Şimdi Ara

acun ılıcanın geldiği nokta rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nihat ın annesi beyin kanaması geçirmiş ve bunu reyting malzemesi olarak kullanmaktan çekinmiyor tek kelimeyle rezalet yazıklar olsun

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Survivor-da-Nihat-a-sok-haber--VhDBgy1l7JD9.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 1 Haziran 2012; 10:58:11 >

• Kanaltürk ü izlemişsin gaza gelmişsin hadeee
  • Böyleleri para için her şeyi yapar.
  • . acun gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Kanaltürk ü izlemişsin gaza gelmişsin hadeee

hiçbişey izlemedim, sabah bu tanıtımı gördüm ve yorum yazıyorum arkadaşım ,tanıtım videosu gayet açık..
    mümkünse liseliler yorum yazmasın şu konuya
  • quote:

bayhan reyiz süperdi
  • Adam türk insanının kafa yapısını tam anlamıyla çözdü tomarla para kaldırdı helal olsun böyle konularıda insanımız çok seviyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam işini biliyor sizde izliyorsunuz o zaman laf yapmayın
  • Ya aga buraya böyle gelip tavır yapanlarda akşam merak edip izleyecek
    Adamın yaptığı programı en detayına kadar inceleyip , eleştiriyorsunuz demek ki sizde izliyorsunuz
    Adamın amacı bu zaten , herkes izliyor adamı heryerde de parmağı var artık mourinho geliyor onu bile yanında bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

quote:

hiçbişey izlemedim, sabah bu tanıtımı gördüm ve yorum yazıyorum arkadaşım ,tanıtım videosu gayet açık..
    mümkünse liseliler yorum yazmasın şu konuya

böyle her konuya sataşır bir şekilde cevap yazan ergenler bi bitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

. acun gel

hıhahu ne komik swişşhahu

Allam yerappim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta önce haberlere çıktı Nihat Türkiyeye geldi, Annesi rahatsızlandı diye.. Kafasını bu yarışmaya kitleyen sormayacak mı Nihat nerede diye adam kestirmeden açıklıyor işte. Tabi haberi bilmeyenler ne olmuş filan reytingin a... yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dik Otur -- 1 Haziran 2012; 11:14:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

Ya aga buraya böyle gelip tavır yapanlarda akşam merak edip izleyecek
    Adamın yaptığı programı en detayına kadar inceleyip , eleştiriyorsunuz demek ki sizde izliyorsunuz
    Adamın amacı bu zaten , herkes izliyor adamı heryerde de parmağı var artık mourinho geliyor onu bile yanında bitiyor

şöyle genelleme yapıyorsunuz ya komik oluyor
  • Annen hayatta, söz veriyorum. Neye söz veriyo acaba adam kendini ilah sanmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

Annen hayatta, söz veriyorum. Neye söz veriyo acaba adam kendini ilah sanmaya başladı

Ölmediğine inandırmak için diyor onu. Öldü de söylemiyor olma durumu olabilir diye söz veriyorum diyor.
  • Bu acun'un hiçbir proğramını izlemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madao

Adam türk insanının kafa yapısını tam anlamıyla çözdü tomarla para kaldırdı helal olsun böyle konularıda insanımız çok seviyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

bayhan reyiz süperdi

şarkıyı yorumlaması süper...

• quote:

Orijinalden alıntı: .Uqur.

şampiyonluk kutlamasında geçen sene sunuculuğu bu yaptı arkadaş naziler gibi yayıldı herif. daha düne kadar abaza liseliler gibi turist peşindeydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.