Şimdi Ara

Adam açık açık küfür etti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam resmen küfür etti şikayet ettim 2-3 gün oluyo. ilgilenildi diye geri bildirim geldi. bi bakıyım dedim şuna banlandımı diye. hala açık duruyor adam takılıyor. forum kuralları mı değişti. argo kelimelerden bile kaç kişinin banlandıgını hatırlıyorum. 2008-2009 dan beri takılıyorum bu forumda. bakalım nolucak...

• Adamların reklamları bile virüslü. Az önce bikinili reklama yanlışlıkla tıkladım antivirüsüm devreye girdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Baytarım

Adamların reklamları bile virüslü. Az önce bikinili reklama yanlışlıkla tıkladım antivirüsüm devreye girdi

Eski üyeliğimide yalandan yere banlamışlardı. çok yoğundu o zamanlar burası. konular zıp zıp zıplıyodu hep

bi admin yanlıs yere açılan konuya yorum yapan herkesi kılıçtan geçirmişti. sınırsız banlamıştı 100 lerce üyeyi

bol buldular duvarlara sürdüler. kalite ne kadar düşük ve sıkıcı bi yer oldu artık

ama yinede ii yazıyoruz cevap alıyoruz.

•  Adam açık açık küfür etti...

Resimde goruldugu gibi adama sekil sukul yapma dedigim icin 4 gun uzaklastirma aldim, adam kufur etmis ceza almamis tesekkurler DH

Not: destekten itiraz ettim oyle acildi banim yoksa hala banliydim bugun saat 13 e kadar.

Ama bostan gereksiz yere 1 gun banli kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetinize gelen cevabı okudunuz mu acaba? Ben yine yazayım bakın:
    -Şikayetiniz ceza işlemi gerektiriyorsa talep edilen ceza ya da uyarı admin onayından sonra uygulanmaya başlanacaktır.

Üyenin cezası admin onayında
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Benimkini 12 saat icinde onayladilar, adamin 3 gun gecmis hala onay bekliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatsune Miku kullanıcısına yanıt
    Onay süresi değişiyor yoğunluğa bağlı olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Yerinde Küfür Yedim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Onay süresi değişiyor yoğunluğa bağlı olarak.

wisi wisi ben kendimi banlattım 1 hafta banım 1 gün erken açıldı.bazende 1 saat erken açılma oluyor neden böyle anlatsana biraz?

not:ejderyam nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.