Şimdi Ara

Adaletin bu mu dünya? ...... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
11.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hayattakiler

quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Evet resimler çok acı. Bilime önem vermeyen, tembellik eden toplumların sonu hep böyle olmuştur. Bu görüntüler bize ibret olmalı, ayağımızı ona göre denk almalıyız. Çalışsalardı Allah rızkını verirdi. Eleştirilerim ağır oldu biraz ama gerçekler böyle. Ama bu yardımları esirgeyin anlamına gelmez. Her ne durumdan dolayı olursa olsun kötü durumda olan insanlara yardım etmek ve hatalarını göstermek insanlık görevidir. En çok kızdığım nokta ise israf konusu. Her gün milyonlarca ekmek çöpe giderken insanlar orada açlıktan ölüyor. Neyse bu kadar öttüğüm yeter.

Bu görüşüne katılamayacağım arkadaşım. Dünyada kurulu bir düzen var ve bu düzen içerisinde hangi toplumun gelişim gösterip göstermeyeceğine maalesef başkaları karar veriyor.

Afrikayı, Nijer'i, Vietnam'ı sömürüp bu hale getirmelerinin tek amacı ucuza köle çalıştırmak içindir! Bu modern köleliktir! Dünyada belirli yerler fakirleştiriliyor ve ucuz işgücü için ya da başka sebepler için insan istihdam ediliyor!

Ve bu durumun bu hale gelmesinin tek sebebi gelişmiş toplumlar ve o toplumlardaki yaşayan biz duyarsız insanlarızdır!

Sizler paralarınızı lüks ve gösteriş için harcamaya devam ettiğiniz sürece, bu yardıma muhtaç insanlar da, ekmek bulabilmek uğruna, sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için sömürülmeye devam edeceklerdir!

Burada mesele, bu insanların bilime ya da ilime önem vermemeleri değil, bilimin ve ilimin ellerinden alınmalarıdır!

harika bir tesbit

• up
    Babanın fazileti çocukların servetidir.
  • İnan ki söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.Önümüzde bu kadar gerçek varken bizim hiçbirini görmememiz ya da görüpte önemsememiz hangi adalet de var ki.Şu anda yapabildiğim tek şey bu manzarayı izleyip duyduğum vicdan azabıyla döktüğüm gözyaşı malesef.Belki elimden daha fazlası gelmeliydi,çünkü kimin ne zaman ne olacağı meçhul.Bu fotoğrafları çevremdeki bir çok insana gösterdim.Kilo aldığı için ağlayan,sevgilisi olmadığı için ya da aldatıldığı için üzülen,tatile gidemediği için hayıflanan...Daha fazlasına gerek yok sanırım.Umarım onlarda benim gibi aslında gerçeğin bizim bildiğimizden çok farklı ve acı olduğunu , biz burda hayatımızı sorgulama cürretini gösterirken başka ülkelerde ve başka zamanlarda insan hayatının aslında ne kadar değersiz olduğun anlamışlardır...
    Ay’ın kadim dilini kim biliyor şimdi? Ve kim konuşuyor Tanrıça’yla hala? Şimdi sadece taşlar hatırlıyor ayın çok eskiden bize anlattıklarını ve ağaçlardan, çimenlerin hışırtısından ve çiçeklerin kokularından öğrendiklerimizi.
  • ya abi o son fotoğraf neydi be bir tarafta tokluk ne bilmiyen diğer tarafttada açlık ne bilmiyen var şimdi o insan karnını doyurduğunun birazını yollasa olmazmı... arkadşlar bu insanoğlu nankör tamammı onlar hayatları nı sürüyorlar ama öbür tarafta ne olacak ya bu aç sabilerin günahları ne ya...

of of batsın bu dünya adaletin bumu dünya

• evet ölmüş bulunmuş intihar diye duyuruldu.

Orjinalden alıntı: Cernunnos

son resmi çeken fotoğrafçı pek çok ödül aldıktan sonra intihar etmişti diye biliyorum. Doğru mudur?

evet doğru 1994 yılında Pulllitzer ödülünü kazanmış ve aynı yıl depresyona girip intihar etmiş.

fotoğrafta sudan da bm'nin yiyecek yardımı yaptığı yere ulaşmaya çalışan bir çocuk ve arkasında ölmesini bekleyen akbaba.
    Hakkımızda Hayırlı Olana Gönlümüzü Razı Eyle...

• sahabelerinde 11 yıl aç kaldığı, ağaç kabukları ve yaprakları yedikleri ve son derece zayıf cılız bitkin oldukları rivayet edilir, müşrikler onlara ambargo uygulamışlardı, hiçbir şekilde yiyecek bulamıyolardı Allah Resulu dahil, ve genede yiyecek bişeyler bulduklarında onu başka kardeşine ikram ederlerdi, Kuran ı açın ve konuyla ilgili "İnsan" suresinin son sahifesini okuyun arkadaşlar, Allah o insanlara cennette neler hazırladığını bir sahife bizlere bildiriyor, açın okuyun ve rahatlayın,

• _____________________________

• eee hayat acımasız.
    birinin durumu ne diğerinin durumu ne.
    bizde bunun için birşey yapmak istiyosak en azından müsriflik yapmaktan kaçınalım.yardıma ihtiyacı olanlara yardım edelim.
    (TT)
    http://remtrkey.blogspot.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

O kadar yardım yardım diye inliyorlar tıklama başına yemek gidecek diyorlar bana hiç inandırıcı gelmiyor.İnanarak tıklasam bileMillet'i nasıl sömürüyorlar işte.İsteseler onları kurtarabilirler.

Asıl yardım etmek isterseniz müsriflikten, büyük markaların esiri olmaktan kaçının, sizi kullanmalarına izin vermeyin. En büyük yardımı böyle yapacaksınız.

• quote:

quote:

O kadar yardım yardım diye inliyorlar tıklama başına yemek gidecek diyorlar bana hiç inandırıcı gelmiyor.İnanarak tıklasam bileMillet'i nasıl sömürüyorlar işte.İsteseler onları kurtarabilirler.

Asıl yardım etmek isterseniz müsriflikten, büyük markaların esiri olmaktan kaçının, sizi kullanmalarına izin vermeyin. En büyük yardımı böyle yapacaksınız.

Ya tabi bende zaten öyle yapıyorum marka marka nereye kadar bana mı faydası var yok.Tiki olmaya hele hiç niyetim yok.

• hayat herşeye rağmen devam ediyor.peki ama resimlerde ki çaresizlik niye????????
  • quote:

quote:

quote:

Ya tabi bende zaten öyle yapıyorum marka marka nereye kadar bana mı faydası var yok.Tiki olmaya hele hiç niyetim yok.

Anlamadım ne demek istediğini?

• İşte hep kendimize yontmamak lazım sonucu bu oluyor.İnsanoğlu nankör hep daha iisini ister ama elindekinin kıymetini bilemez daha kötüsünün olduğu aklına bile gelmez
    Bu resimler unutmamak için ii olmuş

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53

• içim karadı

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.

• Yazık çok yazık... Kime dünyanın rahat eden diğer yarısına...
    *** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.