Şimdi Ara

adalend mi aquafantasy mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisinde kaydırak ceşitliliği fazla, eğelenme olanagı, activiteleri daha

gidenler hangisinin daha iyi oldugu hakkında yorumlar yaparsa sevinirim
    bide su dunyanın en uzun kaydırağı muhabetti ne oluyor

adalent=30tl
    aquafantasy=40tl diyiyor daha ucuza gitme olanagımız yokmu gitmek için rezervasyona filan gerekvarmı

• http://forum.donanimhaber.com/m_41018769/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41018769
  • Ben de gideceğim de kimse yok hiç bir arkadaş gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ben de gideceğim de kimse yok hiç bir arkadaş gelmiyor

bende gidicemde fiyatları cok fazla 40tl kişi bası ben 4kuzenimle gidicem 250tl ediyor işte benle birlikte
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Ben de gideceğim de kimse yok hiç bir arkadaş gelmiyor

bende gidicemde fiyatları cok fazla 40tl kişi bası ben 4kuzenimle gidicem 250tl ediyor işte benle birlikte

Herkes kendi ödesin?
  • İçerideki yemekler de çok pahalı belirteyim. Sonradan gidince küfür etmeyin. Dışarıdan yiyecek sokmanıza da izin verilmiyor. Adaland'te içeriye girerken kentkart gibi bir kart veriyorlar size. İçine yükleme yapıp alış-verişlerinizde ordan harcıyorsunuz. Ben bu pazar ilk kez Kuşadası Aqua'ya gidicem. Daha önce Adaland'e gittim. Adaland'teki kaydıraklar az. Aqua'da eğlence daha fazla diye biliyorum. Ama yiyecek vs. çok pahalı, tekrar tekrar belirteyim.
  • aquafantasy daha iyi. adaland bir ara dünyanın en büyük aquaparkı ünvanını taşıyordu ama yüz ölçümü olaraktır o muhtemelen. gerçekten de adaland'in alanı çok büyük fakat bu iyi değil kötü bir şey çünkü kaydıraklar arası mesafe çok uzun oluyor böyle. aquafantasy o yönden çok iyi, tüm kaydıraklar içiçe. eğer bu parklar size pahalı geldiyse izmir balçova'daki termal otel'deki aqua park'a gidebilirsiniz. aşağı yukarı 3 aqupark'ta da aynı kaydıraklar var. farkları adaland'de huni yok, diğerlerinde de büyük salınım yapan kaydırak yok. fark bu. fiyat olarak termal otelde indirimsiz günde öğrenci 15 tl idi. tam 20 tl idi galiba. indirimli günde daha ucuz tabi.

son olarak dünyanın en büyük kaydırağı aquafantasy'e yapılıyordu galiba. daha bitmedi diye biliyorum. 1 km olacaktı sanırım uzunluğu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alanya mi Kemer mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuşkusuz adaland tabi ki. Avrupanın top10 listesinde su anda. Fantasy yanından bile geçemez.
  • Adaland Dünya'nın en büyük aqua parklarından fakat durum öyle değil. Adaland'de Seapark, Aquapark ve Dolphin Park var. Sadece kaydıraklarıyla büyük değil. Bu Dolphin ve Seaparkları çıkarırsak boyutu Fantasy gibi olacaktır.
  • Adaland'ın satışları Aquafantasy'ye göre çok çok fazla ve giden müşterilerimden hiç şikayet almadım.. Giden kişiye bağlı Aquafantasy'de iyi ancak orası aynı zamanda otel bunu da göz önünde bulundurun derim. Adaland ise sadece aquapark. Kişisel tercihim Adaland pişman olmazsınız.
  • Adaland derim ben...
  • waterplanet tek geçerim ama size biraz uzak olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.