Şimdi Ara

AD Nidalee Hakkında;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Nidalee Aldım AD kasmak istedim ap'de mızrak tutturamam diye,ama çok iyi vuramıyor gibi,6 olana kadar hiçbişey yapamıyorum zaten,o yüzden bazı sorularım olacak;

-AD nid için mobafire'dan bir build deniyorum,ilk giant belt felan çık diyor,ondan sonra warmog bitiriyorum yanlış mı?
    -AP nidalee solotop yapar mı?
    -AD nidalee eskiye göre iyi değilmiş,ap mi kasmak daha mantıklı ad mi?

• Offtank nidale top cok iyi benje
  • Botrk rushla ilk . Ad nidalee nasıl iyi değil late game de offtank gitmesine rağmen puma Q 1000 falan vuruyor . CD kastığın için W sayesinde seni yakalamaları imkansız. Sustain ' i iyi . Eskiden armor ve m resist veriyordu ultisi 2. sezon sonu turnuvasında stanley ad nidalee ile neler yaptı bilmek istemezsin :(

botrk - iceborn - muramana - warmog - atma - ayakkabı karşıya göre.
  • şu forumda mobafire aşkı nedir çözemedim ne kadar gereksiz ve eski guide varsa orda var
    lolkingin guideları bile daha iyi gözümde
  • RF Legendary izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

şu forumda mobafire aşkı nedir çözemedim ne kadar gereksiz ve eski guide varsa orda var

fikir almak için baktım hocam,buildi zaten kopyala yapıştır yapmıyorum,önerebileceğiniz bir build sitesi var mı?

@Bloodimir teşekkürler build için ama ayakkabıları neden en son çıkıyoruz?
  • Kesinlikle ap kas mızrağı tutturmak sorun değil alışırsın çok rahat ama tf de etkisiz kalırsın biraz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben botrk black cleaver frozen mallet diye gidiyorum.Mana sorunu fazla ise muramana kasılabilir.spirit visage ve raundiun ( yanlış yazdım ) da olabilir.Güzel oluyor.
  • Lolpro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasos Pls

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

şu forumda mobafire aşkı nedir çözemedim ne kadar gereksiz ve eski guide varsa orda var

fikir almak için baktım hocam,buildi zaten kopyala yapıştır yapmıyorum,önerebileceğiniz bir build sitesi var mı?

@Bloodimir teşekkürler build için ama ayakkabıları neden en son çıkıyoruz?

mobafiredaki guideların hepsi eskidi kimse güncellemiyor onları

solomidde falan daha çok ilgileniyolar ya da lolpro muydu neydi ordada guide değilde ne alıp ne fullediklerini falan gösteriyodu galiba

• arkadaşlar cevapladığınız ve eşya önerdiğiniz için sağolun,1-2 maçtır oynamaya çalışıyorum karşıma lee sin geliyor hep feedliyorum 6 olana kadar aa ile harass yapıyorum last hit yapmadıkça 6 olduk mu kombosunu yapıyor ben de ölmüş oluyorum daha skill kullanamadan,bu konuda yapabileceğim şeyler nedir?
  • Offtank nidalee earlyde güçsüz kardeşim trade yapmayacaksın hiç jungle'in gelmesini bekle hele başlarda güçlü karakterler varsa aman diyim yaklaşma

• karşıda xin veya jax varsa sıkıntı olur ama güzel bir karakter yarı ad offtank'ın yanında biraz kritik kasarsan tadından yenmez ofans itemleri olarak MoM-Trinity force-atma's ve infinity edge alıp rakip karthusa w-aa-w-q yapıp kestiğimi bilirim(tabi kaplan modunda)
  • probuilds.com dan bakabilirsin rünlerden satın alma sırasına kadar hepsi mevcut profesyonel oyuncuların. en son oyunları gösterdiği için sürekli güncel ayrıca

edit: probuilds.net olacak com değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taltask -- 18 Ağustos 2013; 13:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taltask

probuilds.com dan bakabilirsin rünlerden satın alma sırasına kadar hepsi mevcut profesyonel oyuncuların. en son oyunları gösterdiği için sürekli güncel ayrıca

hocam orası probuilds.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 18 Ağustos 2013; 13:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorozTufan

quote:

Orijinalden alıntı: taltask

probuilds.com dan bakabilirsin rünlerden satın alma sırasına kadar hepsi mevcut profesyonel oyuncuların. en son oyunları gösterdiği için sürekli güncel ayrıca

shocam orası probuilds.net

haklısın yanlış yazmışım teşekkür ederim
  • Mobility/MR Bot-Sunfire-BotRK-F.M-G.A-Warmog

• q skilline alışana kadar offtank oyna bence ama ap nidalee her zaman candır

• 6 Ya kadar düz atakla hasar vericeksin , kendine E atıp adamı rahatsız ediceksin , E zaten baya iyi atack speed veriyor , kaplan formuna dönüşmeden hemen önce kendine E atarsan büyük bi fark görürsün.Magic res - Armor bot duruma göre - Botrk - Blackcleaver - Iceborn - Muramana - Son itemde duruma göre tanky falan çık bişeyler işte.
  • Ben de bir ara deneyeceğim ad nidalee ama ap de kas o mızrakların yarı can götürmesi çok eğlenceli oluyor :D

Bu arada bence nidaleenin ultisi ilk levelden açık olmalı. Elise'den Jayce'den ne eksiği var :(:(:(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.