Bizim bot gibi sahneye atılmış Türk seyircisi yine her b.ku alkışlıyor
Aynen random alkışlıyolar paso.
öylesine izliyorken küstahlık falan lafları geçti. yanlış duydum falan diye sandım. doğruymuş demek.
Bu adamdan nefret ediyorum. Ülkeye zerre kadar bir faydası olmadığı gibi zararı da oldukça fazla. Milletin sırtından milyonlar götürüyor. Karşısına üç-beş zavallı çıkıyor ve bunların üzerinden para kazanıyor. Milet hala bu adamın programlarını neden izler anlamış değilim. Farkındaysanız bu programlar nedeniyle dışarıda ne idüğü belirsiz insanların sayısı artmaya başladı. Apaçi-emo-tuhaf müzikler vs.
quote:
Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07
İyi yaptı helal olsun. Ama bu eleman neden böyle davrandı acaba ?
Başarısızlıktan korkuyorum demişti, belki de etkisidir.
Bir daha bu programı izlemeyeceğim. Acun kendini bir şey sanıyor herhalde.
yarışmacının takıldığı hallere bakınca acun haklı diyorum. böyle bir sahneyi kaçırmış olmamda kötü oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: [Raist]
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Ne zaman acun'un programın birini izlesek adamın ağzından "şimdi alkışlıyoruz" , "evet alkışlıyoruz" komutlarını duyuyoruz, reklamlarında bile aynı terane.Tabi seyirci zamanla acun komut vermeden otomatiğe bağladı alkışlamayı.
quote:
Orijinalden alıntı: [Raist]
quote:
cidden öyle 1-2 kere başka konularda yazmıştım bizim insanımız çok şakşakçı , biri sahnede küfür etse mal gibi alkışlıyolar , hele bazen millet daha konuşmadan lafını bitirmeden başlıyolar alkışa , ulan kelime sonu gelmeden nerden anladında hemen tepki verdin...
neyse konu sapmasın , ama içimden geldi söyledim milletimiz çok şakşakçı
ayrıca acun normal tepki vermiş herif mal mal triplere girmiş ben olsam bende sanırım aynı şekil tepki verirdim
quote:
Orijinalden alıntı: 26birkan
ilk defa acuna hak verdim
İlk defa degil ama,
Bu sefer acuna 2x daha hak verdim
quote:
Orijinalden alıntı: Azizim
Bu adamdan nefret ediyorum. Ülkeye zerre kadar bir faydası olmadığı gibi zararı da oldukça fazla. Milletin sırtından milyonlar götürüyor. Karşısına üç-beş zavallı çıkıyor ve bunların üzerinden para kazanıyor. Milet hala bu adamın programlarını neden izler anlamış değilim. Farkındaysanız bu programlar nedeniyle dışarıda ne idüğü belirsiz insanların sayısı artmaya başladı. Apaçi-emo-tuhaf müzikler vs.
Adam tüm dünyayı dolaştı. Bi ton program formatı gördü dışarıda. Güzelleride Türkiye'ye uyarlıyıp sundu halkta bunu sevdi?
Sen dolaş, sen araştır, sen uyarla, sen getir, sen milyon dolarları götür. Çamur atmayınız..
Ben olsaydım okey kralsın diyip giderdim ve yarışmayı terkederdim acunda mal gibi kalırdı
Yav he he
Tamam Acun haklı. Adam küstahlık yapmış , saçma saçma hareketler sözler falan. Ama yine de son zamanlarda Acun'un burnunun çok havalarda olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Powerless
Sergen ben de uzağım dedi adam da yok yakınsınız dedi acun hemen ne dedin sen küstahlık yapmaya mı geldin dedi hadi tamam tamam dedi kovaladı adamı
Kovdu desen ? Bende komik sandım
gerçekten zor iş biz eğlenceli kısmını izliyoruz ama ne tipler var hepsiyle uğraşmak ayrı bişey
Acundan nefret ediyorum, halkı salak yerine koyan adamlardan biri.
quote:
Hocam acun lafı yapıştırdıktan sonra alkışlıyoar
Acundan nefret ettiğim halde orada olsam bende alkışlardım. Eleman resmen kaşındı ve haketti.