak bir sorun olmuyor. Dokunma hassasiyeti filmden çok daha iyi. Keşke telefonu ilk aldığımda bu camı alsaymışım diyorum.
  • redstorm kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler icin tekrardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipg tercih edebilirsin.

Cebimikoruyorum.com da bulabilirsin apple urunleri mevcut

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.