acunun arkasındaki seyircilere bakarak orada bir alkış olmadığının farkına varabilirsiniz. aynı programdaki çığlık sesleri gibi yani sonradan ekleniyor
Canlı yayın olsaydı ancak o zaman acun a hak verirdim...
Adam zaten problemli, haketmiş bence
Yaptığı programlarda veya yarışmalardaki hareketlerine bakarsak içten davranıyor falan ama normal hayatta havasından geçilmeyen ukela hareketler yapan biri. Bir örneğinide bu videoda gördük. Acun haklı ama en azından kötü bir çıkış yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: tlbam
quote:
Orijinalden alıntı: Erbaa82
Acun'un programları kötü sanki diğer izlenen programlar süper evet bakalım:
Pazartesi: Arka sokaklar-Berbat bir dizi Salı: Öyle bir geçer zamanki-Uzattıkça uzattılar berbat bir dizi Çarşamba: Muhteşem yüzyıl-Nefret ediyorum kalitesiz Perşembe-Fatmagül ve Kurtlar vadisi: İkisi de moktan Cuma: MMahsun'un dizisi ve Feriha ikisi de berbat, kalitesiz Cumartesi:Şefkat tepe, yahşi cazibe, keşanlı Ali, İffet, hepsi birbirinden kötü Pazar: yine aynı teraneler,
Bence bu kadar berbat dizilerin olduğu yerde Acun'un programları bu diziler yanında kaliteli; en azından vir canlılık var, milet burada Acun'un ak partiye yakın olmasından dolayı sevmiyor ama yiğidi öldür hakkını yeme, en azından farklı şeyler peşinde, kaliteli mi değil; ama farklı, ben zaten artık tv izlemeyi bıraktım...Siz de indirin yabancı dizileri keyfine varın hayır çıkmaz bizimkilerim yaptığı işlerden...
pazar behzat ç. var..
Ayrıca pazartesi de Leyla ile Mecnun...
Ben yeni izledim de Acun'un bir tarafı kalkmış afedersiniz. Küstahlık yapmak ne demek, sen kimsin ? Juriler kim ?
Biri ülke ülke gezip karı kız peşinde koşan, biri sınava son gün çalışmış öğrencinin dersi anladığı kadar özellikle müzikten, sonra oyunculuktan anlamayan, birisi ise inanılmaz bir yeteneği olmasına rağmen bunları kullanmayan, insanların örnek almaması gereken davranışlar yapan insan... Siz kimsiniz de küstahlık yapacak ?
Bu devirde parası olan kendini bir şey sanıyor. O televizyonda gördüğünüz herkesi adam sanmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme