Şimdi Ara

Adaletin geldiği son nokta [SUÇ DUYURUSU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ismini vermeye gerek olmayan bir sözlükte terör örgütüne hakarette bulunduğum için ''Nefret suçu ve 3. şahıslara hakaret'' suçlamasıyla sözlük idarecilerinden avukatlarca ip numaram alınmıştır.

ne güzel TÜRK adaleti vatan bölünmezliğine toz konduranlara vatan haini dediğim için ''Nefret suçu ve 3. şahıslara hakaret'' damgasıyla dava açılması.

• incisözlükmü
  • hangi sözlük
    ne yazdın (sadece vatan haini yazmadın herhâl)
    kime yazdın
    ne zaman yazdın
    nasıl haberin oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 5 Eylül 2015; 16:48:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coskun Marley kullanıcısına yanıt
    Kaynak ?

Karalama için yapmadığını nereden bileyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke vatan bölünmezliğine toz konduranlara hakaret etmek yerine, şikayet etseydin. Şimdi sen değil onlar yargılanırdı nefret suçundan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet böyle bir olay olunca hangi sözlük olduğunu soruyor şaka gibi.

Hangisi olacak?
    "ellerinde bixiler,
    düşüyor skorskyler
    ellerinde doçkalar
    düşüyor tüm kobralar" eşliğinde barış savunuculuğu yapan, hümanistliğin dibine vurmuş, yurtsever ekşi sözlük olabilir bu ancak.
  • Merak etme hocam herkes herkese dava açabilir, ama böyle bir durumda suçlu bulunma ihtimalin %0
    Senin avukat masrafını ödedikleriyle kalırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey çıkmaz rahat ol :)
  • Hiçbirşey olmaz.

• sözlük ismi vermediğime göre birisinide karalamıyorum demek ki
  • ekşi sözlük çakma humanistleridir kesin
  • Kesin Kürtlere sövmüştür burda terör örgütüne diyodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

hangi sözlük
    ne yazdın (sadece vatan haini yazmadın herhâl)
    kime yazdın
    ne zaman yazdın
    nasıl haberin oldu

sözlük ismi veremem ordanda sorun çıksın istemiyorum küfür yazdım fakat şahıs ismi vs kullanmadım vatan haini ...... çocukları vs. malum ırkıda ekledimi sorun oldu zaten cümlenin sonuna 2 gün önce yazdım sözlük adminleri bana sözlüktende gmaildende ulaştı avukatın suç duyurusu için ip adresimi talep ettikleri onlarında verdiğini fln söyledi yazıyı kaldırmamıda söylediler bende kaldırdım ama kaldırmakla bir şeylerin silinceğini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

ismini vermeye gerek olmayan bir sözlükte terör örgütüne hakarette bulunduğum için ''Nefret suçu ve 3. şahıslara hakaret'' suçlamasıyla sözlük idarecilerinden avukatlarca ip numaram alınmıştır.

ne güzel TÜRK adaleti vatan bölünmezliğine toz konduranlara vatan haini dediğim için ''Nefret suçu ve 3. şahıslara hakaret'' damgasıyla dava açılması.

internetteko gizliligimizi sorgulayalim ve sacma siteler kullanmayalim ozel bilgilerimizi vermeyelim dh dahil dh de iyi bir forum degil yaptik bir hata... neyse... artik siber ortamda da agzimiza fermuar cekecegiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    pkk sempatizanlığı yapan bir kişinin ırkı önemli değil bence ama hangi ırktan olduğunu biliyoruz
  • Etnik kimliklere hakaret edersen dava açılır fakat pkk'ya edebilirsin.
  • bu zihniyerlerle hiç bişey olmaz

küfür etmeseydin sende karşı taragın seni şikayet hakkı var
  • dostum ben şikayet konusunu çok merak ediyorum pkk sempatizanlığı yaptım küfür etti mi diyecek ?
  • BETER OL

• quote:

Orijinalden alıntı: Coskun Marley

ismini vermeye gerek olmayan bir sözlükte terör örgütüne hakarette bulunduğum için ''Nefret suçu ve 3. şahıslara hakaret'' suçlamasıyla sözlük idarecilerinden avukatlarca ip numaram alınmıştır.

Kardeş başkaları senin hakkında suç duyurusunda bulunuyor ki sende başkalarının hakkında suç duyurusunda bulunabilirsin bunun "ADALETİN GELDİĞİN SON NOKTA" ile Adaletle ne ilgisi var ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.