Şimdi Ara

adalet myo mu yoksa istanbul ü. uzaktan eğitim işlemte iktisat mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adalet myo kpss olarak kolaymış ama işletme iktisat uzaktan eğitim nasıl olur

• Adalet işletme ve iktisattan daha iyi bir bölüm bence kesinlikle adalet
  • ama 2 yıllık bir bölüm olması ve açıköğretim olması dezavantaj değil mi ? iktisat işletme istanbul üniversitesinde gerçi onlarda uzaktan eğitim
  • bende marmara adalet yazdım yeni açılmış ygs-3 paunım 338 gelme ihtimali çok az gibi ama yinede tercih listeme aldım bence sende adalet tercih etmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cago34 -- 30 Temmuz 2011; 17:44:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertozden

ama 2 yıllık bir bölüm olması ve açıköğretim olması dezavantaj değil mi ? iktisat işletme istanbul üniversitesinde gerçi onlarda uzaktan eğitim

Açık ögretim oldugunu bilmiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago34

marmara adalet yeni açılmış ygs-3 paunım 338 gelme ihtimali çok az gibi ama yinede yazdım bence adalet tercih etmelisin

benim puanımda 348

bu bölümünden mezun olunca iş durumu ne olucak sonuç olarak 2 yıllık bir bölüm ya. Acaba açıköğretimden okumak nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

quote:

ama 2 yıllık bir bölüm olması ve açıköğretim olması dezavantaj değil mi ? iktisat işletme istanbul üniversitesinde gerçi onlarda uzaktan eğitim

örgün var ama puanları çok açıköğretimi de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

marmara adalet yeni açılmış ygs-3 paunım 338 gelme ihtimali çok az gibi ama yinede yazdım bence adalet tercih etmelisin

benim puanımda 348

bu bölümünden mezun olunca iş durumu ne olucak sonuç olarak 2 yıllık bir bölüm ya. Acaba açıköğretimden okumak nasıl olur

bu bölümden çıkıp işsiz kalman çok zor kpss de ortalama bir puanla yerleşirsin

348 alan dışı puanınsa (marmara - yerel yönetimler) yazmanı öneririm adalet senin içinde zor ama yerel yönetimlere yerleşebilirsin

• quote:

quote:

quote:

benim puanımda 348

bu bölümden çıkıp işsiz kalman çok zor kpss de ortalama bir puanla yerleşirsin

348 alan dışı puanınsa (marmara - yerel yönetimler) yazmanı öneririm adalet senin içinde zor ama yerel yönetimlere yerleşebilirsin

evet alandışı puanım bu bölüm hakkında bilgi verirmisin

• quote:

quote:

quote:

İş alanı devlet oldugu için devlet açık-örgün bakmaz kpss yaptıgın puana bakar bence adalet

• quote:

quote:

quote:

quote:

İş alanı devlet oldugu için devlet açık-örgün bakmaz kpss yaptıgın puana bakar bence adalet

kpss hakkında bir bilgin var mı ?

• 2009 da 75 civarıydı
  • quote:

2009 da 75 civarıydı

lise kpss sinde çalışmadan 75 puan yapmıştım çalışırsam o puanıda yapabilirim önlisansta galiba
  • Aöf adaleti tavsiye ederim.Bende 2009da kaydoldum bu haziranda bitecekti ama 46 ile bütünlemeye kaldım icra iflas hukuku dersinden.Kpss önlisanstan 82.592 puan aldım.Son atamada 81.400 olan kişi atandı.Eğer tercih yapmamış yüksek puanlılar yoksa benimde kasımda atanma şansım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Aöf adaleti tavsiye ederim.Bende 2009da kaydoldum bu haziranda bitecekti ama 46 ile bütünlemeye kaldım icra iflas hukuku dersinden.Kpss önlisanstan 82.592 puan aldım.Son atamada 81.400 olan kişi atandı.Eğer tercih yapmamış yüksek puanlılar yoksa benimde kasımda atanma şansım var.

ne olarak atanıyorsunuz acaba ? iş durumu hakkında bilgi verir misin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.