Şimdi Ara

ACUVUE OASYS lens 35 tl (kargo dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
5
Favori
9.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bulunduğum yerdeki optikçilerde 90 tl, internetde de 55-59 tl arası değişen fiyatlarda

buraya başlık açmak doğru mu bilmiyorum ama çok uygun geldi fiyatı, aradım müşteri hizmetlerini , bir de solüsyon gönderecekler, ilgiliydiler. marmara bölge bayisi olduğu için ucuz olduğunu söylediler..

firmayla hiçbir ilgim yok, ilk alışverişim, 48 saat içinde gelecekmiş bakalım hayırlısı :)

• Fiyatı gayet uygun ama Acuvue oasys ın eski serisi olabilir ya da tarihleri yakındır. Fiyattan şüpheye düştüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç senedir kullanıyorum çok iyi lensdi ama son birkaç aydır puslu göstermeye başladı . Bi gariplik var ama çözemedim değiştirmeyi düşünüyorum .
  • Harbi optikten alın beyler, tavsiye ederim. Bulduğunuz fiyatın % 25 eksiğine satıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Harbi optikten alın beyler, tavsiye ederim. Bulduğunuz fiyatın % 25 eksiğine satıyorlar

harbioptik internetden satış yapıyor mu?

eğer 35 tl nin %25 eksiğine veriyorsa 26,25 tl gibi süper bir fiyat oluyor..
  • sürekli lensici.comdan alıyorum zaten öncedende 50 tl ile en uygun fiyattı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Kaç senedir kullanıyorum çok iyi lensdi ama son birkaç aydır puslu göstermeye başladı . Bi gariplik var ama çözemedim değiştirmeyi düşünüyorum .

Hocam bu aylik lens degil mi nasil yillarca kullandiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Purevision 2 HD vs Acuvue Oasys
    13 yıl önce açıldı
    Hangi lens 18-55mm & 35-80mm ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: psykopat81

quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Harbi optikten alın beyler, tavsiye ederim. Bulduğunuz fiyatın % 25 eksiğine satıyorlar

harbioptik internetden satış yapıyor mu?

eğer 35 tl nin %25 eksiğine veriyorsa 26,25 tl gibi süper bir fiyat oluyor..

fiyatları felan yazmıyor sitede sitee güveni gelmedi 5-10 tl için riske etmez gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Kaç senedir kullanıyorum çok iyi lensdi ama son birkaç aydır puslu göstermeye başladı . Bi gariplik var ama çözemedim değiştirmeyi düşünüyorum .

• evet harbi optik bu konuda en iyi ve en ucuz olandır. fakat bahsettiğin firma belki son kullanma tarihine yakın yada kutusu deforme olan ürünlere o fiyattan veriyordur belki dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Anlatım bozukluğu olmuş sanırım :) Bu markayı uzun yıllardır kullanıyorum demek istemiştim .
  • parişleri..
    quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

sürekli lensici.comdan alıyorum zaten öncedende 50 tl ile en uygun fiyattı tavsiye ederim

benim de bu siteden daha önce defalarca alışverişim oldu. bi sıkıntı yaşamadım. önceki siparişlerimde 50, 50, 55 tl ye vermişim siparişlerii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alijchan

evet harbi optik bu konuda en iyi ve en ucuz olandır. fakat bahsettiğin firma belki son kullanma tarihine yakın yada kutusu deforme olan ürünlere o fiyattan veriyordur belki dikkatli olmak lazım.

Öyle bir şey yok, arayıp sordum..bu durumlarda firma ile iletişim kurup kesin bilgi almadan ithamda bulunmamalıyız..kampanya yaptık, üründe herhangi bir kusur yok aklınıza bu tarz şeyler gelmesin dedi müşteri temsilcisi..bu arada şu anda bu lensin "advance" modelini kullanıyorum, oasy'i de kullandım..ikisi de oldukça kullanışlı fakat 2 hafta sonra rahatlığını kaybediyor..yani gerçekten dedikleri gibi 2 haftalık bir lens, 2 hafta sonra çöpe atın göz sağlığınız için..bugün-yarın tekrar muayene olup ona göre vericem siparişimi, umarım kampanya sona ermez..lens arayışında olan arkadaşlara öneririm, kullandığım lensler içerisinde en iyilerden..özellikle bu fiyata rakipsiz....

Edit: yanlış alıntı yapmışım, en üstteki fiyat hakkında yorum yapan arkadaş için alıntı yapmak istemiştim.. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 8 Temmuz 2013; 13:15:43 >

• Benim de tam ihtiyacım olan şeydi haber veren arkadaşa teşekkür ederim. Son kullanma tarihi ile ilgili soru sormak için aradım siteyi sorun olmaz olursa geri gönderin dediler. Telefonla verdim siparişi ayrıca 120ml solüsyon da göndereceklermiş:) (internette gözükmüyor solüsyon hediyesi eski müşterilere gönderiyoruz dediler, ben eski müşteri de değilim aslında ama telefon edince bağlayalım bunu da diye düşündüler sanırım:) )
  • PureVision 2 HD kullanıyorum ve çok memnunum. 30 gün gece-gündüz kullanılabiliyor tabi 30 gün dediğine bakmayın 1.5-2 ay kullananı biliyorum kullanım süresine göre fiyatı gayet uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: todorov_44

PureVision 2 HD kullanıyorum ve çok memnunum. 30 gün gece-gündüz kullanılabiliyor tabi 30 gün dediğine bakmayın 1.5-2 ay kullananı biliyorum kullanım süresine göre fiyatı gayet uygun

Full Hd'si çıkmadan almam abi. neymiş öyle hd falan. eski teknoloji.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

parişleri..
    quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

sürekli lensici.comdan alıyorum zaten öncedende 50 tl ile en uygun fiyattı tavsiye ederim

benim de bu siteden daha önce defalarca alışverişim oldu. bi sıkıntı yaşamadım. önceki siparişlerimde 50, 50, 55 tl ye vermişim siparişlerii..

evet 50 tlye alırken bile en ucuz orasıydı ve hep solisyon yolluyorlar
  • quote:

Aynı sorunu bende yaşadım. 2 seneye yakın hiç sorun yaşamadım ama son 4 - 5 aydır, lensi takıyorum 3 - 4 gün içinde lens kullanılmayacak hale geliyor. Gözler sürekli kaşınıp, kızarıyordu. Eski lensim biomedics 55 ' e döndüm şuan inanılmaz rahatım. Herşey inanılmaz net görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut35b

quote:

Aynı sorunu bende yaşadım. 2 seneye yakın hiç sorun yaşamadım ama son 4 - 5 aydır, lensi takıyorum 3 - 4 gün içinde lens kullanılmayacak hale geliyor. Gözler sürekli kaşınıp, kızarıyordu. Eski lensim biomedics 55 ' e döndüm şuan inanılmaz rahatım. Herşey inanılmaz net görünüyor.

Bende Biomedics 55 kullanıyorum çok memnunum. Fiyatı 33 lira

• sitede 4 al 3 öde yapmışlar 4kutu 105 liraya geliyor yanlış anlamadıysam
    http://www.lensci.com/
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.