Şimdi Ara

acun naptı demin öyle ya (video geldi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
3
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acunun arkasındaki seyircilere bakarak orada bir alkış olmadığının farkına varabilirsiniz. aynı programdaki çığlık sesleri gibi yani sonradan ekleniyor
  • Canlı yayın olsaydı ancak o zaman acun a hak verirdim...
  • Adam zaten problemli, haketmiş bence
  • Yaptığı programlarda veya yarışmalardaki hareketlerine bakarsak içten davranıyor falan ama normal hayatta havasından geçilmeyen ukela hareketler yapan biri. Bir örneğinide bu videoda gördük. Acun haklı ama en azından kötü bir çıkış yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Acun'un programları kötü sanki diğer izlenen programlar süper evet bakalım:

Pazartesi: Arka sokaklar-Berbat bir dizi
    Salı: Öyle bir geçer zamanki-Uzattıkça uzattılar berbat bir dizi
    Çarşamba: Muhteşem yüzyıl-Nefret ediyorum kalitesiz
    Perşembe-Fatmagül ve Kurtlar vadisi: İkisi de moktan
    Cuma: MMahsun'un dizisi ve Feriha ikisi de berbat, kalitesiz
    Cumartesi:Şefkat tepe, yahşi cazibe, keşanlı Ali, İffet, hepsi birbirinden kötü
    Pazar: yine aynı teraneler,

Bence bu kadar berbat dizilerin olduğu yerde Acun'un programları bu diziler yanında kaliteli; en azından vir canlılık var, milet burada Acun'un ak partiye yakın olmasından dolayı sevmiyor ama yiğidi öldür hakkını yeme, en azından farklı şeyler peşinde, kaliteli mi değil; ama farklı, ben zaten artık tv izlemeyi bıraktım...Siz de indirin yabancı dizileri keyfine varın hayır çıkmaz bizimkilerim yaptığı işlerden...

pazar behzat ç. var..

Ayrıca pazartesi de Leyla ile Mecnun...

• Ben yeni izledim de Acun'un bir tarafı kalkmış afedersiniz. Küstahlık yapmak ne demek, sen kimsin ? Juriler kim ?

Biri ülke ülke gezip karı kız peşinde koşan, biri sınava son gün çalışmış öğrencinin dersi anladığı kadar özellikle müzikten, sonra oyunculuktan anlamayan, birisi ise inanılmaz bir yeteneği olmasına rağmen bunları kullanmayan, insanların örnek almaması gereken davranışlar yapan insan... Siz kimsiniz de küstahlık yapacak ?

Bu devirde parası olan kendini bir şey sanıyor. O televizyonda gördüğünüz herkesi adam sanmayın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.