Şimdi Ara

Adam akıllı ekran korucuyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar telefona 3 kere ekran koruyucu aldım ama her biri birbirinden fena çıktı bi ton para da bosa gitti

Kimisi kırılmaz cam diye aldık o kadar
    kalınki parmak izi okuyucu zar zor çalışıyor

Bir tanesi dokunur dokunmaz elin temiz veya kirli farketmez inanılmaz leke yapıyor

En son aldığım da bu sefer mat sanırım telefonun ekranının hiçbir özelliği kalmıyor canlı ekran saçma sapan birşey oldu

Şimdi sizden tavsiyem cidden ise yarar bi ekran koruyucu yokmu ince orijinal ekranın özelliğini ve parlaklığını kapatmayan aynı zamanda da parmak izini çok belli etmeyen bir ürün ?

Eğer yok böyle birşey derseniz kullanmayacağım koruyucu filan en azından aramaktan da vazgeçerim

Şimdiden teşekkürler

Edit: telefon 5s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 13 Ekim 2014; 15:58:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bulursam bende alacagım
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Aliexpress ten Godosmith Titan sipariş ettim, 0,3 mm kalınlik gözümü korkutmuştu benimde dur bakalım nasıl olacak.
    clear coat mı yaptırsam diye çok düşündüm nihayetinde cam sipariş ettim. Bir incele istersen, arka kısmıda kaplıyorlar:

http://www.clearcoatturkey.com

• Ben kırılmaz cam dusunuyordum . Konusu gecmisti sorun olmadıgını soylediler siz baya bi kalınından almıssınız sanırım ? Markası neydi acaba
  • Temperli camın incesini deneyin
  • bende spigen in cam model ekran koruyucusu vardı ve 10 numara malzeme..herşeyi okuyor.
  • Bugün Yaşadığım bir durumu anlatayım.

Arkadaşla cafeye tavla oynama gittik. Ben motoru arkadaştan arabayı park etti, tam omzuna arkadaş arabadan inerken patır kütür ses geldi. Bir baktık arabadan inerken telefonunu düşürmüş. Tabi ben arabaya henüz yaklaşmadım ama uzaktan beri yüz ifadesi hiç iyi değildi. Yanına geldim baktım telefon 4 köşeden camı çatlamış pırtı pırtı olmuş. Sağ üst köşeden de çatlak vardı içeriye doğru.

TaBi arkadaşın Bayağı bir morali bozuldu, uzun uzun oturduk , olsun dedim en azından ekran Çalışıyor telefona pek bir şey olmamış. Sonra telefonu biraz daha inceleyince bir baktık Meğerse üzerinde cam jelatini çatlamış. Yani bütün darbeyi emmiş kendisi kırılmış. Üzerinden çıkarttık cam jelatini ve ekranda en ufak bir çizik bile yoktu. Kasada da çizik yok, çünkü telefon sadece Ekranın üzerine düşmüş. Yani bugün anladım ki, bu kalın cam jelatinler cidden iş Görüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Aliexpress ten Godosmith Titan sipariş ettim, 0,3 mm kalınlik gözümü korkutmuştu benimde dur bakalım nasıl olacak.
    clear coat mı yaptırsam diye çok düşündüm nihayetinde cam sipariş ettim. Bir incele istersen, arka kısmıda kaplıyorlar:

http://www.clearcoatturkey.com

Hocam istanbulda değilim yalnız o belirttiğiniz site gönderiyor mu il dışına ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunyukuk

Temperli camın incesini deneyin

Temperli dediğiniz ekranın görüntü kalitesini etkiliyor mu hocam birde leke yapma durumu var mı ?

• Atif Zafrak kullanıcısına yanıt
    hocam cam dediğiniz ne oluyor tam olarak plastik değil mi yani ?
    merak ettim şimdi varmıdır link filan sizin kullandığınız
  • Bende mat ama ekranı kristalleştirmeyen bir koruyucu arıyorum var mı tavsiyesi olan ?
  • Power support bakmanizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: islam0326

Power support bakmanizi tavsiye ederim

tr de satışı varmı hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Malesef türkiyede satışı yok fakat kendi sitesinden alırsanız turkiyeye gonderim yapiyorlar 10 gün içinde elinizde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islam0326 -- 13 Ekim 2014; 20:00:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Malesef türkiyede satışı yok fakat kendi sitesinden alırsanız turkiyeye gonderim yapiyorlar

anladım hocam peki denediğiniz ürünü varmıdır hangisini tercih etmeli ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef türkiyede satışı yok fakat kendi sitesinden alırsanız turkiyeye gonderim yapiyorlar

anladım hocam peki denediğiniz ürünü varmıdır hangisini tercih etmeli ?

http://www.powersupportintl.com/mobile/Product.aspx?ProductCode=PJK-09
    Bu ürünü iphone 5 de kullandım cokta memnun kalmistim

• Adam akıllı ekran koruyucu Ekranın kendisidir veya Amerika'da satılan 40 Dolarlık mat ama ne parmak izi bırakan ne pürüzlü ne ışığı kıran nede Güneş'i yansıtan koruyucular var. Türkiye'ye getirmiyorlar. Altıgen altıgen hatları var, ekrana bal peteği kaplamış gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

Adam akıllı ekran koruyucu Ekranın kendisidir veya Amerika'da satılan 40 Dolarlık mat ama ne parmak izi bırakan ne pürüzlü ne ışığı kıran nede Güneş'i yansıtan koruyucular var. Türkiye'ye getirmiyorlar. Altıgen altıgen hatları var, ekrana bal peteği kaplamış gibi

hocam büyük ihtimalle öyle yapacam zaten ekran koruyucu filan gerek olmadan direkt ekrandan kullanacağım

şu mat ama kristal veya pürüzlü olmayan ürünü merak ettim açıkçası
  • Adam akıllı koruyucu isterseniz biraz paraya kıyıp şunu alacaksınız. Kendi 5S ve eşimin 5'inde kullanıyoruz, tek kelimeyle "harika". 2 günde elime ulaştı. Uygulamasını da kendim yaptım, gayet güzel oldu. 2.500 liralık cihazın ekranına o para az bile.

• O kadar para vermeyin
    http://m.ebay.com/itm?itemId=131040489592
    Ucuz ve kaliteli tavsiye ederim tempered glass

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.